poly4

Το σεξ, όπως και να ΄χει, είναι δυνατή απόλαυση, που ενδεχομένως δε χρειάζεται πολλά -πολλά. Είναι προσωπική σου υπόθεση η εκτόνωσή σου και δεν αφορά κανέναν. Συγκεκριμένα αφορά μόνο εσένα και το σύντροφό σου.

Πάντα, όμως, έχει το περιθώριο να γίνεται καλύτερο, όπως όταν υπάρχει η υποψία πως κάποιος σας παρακολουθεί. Σε εξιτάρει και μόνο η ιδέα πως τη στιγμή που αφήνεσαι και δίνεσαι με πάθος και ορμή, κάποιος μπορεί να σας δει.

Τόλμησε το διαφορετικό. Ξέχνα την άνεση του κρεβατιού, με τις τραβηγμένες κουρτίνες και τα κλειστά φώτα. Απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού σου μέχρι το πιο κεντρικό στενό της πόλης, όλα τα μέρη είναι ιδανικά, αρκεί να το θες τόσο πολύ που να μην μπορείς να περιμένεις.

Το πάθος δε σου επιτρέπει να σκέφτεσαι τίποτα, τόσο που δε σε νοιάζει αν σε δουν. Θες τον άλλον τόσο και τον θες τώρα, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, σε εκείνο το σημείο που βρίσκεστε. Δε σε ενδιαφέρει η πιθανότητα να γίνεται αντιληπτοί, ίσως και να σ’ αρέσει.

Η κάβλα έρχεται απρόσκλητη, δε φημίζεται για την υπομονή της και μπορεί να σε βρει όπου και να ‘σαι. Ακόμα και στην αίθουσα του κινηματογράφου, εκεί ανάμεσα στα σκοτεινά πίσω καθίσματα και στους άλλους που βλέπουν προσηλωμένοι τη ταινία

Προφανώς όλη η ένταση οφείλεται στην υποψία, όχι στη βεβαιότητα. Δεν εννοούμε να σε κάνει χάζι ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα ούτε να βγάλει έκτακτο παράρτημα ο τελάλης για δημόσια προβολή στην κεντρική πλατεία. Όμως, η αίσθηση του κινδύνου και μόνο, πως κάποιος μπορεί να σε δει στις πιο ιδιωτικές στιγμές σου, αυξάνει την αδρεναλίνη σου. Κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό!

Φτιάχνεσαι τόσο πολύ και μόνο στην ιδέα πως κάποιος τρίτος ίσως σε δει σε στιγμές ηδονής. Κάποιος να σε παρατηρήσει τις στιγμές που δεν ελέγχεις τον εαυτό σου, όταν κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις και να ικανοποιηθείς.

Η αρχή θα ‘ναι άβολη, ο φόβος μην εκτεθείς θα σε κρατάει, πίσω σταδιακά όμως αφήνεσαι και το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς. Καμιά φορά φαντάζεσαι να σας παρακολουθεί η πρώην σχέση του συντρόφου σου και τρελαίνεσαι τόσο πολύ, που δίνεις το 100% του εαυτού σου. Ίσως πάλι να φαντασιώνεσαι διάφορα εναλλακτικά σκηνικά που συμπεριλαμβάνουν κι αυτό το τρίτο πρόσωπο.

Να διεκδικείς αυτό που θέλεις τη στιγμή που το θέλεις, χωρίς να κομπλάρεις, αλλά κυρίως χωρίς να προσβάλεις. Γιατί, ναι, το να κάνεις σεξ στα πιο απίθανα και δημόσια μέρη είναι ερεθιστικό, αρκεί να μην αγγίζει τα όρια της διαστροφής κι οι πιθανότητες να σε δουν να είναι μηδαμινές, όχι σχεδόν βέβαιες. Να σε εξιτάρει το ρίσκο να συμβεί, σαν παιδί που το πιάνουν να κάνει ζαβολιά, όχι το γεγονός.

Ούτως ή άλλως αυτά δεν τα κανονίζεις, αλλιώς χάνουν κάθε νόημα. Ίσως βρεθείς στην τουαλέτα ενός μαγαζιού, με τις πιθανότητες να εμφανιστεί κάποιος σε εκείνο το κρίσιμο σημείο που δεν μπορείς να αποσιωπήσεις την ηδονή σου να είναι πολλές. Γι’ αυτό πέρα από προφυλάξεις δεν ξεχνάς να παραμένεις διακριτικός.

Πάνω στην καύλα πόσο διακριτικός κι αθόρυβος μπορείς να παραμείνεις; Προσαρμογή. Μια λέξη, χίλια νοήματα, δεκάδες εμπειρίες.

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!