%ce%ba%ce%b1%cf%847656878

Άπειρες πένες έχουν καταναλωθεί και αμέτρητα άρθρα και έρευνες έχουν διατυπωθεί, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε –ειδικοί και μη- τη λειτουργία και τον τρόπο που ένας άνθρωπος μπορεί να πυροδοτήσει εκείνο το σημείο και θα φτάσει τον άλλο στην απόλυτη κορυφή της ηδονής. Η στιγμή εκείνη που η ηδονή του κορμιού και του εγκεφάλου ενώνονται και εκρήγνυνται ταυτόχρονα μέσα από κοφτές, γρήγορες και καυτές ανάσες. Αυτό είναι οργασμός.

Η σαρκική κορύφωση ενός σώματος μπορεί να προκληθεί με πολλές διαφορετικές τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ένα. Ο εγκεφαλικός οργασμός απαιτεί λίγα και καλά. Προσήλωση και εγρήγορση. Μια σπιρτάδα και γρήγορες εναλλαγές για να μη βαρεθεί ο σύντροφός σου. Να αναζητάς και να επιδιώκεις τον ερεθισμό του μυαλού και της οξυδέρκειας. Να χαράζεις δική σου πορεία στη συλλογιστική σκέψη του άλλου.

Προσπάθησε μια φορά, ενώ βρίσκεστε σε κόσμο και ενώ συζητάς με το σύντροφό σου, να τον ερεθίσεις χωρίς να τον αγγίξεις. Χρησιμοποίησε τα μάτια, τη χροιά και τον τόνο της φωνής σου. Ακόμα και οι κινήσεις με τα χέρια βοηθούν αρκεί να μην τον ακουμπήσεις. Μπορείς να του ψιθυρίσεις στο αφτί κάτι και μετά να απομακρυνθείς για λίγο. Να του δώσεις το περιθώριο να επεξεργαστεί αυτό που του είπες με την εικόνα που βλέπει. Να συνθέσει στο μυαλό του τη δική του σκηνή και να μουσκέψει ο εγκέφαλός του.

Αν καταφέρεις να παίξεις και να ερεθίσεις το μυαλό του, αυτό ήταν! Τα άλλα έρχονται με μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που θεωρείς πως πρέπει να καταβάλλεις. Άπαξ και φτάσεις τον άλλο στο σημείο να νιώθει τόσο υγρός και να ανατριχιάζει από τις συζητήσεις που κάνετε, πίστεψέ με, είναι έτοιμος να κάνει και να σου δώσει ό,τι ζητήσεις.

Κέντρισε το ενδιαφέρον του και  μαγνήτισε το μυαλό του, τόσο με συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου, όσο και με γενικές συζητήσεις. Έχε κατά νου πως οι συζητήσεις που περιέχουν ερωτικά υπονοούμενα χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και απαιτούν ένα είδος μαεστρίας. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι και ικανοί να το καταφέρουν. Το συγκεκριμένο είδος συζήτησης οφείλεις να το φτάσεις ως στο τέλος.

Αντιθέτως  οι μη ερωτικές συζητήσεις, δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να τερματιστούν. Μπορούν να μπαίνουν μικρές άνω τελείες. Άσε που δεν του αφήνουν το περιθώριο να αφεθεί εξ αρχής, αφού τον έχεις μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Και αυτό ακριβώς είναι που τον εξιτάρει. Και εξιτάρει και εσένα. Βλέπεις στα μάτια του άλλου την ηδονή να ξεχειλίζει ενώ ταυτόχρονα παίζει με τα μαλλιά του σε μια προσπάθεια να κρύψει την αμηχανία και την ανυπομονησία του για την επόμενή σου φράση.

Τα παιχνίδια μυαλού εκτός από ενδιαφέρον και διεγερτικά, έχουν την ιδιότητα να προκαλούν και ένα αίνιγμα. Αφήνουν στον αέρα να πλανάται ένα μυστήριο για την εξέλιξη αυτής της συζήτησης και μια ανυπομονησία για το γεννητικό οργασμό.

Όλα ξεκινούν τη στιγμή εκείνη που ο εγκέφαλος θα ερεθιστεί. Ένα νεύμα, μια απαλή κίνηση στα μαλλιά την ώρα που κοιτάς τον άλλο στα μάτια είναι η εναρκτήρια φάση αυτού που θα ακολουθήσει. Το μυαλό μπαίνει σε μια διαδικασία επαγρύπνησης και παράλληλα αναζητά τρόπους να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μεγαλύτερη καύλα από την εγκεφαλική, δύσκολα βρίσκεις!

Αν καταφέρεις να κάνεις τον άλλο να βρέχει το εσώρουχό του από ηδονή χωρίς καν να τον αγγίξεις, έχεις κάνει την αρχή για ένα ενδεχομένως καλό κρεβάτι.

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!