Καλοκαίρι είναι κι οι θερμοκρασίες αρκετά υψηλές. Ο τόπος βράζει κι ολόκληρη η φύση βρίσκεται σε μια νιρβάνα ερωτική. Και κάπου εκεί έρχεσαι κι εσύ να κάνεις την εμφάνισή σου, ως ένα από τα πιο ερωτικά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη. Τι θα κάνεις όμως όταν θ’ αρχίσει να σε πιάνει η κάψα κι είσαι μπροστά σε κόσμο ή σε μέρος που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;

Τι κάνεις όταν αρχίζει να στάζει… ο ιδρώτας και νιώθεις αυτό το «κάτι» που λέμε εκεί ανάμεσα στα πόδια σου; Tότε, τη στιγμή που νιώθεις εκείνο το ρίγος να σε διαπερνάει μόνο και μόνο από ένα αεράκι που ένιωσες εκεί στο σβέρκο σου και στο λαιμό σου. Και νιώθεις κάθε άκρη και κύτταρο του κορμιού σου να ξυπνάει και να παίρνει φωτιά σε δευτερόλεπτα.

Και κάπου εκεί, αφού η όρεξη σου για σεξ κι η καύλα έχει φτάσει να ξεπεράσει κάθε όριο, καταλαβαίνεις πως δεν έχεις κάποιον παρτενέρ δίπλα σου. Εκεί που έχεις πάρει το λεωφορείο κι ετοιμάζεσαι να επιστρέψεις σπίτι σου, νιώθεις πως κάτι γίνεται με το σώμα σου και το κεφάλι σου. Εκεί που περιμένεις υπομονετικά το φανάρι όταν οδηγείς, καταλαβαίνεις πως κάτι σ’ έχει πιάσει και δεν μπορείς να κρατήσεις εύκολα τις ορέξεις σου.

Κι εκεί είτε ξενερώνεις, είτε το φιλοσοφείς λίγο μέσα σου και περνάς όμορφα. Εγώ θα πρότεινα να περάσεις στη μεριά της φιλοσοφίας, να το βάλεις καλά στο κεφάλι σου και ν’ αρχίσεις να κάνεις φαντασιώσεις και σκέψεις που σου εξάπτουν κάθε φαντασία που έχεις στο κεφάλι σου.

Εντάξει, δε λέω εκεί που οδηγείς να σκέφτεσαι και να φαντασιώνεσαι διάφορα,γιατί θα βρεθείς αγκαλιά με καμιά κολόνα και κανένα σπασμένο πόδι. Κι άντε μετά ν’ αναπληρώσεις τις επιθυμίες σου, όντας σακατεμένος και ν’ αποδείξεις πως δεν είσαι βάτραχος όταν θα σε ρωτάνε πώς έγινε το ατύχημα.

Ναι, είναι δύσκολες εκείνες οι στιγμές που θα είσαι κάπου έξω και θα έχεις ορεξούλες για διάφορα πράγματα. Προσπαθείς με κάθε τρόπο –δυνατό κι αδύνατο– να ικανοποιηθείς έστω και στον ελάχιστο βαθμό ή να φαντασιωθείς διάφορα πράγματα που θα σου εξάψουν ακόμη περισσότερο τη φαντασία.

Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, δε σ’ αφήνουν να το ευχαριστηθείς και να το νιώσεις όπως θες εσύ, αλλά πίστεψέ με, αν βάλεις λίγο τον παράγοντα του κινδύνου μέσα σ’ όλο αυτό, τότε θα στάξει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ο ιδρώτας. Το να φοβάσαι μη σε δει κάποιος ή μη σε πάρει χαμπάρι, θα έλεγα πως είναι ικανό να σε καυλώσει ακόμη πιο πολύ και να σε κάνει μούσκεμα –σε κάθε σημείο του σώματός σου, άλλωστε μη ξεχνάμε πως είναι και καλοκαίρι.

Κι ακόμη κι αν δεν υπάρχει ο παρτενέρ δίπλα σου, τότε μπορείς απλά να τον φανταστείς. Το χεράκι σου μπορεί να κάνει θαύματα κι η φαντασία σου να τα πραγματοποιήσει. Έστω και μέσα στο μυαλό σου, αλλά εκείνα είναι που θα σε φτιάχνουν ακόμη περισσότερο και θα θες με κάθε τρόπο να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Τα χέρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε δυνατό τρόπο και να ικανοποιήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό όπως εσύ ξέρεις καλύτερα. Ναι, σου φαίνεται κλισέ και συνηθισμένο, αλλά ξέρεις πολύ καλά πως περνάς πολύ όμορφα ακόμη και μόνος/η. Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δε βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ξέρεις πως θα χάσεις και θα μείνεις με την καύλα στο χέρι.

Για να μη μείνεις έτσι λοιπόν, κάνε κάθε τι δυνατό που περνάει από το χέρι σου, για ν’ αναπληρώσεις το κενό του παρτενέρ σου. Λίγο τρίψιμο από εδώ, λίγο χάιδεμα από εκεί και σίγουρα όλα θα είναι καλύτερα.

Και μην ξεχνάς κάτι. Καλό είναι να έχεις χαρτομάντιλα ή ακόμη υγρά μαντηλάκια μαζί σου, γιατί εκτός από θέμα υγιεινής, θα χρειαστεί μετά από την ωραία σου ευχαρίστηση, να σκουπίσεις και τον ιδρώτα σου και κάθε είδους σωματικά υγρά. Ναι, αυτά που κατάλαβες! Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, θα έχεις πρόβλημα. Και πρόσεχε και τον ήλιο μαζί με όλα τα υπόλοιπα, αλλιώς ψάξε κάποιον να σου βάζει αλοιφές για το κάψιμο. Από προσωπική εμπειρία στο λέω αυτό!

 

Επιμέλεια κειμένου Κωνσταντίνου Δρόσου: Ελευθερία Παπασάββα.

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Δρόσος