paul887

Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό πράγμα απ’ το να παίρνεις μια ερωτική πρωτοβουλία. Σου ‘χει έρθει η όρεξη, με λίγα λόγια, έχεις καυλώσει, ρε παιδί μου, και θέλεις να το κάνεις με το αμόρε. Πάρε την πρωτοβουλία και ξεκίνα το παιχνίδι σου. Ξάφνιασε το ταίρι σου και πάρε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού!

Σίγουρα, δεν αρέσει σε όλους αυτό, δε λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι, όμως, το φαντασιώνονται. Για να μάθεις αν το απολαμβάνει ή όχι, θα πρέπει να πετάξεις απ’ το μυαλουδάκι σου οποιονδήποτε καθωσπρεπισμό σου κι οποιαδήποτε σεμνοτυφία σε κρατάει πίσω.

Αν ντρέπεσαι τον άνθρωπό σου, τότε όχι μόνο δε θα πάρεις πρωτοβουλία, αλλά θα περιμένεις να σε ρωτήσει κιόλας για να το κάνετε. Σφάλμα! Δεν ντρεπόμαστε το ταίρι μας σε καμία περίπτωση. Εντάξει, ναι, ίσως αισθανόμαστε μια συστολή και μια αμηχανία, ειδικά όταν είναι ακόμα πολύ φρέσκο το γλυκό. Αλλά σε γενικότερες γραμμές κι αφού έχουμε έρθει πια κοντά, δεν το αφήνουμε να μας σταματάει. Η ντροπή συντηρεί τα ταμπού και μπλοκάρει την όλη καύλα κι όλον τον αυθορμητισμό που μπορείς –και θες– να βγάλεις, αλλά κάτι μέσα σου (μια ανησυχία πώς θα χαρακτηριστείς ίσως) δε σε αφήνει. Οπότε το ξεπερνάμε με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν πολλές ερωτικές πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις. Ειδικά αν η φαντασία σου ρέει άφθονη στον ερωτικό τομέα, τότε δε θα ‘χεις κανένα πρόβλημα.

Φαντάσου, εκεί που ‘χεις μπει για το ντουζάκι σου αμέριμνος, να εισβάλλει η τύπισσα αθόρυβα μέσα, να γδύνεται, να ανοίγει την κουρτίνα και να σ’ αγγίζει εκεί που ξέρει πώς να σε τρελάνει. Έτσι, στα ξαφνικά, επειδή ήθελε να ζήσετε κάτι διαφορετικό, επειδή είχε όρεξη και πήρε την πρωτοβουλία. Ωραίο πράγμα, ε; Κι εννοείται πως δε θα μείνει μόνο εκεί. Φαίνεται αποφασισμένη και σίγουρα θα μπει μέσα στην μπανιέρα, ώστε να ολοκληρωθεί το γεγονός. Άσε που είναι απ’ τα καλύτερα μέρη για σεξ το μπάνιο. Συνδυασμός καυτού νερού και καύλας.

Ή κάνε εικόνα να σε ξυπνάει ο δικός σου μ’ ένα ωραιότατο γλείψιμο. Να μπαίνει κάτω απ’ τα σεντόνια, να σε φιλάει αργά στα πόδια σου και να ανεβαίνει ως το επίμαχο σημείο. Το ‘χεις φανταστεί άπειρες φορές κι έχεις απελπιστεί που δε στο ‘χουν κάνει ακόμα.

Μην αρκείστε σ’ ένα απλό σεξάκι, κάντε το λίγο πιο ενδιαφέρον. Βάλε λίγη σαλτσούλα, λίγη φαντασία, ένα σκηνικό, ένα σενάριο, μια πρωτοτυπία, ώστε να μη γίνει τόσο βαρετή η σεξουαλική σας ζωή ώστε κάποια στιγμή να φτάσετε να κάνεις κίνηση και να σου λέει: «Πάλι σεξ; Το Μάιο του 2015 δεν κάναμε;».

Βάλε τη φαντασία και την περιπέτεια στο σεξ σε καθημερινή βάση, χωρίς να περιμένεις ειδικές αφορμές. Πάρε την πρωτοβουλία να ακολουθήσεις το ταίρι σου στην τουαλέτα ενός μαγαζιού, να απομονωθείτε κάπου σκοτεινά σ’ ένα δημόσιο χώρο καθώς γυρίζετε σπίτι, εκεί που η αγωνία κι η αδρεναλίνη θα ‘χουν φτάσει στο ζενίθ, μην τυχόν και σας δει κάποιος, κάπου στο καράβι καθώς πηγαίνετε διακοπές. Ακόμα και στο αμάξι. Εκεί που οδηγεί μπορείς να κάνεις πολλά. Μην το παρακάνεις, όμως, και βρεθείτε σε κάνα χαντάκι. Αν δεν το ‘χει με την οδήγηση, θα σταματήσει κάπου και σίγουρα θα γίνει γης μαδιάμ.

Όλα αυτά είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό απ’ αυτά που το μυαλό σου κι η στιγμή θα σε προκαλέσουν να κάνεις. Εννοείται δε θα σε κατευθύνει κανείς. Ο καθένας έχει τη δική του φαντασία. Μπόλικη θα έλεγα. Αξιοποίησέ την και κάνε αυτό που θα σου ‘ρθει να κάνεις εκείνη την ώρα, χωρίς ντροπές κι αναβολές.

Συντάκτης: Δημήτρης Καλαλές
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!