Ποια είναι εκείνη η προκλhτική κίνηση του δαχτύλου στο σ3ξ που αναστατώνει, διεγείρει και θέλει μόνο λίγο από την προσοχή και το χρόνο μας για να απογειώσει το έτερον ήμισυ; Μα φυσικά το πιπίλισμα του δαχτύλου. Υπάρχουν μερικές κινήσεις που τις αγνοούμε ή δεν τους δίνουμε την ανάλογη σημασία, αλλά αξίζει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω μαζί τους και να εξασκηθούμε ανάλογα.

Η αποκορύφωση της δημοτικότητας του πιπιλίσματος έγινε τη δεκαετία του 1970 όπου κυριαρχούσε η σ3ξουαλική απελευθέρωση και οι πειραματισμοί στο σ3ξ. Θα μου πείτε, είναι τόσο σημαντικό; Και ναι κι όχι. Εξαρτάται από το πώς θα το χρησιμοποιήσουμε. Το πιπίλισμα του δαχτύλου είναι, είτε ένα είδος προκατaρκτικού παιχνιδιού ή ακόμη καλύτερα ένα έξτρα ερέθισμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Σημασία έχει να έχουμε διάθεση να δοκιμάσουμε να το εκτελούμε με k1nky τρόπο, διαφορετικά θα φανεί η απροθυμία μας και θα χαθεί η μαγεία. Ο σκοπός είναι να προκαλέσουμε σ3ξουαλικό ενθουσιασμό χρησιμοποιώντας αυτή την κίνηση. Η γλώσσα μας ουσιαστικά θα πρέπει να λειτουργεί σαν το κεντρικό εργαλείο σε αυτή την περίπτωση κι ίσως ενδόμυχα να στέλνουμε και το μήνυμα πως μπορούμε να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα επίμαχα σημεία του σώματος των συντρόφων μας, με το ίδιο πάθος.

Τα δάχτυλά μας δεν είναι συχνά σημεία σεξουαλικού ενδιαφέροντος καθώς αλλά οι νευρικές απολήξεις των δαχτύλων μειονεκτούν σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος μας όπως ο λαιμός, η σπονδυλική στήλη, το εσωτερικό των μηρών, οι θhλές μας. Είναι όμως εκεί για να ταράξουν το μυαλό, να δείξουν στους συντρόφους μας πως μπορούμε να παίξουμε ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις και τη φαντασία και σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας.

Βασικοί κανόνες πριν τη χρήση του πιπιλίσματος του δαχτύλου είτε του δικού μας, είτε των συντρόφων μας είναι η υγιεινή. Κοινώς, ας έχουμε καθαρά χέρια. Έπειτα, χρειάζεται και διάθεση για δοκιμή. Αν βρισκόμαστε στη φάση που το σκεφτόμαστε, ας το δούμε σαν μια πρόκληση ή σαν περιέργεια. Μπορεί και να «χτυπήσουμε» σε  τοίχο άρνησης καθώς είναι μια κίνηση που δεν αποτελεί συνήθεια. Αν αντιμετωπίσουμε απροθυμία μπορούμε να ζητήσουμε να το δοκιμάσουμε έστω μια φορά. Αν αποφασίσουμε πως τελικά θα το δοκιμάσουμε, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλη μας την αυτοπεποίθηση και θα προχωρήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε μαθήματα παρακολουθώντας διάφορα βίντεο αλλά δε θα μας χρειαστούν ουσιαστικά. Αν υπάρχει διάθεση, θα το απογειώσουμε αυτοσχεδιάζοντας. Στα βασικά της εκτέλεσης ας λάβουμε υπόψιν τα εξής:

 

Τόπος και χρόνος

Δε χρησιμοποιούμε το πιπίλισμα στη μέση του δρόμου ενώ κάνουμε βόλτα πιασμένοι χέρι-χέρι. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ως προκαταρκτικό για να δείξουμε την όρεξή μας όταν π.χ. χαζεύουν τηλεόραση ή όταν η προσοχή δεν είναι στραμμένη επάνω μας κι ενώ είμαστε μόνοι. Ιδανικά θα ήταν στα προκαταρκτικά της ερωτικής πράξης.

 

Απόλαυση

Το πιπίλισμα του δαχτύλου προσφέρει οπτική κι απτική διέγερση. Το χρησιμοποιούμε για να προκαλέσουμε. Άρα δείχνουμε πως το απολαμβάνουμε. Ιδανικά μπορούμε να δείξουμε πως το απολαμβάνουμε αν ενισχύσουμε την πράξη με λόγια ή βογγητά.

 

Στο τέλος εστιάζουμε στα δάχτυλα

Αρχικά δεν εστιάζουμε απευθείας στο δάχτυλο. Ξεκινάμε με μικρά φιλιά στο χέρι, χρησιμοποιούμε τη γλώσσα γλείφοντας τον καρπό, την παλάμη μέχρι να φτάσουμε στα δάχτυλα. Εκεί είναι ο στόχος. Μπορούμε να καθυστερήσουμε τη διαδικασία δαγκώνοντας ελαφρά την παλάμη μέχρι να πλησιάσουμε και να πιπιλίσουμε τα δάχτυλα ένα – ένα.

 

Αργός ρυθμός

Δε γλείφουμε όπως όταν θέλουμε να σκουπιστούμε ενώ τρώμε. Κρατάμε ένα σταθερό και αργό ρυθμό μέχρι να νιώσουμε πως το πιπίλισμα φέρνει προσμονή. Μπορούμε να κρατήσουμε και με τα δυο μας χέρια το δάχτυλο που πιπιλίζουμε δείχνοντας την απόλυτη προσοχή μας.

 

Κορύφωση

Και αφού έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω καιρός να βγάλουμε τη γλώσσα στο προσκήνιο και να την κάνουμε πρωταγωνίστρια. Κουνάμε τη γλώσσα ή  την περιστρέφουμε όσο αυξάνεται η ένταση. Δείχνουμε και λέμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε άλλα μέρη του σώματος στη συνέχεια. Ιδανικό θα ήταν επίσης να το κάνουμε και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ίσως μας αποσυντονίσει λίγο αλλά αξίζει το κόπο.

Το σ3ξ είναι φαντασία και παιχνίδι. Δε θα βαρεθούμε να το γράφουμε αυτό. Ό,τι καινούργιο ανακαλύπτουμε κι όσο πειραματιζόμαστε, τόσο ανεβαίνουμε επίπεδα στη σ3ξουαλική μας ζωή. Το πιπίλισμα του δαχτύλου είναι ο προάγγελος για το τι μπορούμε να κάνουμε με τη γλώσσα μας στη συνέχεια. Οπλιζόμαστε με αισθησιασμό, βγάζουμε από μέσα μας όλη την ερωτική μας ενέργεια κι αποδεικνύουμε στους συντρόφους μας πόσα πολλά είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου