paul2501

Δεν είναι τυχαία μερικά λαϊκά άσματα. Έρχονται, με τον ήχο και τον στίχο τους, να σου αποδείξουν πως όλα είναι βγαλμένα μέσα απ’ τη ζωή. Κι αν το «φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη κλέφτρα» αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, τότε κάθε φορά που πεθαίνεις και σβήνεις για την ανεκπλήρωτη ερωτική φαντασίωσή σου, καταλαβαίνεις και το νόημά της.

Πολλές κουβέντες και λόγια περιττά για ταμπού σε αρκετά μυαλά. Για φαντασιώσεις κι ερωτικές επιθυμίες που κρύβουν φοβικά στοιχεία και σίγουρα αυτοπεποίθηση. Ποιος, όμως, μπορεί να φιμώσει και να ενοχοποιήσει μία κοινή φαντασίωση, η οποία είναι ικανή ν’ απελευθερώσει κάθε δικλείδα ντροπής;

Το αφύσικο και το παράξενο είναι αυτό που εμποδίζει τους ανθρώπους να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Ακόμα κι αν αυτές είναι βρόμικες. Και για να μην κρυβόμαστε, το σεξ σε κοινόχρηστο χώρο αποτελεί και μία απ’ τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις.

Λίγο η αλλαγή σκηνικού, η απομάκρυνση απ’ το κρεβάτι, η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε δει και να σ’ ακούσει –ναι, μπορεί να σε πάρει και λίγο μάτι– αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για ‘κείνο το δάγκωμα στα χείλη που δεν ξεχνιέται εύκολα. Δεν είναι τόσο μέρος. Είναι εκείνη η κυριαρχία και ταυτόχρονα η υποταγή που αισθάνεσαι απ’ όλο το κλίμα.

Κι αν η τουαλέτα ενός μπαρ έχει συνδυαστεί με το ανώνυμο σεξ κι αυτό της μίας βραδιάς, σκέψου πως αυτό σαν ιδέα μπορεί να απογειώσει την ερωτική διάθεση ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι. Παιχνίδια ρόλων αλλά ακόμα και γνωριμιών. Κάπως όλα ξεκινούν. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είναι πρόσκληση και πρόκληση. Κι όταν υπάρχει κι αποδέκτης, υπάρχει και συμφωνία. Ερωτική, τουλάχιστον.

Χαμηλός φωτισμός, απαλή ή δυνατή μουσική, λίγο κρασί ή μερικά ποτά, μια διάθεση χαλαρή κι όμορφη, σε βρίσκει ν’ ακουμπάς πάνω στο μπαρ. Χαμογελάς ενώ συνομιλείς. Μαζί σου μιλάει κι όλο σου το σώμα. Δεν προκαλείς. Αλλά το βλέμμα είναι αρκετό για να περάσει τα μηνύματά του.

Και κάπως έτσι, αρχίζουν να επικοινωνούν τα σώματα. Κι η ερωτική επιθυμία συναντάει την καύλα και σπάνε την υπομονή. Δε θέλεις να περιμένεις μέχρι να φτάσεις στο σπίτι. Ελέγχεις διακριτικά αν το πεδίο είναι ελεύθερο και τρυπώνεις μες στην τουαλέτα. Ξεχνάς την καθαριότητα κι αφήνεσαι. Ακόμα κι αν το πάτωμα είναι ολισθηρό, φροντίζεις και παίρνεις τα μέτρα σου.

Έχεις ανάγκη να αισθανθείς ένα κορμί παντού, γύρω και μέσα σου. Να κλείσεις τα μάτια ενώ δύο χέρια σ’ αγγίζουν και σε σφίγγουν ταυτόχρονα, προκειμένου μη σε χάσουν απ’ την αγκαλιά τους. Ν’ αισθανθείς την πλάτη σου, το στήθος σου κολλημένο πάνω σ’ ένα κορμί. Κι αυτό το σύντομο να γίνει το μεγαλύτερο επιφώνημά σου.

Αντρικές ή γυναικείες, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κάποιος θα βρεθεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Κάποιος θα την ανοίξει. Κάποιος θα ξεροβήξει. Κάποιος θα γελάσει. Και κάποιος θα σε πάρει μάτι. Συνέχισε και ζήσε αυτό που ξεκίνησες. Ακόμα κι αν η ατμόσφαιρα είναι λίγο ζοφερή και κάπως παράνομη, στην επιστροφή σου θα ξέρεις ότι το έζησες. Και το έκανες για ‘σένα.

Βολικό ή άβολο, με μία καρδιά που έχει πολλούς λόγους να χτυπάει, όλο αυτό κρύβει μία ιδιαίτερη συγκίνηση κι έναν ενθουσιασμό για κάτι λίγο άτακτο που θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Μπορεί να μην είναι και το πιο ρομαντικό σημείο αλλά έχει το πλεονέκτημα, αν το σκεφτείς, ότι είναι ο πιο ιδιωτικός κοινόχρηστος χώρος.

Κι αν η ζωή σου κρύβει αρκετά σενάρια, μη βγάζεις στην απ’ έξω τα ερωτικά. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να κρίνει. Κανένας δεν μπορεί να πάει κόντρα στα «θέλω» σου. Μόνο σε παρακαλώ στο τέλος, ό,τι κι αν κάνεις, να θυμάσαι να πλένεις τα χέρια σου.

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
[ O έρωτας: Σαρκική έλξη ενός ατόμου προς άλλο, έντονη επιθυμία ή αγάπη, ολοκληρωτική αφοσίωση.]

Μια συλλογή από 40 ερωτογραφήματα γραμμένα σε στιγμές έντασης, πόνου, ενθουσιασμού, θυμού, ευτυχίας, παραφροσύνης, έξαψης και παραζάλης.