noel834

Το σεξ για να ‘ναι επιτυχημένο χρειάζεται χημεία κι όρεξη για πειραματισμό. Αν τα έχεις αυτά τα δύο συστατικά με τον άνθρωπο που επέλεξες, τότε πολλά όμορφα και σπάνια πράγματα μπορούν να συμβούν.

Ένα απ’ αυτά και το squirting. Μύθος ή αλήθεια; Ας μιλήσουμε για αυτό το ιδιαίτερο είδος οργασμού. Καθαρά γυναικεία υπόθεση για να το βιώσεις, αλλά ξεκάθαρη η μαεστρία που απαιτείται απ’ το αρσενικό για να το προσφέρει στην παρτενέρ του. Αν έχεις δει αντίστοιχα βιντεάκια –που μεταξύ μας όλοι μας έχουμε δει ή βλέπουμε κατά καιρούς– καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω. Αν όχι, θα το περιγράψω όσο πιο απλά μπορώ.

Την ώρα που έρχεται σε οργασμό η γυναίκα, το σώμα της, απ’ την πιο ευαίσθητη περιοχή της, αφήνει πάρα πολλά υγρά. Πάρα πολλά υγρά, με πάρα πολλή δύναμη. Εξαντλητικό στην αίσθηση για τον άνθρωπο που το βιώνει όσο ακούγεται. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον οργασμό βέβαια, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για αυτό κι όσοι καταφέρνουν να οδηγήσουν τη γυναίκα σε αυτά τα μοναδικά και σπάνια μονοπάτια, έχουν μια ξεχωριστή θέση στη μνήμη και το μυαλό της.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σχεδόν επιστημονικά,  το squirting, ουσιαστικά, είναι ένα άσπρο υγρό που εξέρχεται κατά τη διάρκεια του οργασμού απ’ την περιοχή της ουρήθρας. Για αυτό ένας βασικός παράγοντας για να βιώσεις μια τέτοια εμπειρία είναι να μην έχεις αδειάσει τελείως, πριν απ’ την πράξη, τη συγκεκριμένη περιοχή. Δεύτερος πολύ σημαντικός παράγοντας για να επιτευχθεί ο σκοπός μας, είναι να καταφέρεις να αφεθείς. Δε θέλει άγχος, ενοχές και γενικά οποιονδήποτε ψυχολογικό παράγοντα μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά, όπως το τι εικόνα μπορεί να δημιουργήσει ο παρτενέρ σου για σένα.

Μπορεί να επιτευχθεί είτε με τη χρήση των δαχτύλων είτε με τη διείσδυση, και σε οποιαδήποτε στάση, αρκεί να υπάρχει η όρεξη κι η διάθεση για πειραματισμό. Μια γυναίκα που απολαμβάνει τον οργασμό της είναι μια υπέροχη εικόνα από μόνη της. Μια γυναίκα που είναι ανοιχτή να δοκιμάσει καινούριες εμπειρίες και να ανακαλύψει μαζί με τον παρτενέρ της τα όριά της, μένει πραγματικά αξέχαστη για όλους τους σωστούς λόγους.

Όλες οι γυναίκες, λοιπόν, στα κατάλληλα χέρια και με την αντίστοιχα κατάλληλη διάθεση, ηρεμία κι ασφάλεια, μπορούν να νιώσουν τον καλύτερο οργασμό της σεξουαλικής τους ζωής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές, και σε αυτό πάντα βοηθάει μια μικρή ποσότητα αλκοόλ, μια ζεστή ατμόσφαιρα και φυσικά ο σωστός παρτενέρ. Κι όπου «σωστός» είναι αυτός που θα εμπνεύσει τα κατάλληλα σεξουαλικά ένστικτα, στο σωστό βαθμό για την καθεμία.

Δε χρειάζεται τίποτα εξειδικευμένο ή πολύπλοκο για να το απολαύσεις. Μπορεί να σου ‘χει συμβεί ήδη, μπορεί κι όχι. Μπορεί να σου συμβεί μία φορά ή αν είσαι τυχερή πολλές περισσότερες. Δε χρειάζεται να γίνει αυτοσκοπός κι όταν θα σου συμβεί θα καταλάβεις γιατί είναι πολύ βασικό να ‘σαι απόλυτα δοσμένη στον άνθρωπό σου για να το νιώσεις. Γιατί τη στιγμή εκείνη μπορείς να αισθάνεσαι τυχερή που το ένιωσες, που το έζησες και που μπορείς να έχεις έναν τέτοιον παρτενέρ στην ερωτική σου ζωή. Γιατί η πορεία μας είναι πολύ μικρή για να κάνουμε μέτριο σεξ και να μην απολαμβάνουμε τα μικρά, καθημερινά, δώρα που θα έπρεπε να μην ξεχνάμε να αναζητάμε.

Το μόνο που εύχομαι για το 2019 είναι δυνατούς οργασμούς!

Συντάκτης: Λίνα Καράτση
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!