paul500

Cyber sex… Πολλοί το ‘χουμε κάνει. Πολλοί επίσης εκείνοι που το ‘χουν κάνει κι επιμένουν να υποστηρίζουν πως ποτέ δεν το ‘χουν δοκιμάσει. Μαλακίες -κυριολεκτικές.

Συνήθως γίνεται με ένα πρόσωπο οικείο σε εμάς, ίσως ακόμη και με κάποιον πρώην. Μοιάζει ασφαλές κι άνετο, με τη διαφορά πως με κάποιον άγνωστο είναι απολαυστικότερο. Τον γνωστό τον έχεις δει, το πιθανότερο πως το ‘χετε ζήσει κι από κοντά όλο αυτό. Ξέρεις τι εκφράσεις παίρνει, πώς είναι σ’ αυτό το κομμάτι. Ο άγνωστος, όμως, ή έστω μια πολύ φρέσκια γνωριμία, δεν ξέρεις τι μπορεί να ‘χει να σου αποκαλύψει. Καυλώνεις και μόνο στην ιδέα αυτή. Καθόλου απίθανο μετά απ’ αυτήν την εμπειρία να θες να οδηγήσει και σε κανονικό σεξ. Why not?

Στο cyber sex μ’ έναν άγνωστο δεν υπάρχει επαφή. Δεν είναι καν ανάγκη να δει ή να δεις πρόσωπο. Μια αποξενωμένη στιγμιαία καύλα. Σ’ εξιτάρει το γεγονός ότι δεν ξέρεις πώς είναι ο παρτενέρ σου στο σεξ. Απ’ την άλλη, όμως, έχετε και την επιλογή να μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον. Προτιμήσεις είναι αυτές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι στο cyber sex. Είναι το sexting στο οποίο απλά πληκτρολογείτε διάφορες εμπειρίες σας κι είναι και το live video chat, όπου μπαίνουμε σε πιο έντονα σκηνικά. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, παιδιά: μαλακία θα παιχτεί! Οπότε όπως την γουστάρει ο καθένας.

Δε χρειάζονται φυσικά προσόντα, προφανώς, και δε σε νοιάζουν κιόλας, γιατί –όπως είπαμε– είναι άγνωστος, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην ιδωθείτε ποτέ από κοντά. Δε φοβάσαι και δε σε νοιάζει μην εκτεθείς στον άλλον. Έτσι απελευθερώνεσαι. Μπόλικη καύλα χρειάζεται και κάμποση φαντασία. Τα άλλα έρχονται.

Με τον άγνωστο, λοιπόν, αφήνεσαι κι ανακαλύπτεις καινούρια γούστα. Μαθαίνεις τι τον εξιτάρει, τα φετίχ του (αν έχει) και γενικότερα αν είναι καλός σεξουαλικός συνομιλητής και χρησιμοποιεί τη φαντασία του, θα περάσεις εγγυημένα καλά. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καυλώσουν χωρίς καν να σ’ αγγίξουν. Χωρίς να το καταλάβεις θα φτάσεις στην κορύφωση. Ναι, αμέ, με τον άγνωστο. Ίσως και πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι με κάποιον γνωστό. Γιατί εδώ δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, άμυνες και χλιαροί καθωσπρεπισμοί.

Το να φαντασιώνεσαι πως κάνεις σεξ με κάποιον ξένο ενέχει μια δόση ρίσκου κι επικινδυνότητας που το απογειώνει, δεν έχει άγχος και πίεση, καθώς δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, ούτε προσδοκίες άρα κι απαιτήσεις. Δεν υπάρχουν ανασφάλειες. Το μόνο που υπάρχει εκείνη τη στιγμή είναι η αμοιβαία επιθυμία να ικανοποιήσετε ο ένας την καύλα του άλλου.

Χωρίς ταμπού, γράφετε ό,τι γουστάρετε. Ό,τι σας κατεβαίνει στο μυαλό εκείνη την ώρα, το λέτε ανοιχτά. Δε φοβάσαι αν κριθείς ή παρεξηγηθείς. Αν δεν περάσετε καλά, απλά δε θα το επαναλάβετε. Μπορείς να βρίσεις, να πεις ό,τι μπορείς να φανταστείς, δε σε νοιάζει πώς θα χαρακτηριστείς.

Βγάλε τα γούστα σου και κάνε τον άλλο να σε θυμάται. Πες τι φοράς ή τι έβγαλες μόλις. Τι θα ήθελες αυτή τη στιγμή να σου έκανε, τι κάνεις και τι θα ήθελες να του κάνεις. Περιέγραψε τις φαντασιώσεις σου. Εσύ κάνεις ό,τι θες. Ακόμα και στο σεξ, οι σκέψεις σου ανήκουν μόνο σε σένα. Στήσε το σκηνικό στο μυαλό σου όπως το φαντάζεσαι. Άσχετα απ’ το τι κάνεις και με ποιον.

Το cyber sex μ’ έναν άγνωστο μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς δρόμους. Μπορεί να το απολαύσεις τόσο που να θες κάποια στιγμή να γνωριστείτε και να το επαναλάβετε, live αυτή τη φορά. Μπορεί πάλι να το ξανακάνεις με το ίδιο πρόσωπο ή με διαφορετικό άγνωστο κάθε φορά. Στήσ’ το όπως γουστάρεις. Σίγουρα πάντως είναι μια πολύ καλή εμπειρία κι αυτό και δε θα ‘πρεπε να λείπει απ’ την “to do” λίστα σου.

Συντάκτης: Δημήτρης Καλαλές
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!