ksenia264

Κάτι περίεργο συμβαίνει και σ’ ανεβάζει. Κάτι περίεργο συμβαίνει κι η καρδιά σου χτυπάει. Μήπως πρόκειται για ένα βλέμμα που σε γεμίζει με υποσχέσεις κι απειλητικά ερωτικά μηνύματα; Μήπως, ξαφνικά, ελπίζεις να μεθύσεις από μερικές στιγμές έρωτα, πάθους και παιχνιδιού βγαλμένες από κάθε είδους φαντασία σου;

Πρόσεχε. Θα σκαλώσει κανένα φερμουάρ και θα ψάχνεις να βρεις εφημερεύοντα ιατρεία. Γιατί όσες ώρες κι αν πέρασες μελετώντας και βλέποντας  περιεχόμενα ερωτικού υλικού προσπαθώντας να φτιάξεις την τέλεια ερωτική στιγμή, κάτι στην πορεία θα βρεθεί να καταρρίψει την ιδανική πραγματικότητά σου.

Αλήθεια, έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσες ώρες χρειάζονται για ένα δεκάλεπτο ταινίας πορνό; Πόσα διαλείμματα μπορεί να χρειάστηκαν προκειμένου ο φακός να πετύχει τη σωστή λήψη κι εικόνα; Πόσες φορές τα μαλλιά των πρωταγωνιστών πέρασαν από υλικά σταθεροποίησης και πόσο μακιγιάζ έπεσε; Πόσο ιδρώτα σκούπισαν και πόσες φορές ντύθηκαν και ξεντύθηκαν για να έχεις εσύ μπροστά στα μάτια σου –υποτίθεται– το τέλειο; Μάλλον όχι.

Γιατί απλά κόλλησες και δε λέει να ξεκολλήσει το μυαλό σου. Γιατί αν κάποιος ήταν πρωταθλητής στο να βγάζει ένα σουτιέν σε τρία δευτερόλεπτα θα το ήξερες από κάποιο βιβλίο γκίνες. Γιατί αν είχες τη μαγική ικανότητα να ξεντύνεσαι δια μαγείας σίγουρα θα σ’ έβλεπαν σε κάποια εκπομπή ταλέντου. Γιατί αν είχες ταλέντο στο να φοράς ένα προφυλακτικό στο μισοσκόταδο χωρίς καμία πιθανότητα αστοχίας τότε έχεις αδικηθεί.

Επομένως, χαλάρωσε και προχώρα. Δεν είσαι σταρ σε ταινία πορνό, ή μάλλον καλύτερα, η ερωτική σου ζωή κι η πραγματικότητά σου στο σεξ δεν είναι ταινία πορνό. Τώρα αν σου αρέσει η βιντεοσκόπηση, αυτό είναι ένα άλλο θέμα και φυσικά καθαρά δικό σου.

Κατέβασε τον πήχη κι απόλαυσε τη στιγμή σου με κάθε χαλαρότητα, γέλιο ή κλάμα. Κάθε στιγμή μέσα στην πράξη έχει τη χάρη της. Μπορεί να σ’ αγχώσει λίγο η  προσπάθεια να ξεκουμπώσεις ένα παντελόνι κι αυτό να σκαλώνει κάπου, αλλά στο πρόγραμμα είναι κι αυτό.

Μόνο μην προσπαθήσεις ν’ ανοίξεις ένα προφυλακτικό με το στοματάκι σου. Γιατί απ’ το δάγκωμα το πιο πιθανό είναι να φας μέρος αυτού. Χεράκι θέλει κι όχι πολλή προσπάθεια. Αρκεί να είναι όλα στα πάνω τους.

Το σεξ θέλει το τσαλάκωμά του. Θέλει εκείνη τη στιγμή που αγκαλιάζεις κάποιον πριν πέσεις στα πατώματα. Εκείνη τη στιγμή που ξεκινάνε τα φιλιά στο όρθιο και τα χέρια αρχίζουν να εξερευνούν κάθε σημείο του σώματός σου πάνω απ’ τα ρούχα. Εκείνη τη στιγμή που πιάνεις σημεία κρυφά αλλά ακόμα καλυμμένα. Εκείνη τη στιγμή όπου κανένας δε νοιάζεται για το χτένισμα και τη χωρίστρα σου.

Γιατί μέσα στο πάθος και την καύλα της στιγμής μόνο ένα ανόητος μπορεί να κολλήσει σε κάτι ατελές μπροστά στην τελειότητά σου. Να κολλήσει στο χτύπο ενός τηλεφώνου ή στο χτύπημα του τοίχου απ’ τον ενοχλητικό γείτονα. Να νιώσει αμήχανα για ένα προφυλακτικό που δεν μπήκε με τη μία ή στην τελική να κομπλάρει για κάτι που τελείωσε πριν ακόμα αρχίσει.

Να σκοντάψει σε κάτι που δε βγαίνει και να πέσει πάνω στην αγκαλιά σου. Κι οι δύο μαζί πάνω σ’ ένα κρεβάτι. Κι αν το σκηνικό αυτό που προκαλεί γέλια κι οδηγεί σε φιλιά ατελείωτα δεν είναι ερωτικό, τότε τι είναι;

Είναι η δική σου ερωτική σκηνή. Και φυσικά σταρ είσαι εσύ. Τα αναπάντεχα είναι και τα πιο ωραία.

Είναι αυτά που χρειάζονται για να σπάσει το άγχος κι η αμηχανία της στιγμής. Είναι εκείνο το γέλιο που δηλώνει σε «θέλω». Είναι εκείνο το «μωρό μου, με τρελαίνεις» που δεν κολλάει σε μικρές κι ασήμαντες λεπτομέρειες. Γι’ αυτό χαμογέλα κι άφησε το κορμί σου να μιλήσει. Άφησε τον ιδρώτα σου κι ό,τι εκκρίνει το σώμα σου να λερώσουν και ν’ αποκαλύψουν την πραγματικότητά σου.

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!