Και δε με λες -που λέμε συχνά και στη Θεσσαλονίκη- έχεις σκεφτεί ποτέ ποιος είναι εκείνος ο λόγος ή ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που μετά από ένα έντονο καβγά με τη σχέση σου, αρχίζεις να βλέπεις το ταίρι σου με άλλο μάτι;

Γιατί κακά τα ψέματα, μετά από καβγά, τα αίματα ανάβουν, οι παλμοί ανεβαίνουν, τα κορμιά είναι στην πιο κατάλληλη φάση για σεξ κι εσύ αντίστοιχα βλέπεις το σύντροφό σου μ’ άλλο μάτι, πιο ερωτικό, πιο λάγνο. Σαν ξερολούκουμο ένα πράγμα!

Φήμες λένε -καλά κι η πραγματικότητα το έχει αποδείξει πολλές φορές- πως μετά από έναν καβγά με το ταίρι σου, αρχίζουν να φουντώνουν τα συναισθήματα που έχεις για τον άλλον. Και μη ξεχνάς πως μέσα σ’ αυτά είναι κι ο ερωτισμός, μαζί με το ερωτικό στοιχείο. Κι όταν το ερωτικό στοιχείο εμφανίζεται μετά τον καβγά, τότε «θ’ αναστενάξουν τα πατώματα».

Έρευνες που έχουν γίνει, έχουν δείξει πως υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση πίσω απ’ όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως όταν το ζευγάρι βρίσκεται σε διαμάχη, τα συναισθήματα κι οι διαφόρων ειδών αισθήσεις γίνονται πολύ έντονες, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό. Κι όταν δεν είσαι δεμένος με το ταίρι σου, τότε η καρδιά χτυπάει κι από θυμό κι από φόβο, ο ιδρώτας αρχίζει να τρέχει κρύος αλλά η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας αρχίζει ν’ ανεβαίνει επικύνδυνα.

Κι όλα αυτά κρύβουν από πίσω κάποιους γενετικούς και βιολογικούς παράγοντες. Είναι εκείνο το κομμάτι που θέλει ν’ αρπάξει το σύντροφό σου, να τον βάλει κάτω κι απλώς να γίνει το «έλα να δεις». Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήθελες να τον πιάσεις απ’ το κεφάλι και να του το ανοίξεις στα δύο, αν έχει κάνει καμιά χοντράδα. Αλλά πιο πιθανό είναι να νιώσεις την καύλα να σε διαπερνάει εκείνη τη στιγμή, παρά συναισθήματα δολοφόνου.

Ναι, εντάξει, μπορεί να μαλώνεις με το ταίρι σου, μπορεί να έχεις κάνει λαμπόγυαλο το σπίτι, μπορεί να τα έχεις σπάσει όλα, αλλά η σεξουαλικότητά σου δε φεύγει από μέσα σου. Δε χάνεται απ’ το ένα λεπτό στο άλλο, είναι σταθερά εκεί. Και σε κάτι τέτοιες φάσεις το νιώθεις πιο έντονα από κάθε άλλη φορά και το συναίσθημα και τη θερμοκρασία ν’ ανεβαίνει κατακόρυφα και να σε καίει.

Αλλά ας αφήσουμε τη θεωρία κι ας πιάσουμε την πράξη απ’ τα μαλλιά. Γιατί σκέψου εκεί που μαλώνεις, εκεί που σου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, εκεί που θέλεις να σπάσεις όλο το σπίτι, να νιώθεις την ανάσα του συντρόφου σου δίπλα στο αυτί σου. Να νιώθεις ένα ζευγάρι χέρια να αρπάζουν το κορμί σου και να το ενώνουν με το κορμί του συντρόφου σου.

Να νιώθεις τα φιλιά ν’ αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα. Κι όταν αρχίσει το φιλί να γίνεται έντονο, τότε αρχίσει να στάζει… κι ο ιδρώτας πιο έντονα. Έχουμε και καλοκαίρι ακόμη με υψηλές θερμοκρασίες.

Κι εκεί που θα έχουν ανάψει τα σώματα απ’ τα φιλιά και κάθε είδους χάδια, εκεί είναι που αρχίζει το κανονικό παιχνίδι, εκεί είναι που αρχίζει όλη η ιστορία να ξαναγράφεται μεταξύ συντρόφων. Πώς να το κάνουμε, ρε παιδί μου, όταν έχεις νεύρα και δε θες ν’ ακούσεις κανέναν πέρα απ’ το σύντροφό σου, τότε εκεί είναι που θα κάνεις το πιο καλό σεξ. Βάζοντας λίγο νεύρο και λίγο ένταση τότε είναι που αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα απ’ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Ακόμη κι αν ανάψουν λίγο τα αίματα, λοιπόν, δεν έγινε τίποτα. Μπορεί πάνω στο θυμό σου να μη σκέφτεσαι σε καμία περίπτωση το σεξ της συμφιλίωσης, αλλά όταν αυτό έρχεται τότε γίνεσαι καλύτερος κι από πρωταγωνιστής σε πορνό ταινία.

Εκεί είναι που σου βγαίνουν όλα τα ένστικτα του διεκδικητή και του κυνηγού. Άλλωστε, ακόμη και στη ζούγκλα, όταν το θήραμα έχει εκνευρίσει τον κυνηγό, τότε σίγουρα δε θα έχει ένδοξο τέλος. Θ’ ανάψουν τα αίματα και θα γίνει το «έλα να δεις».

Α και για να μην ξεχάσω! Εντάξει, καλός ο καυγάς όταν δεν ξέρεις πως θ’ ακολουθήσει σεξ μετά απ’ αυτόν, αλλά μην τον κάνεις κι επίτηδες, γιατί θα την πατήσεις κάποια στιγμή. Σταμάτα, λοιπόν, να τους σκηνοθετείς για να κερδίσεις το σεξ της συμφιλίωσης.

 

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Δρόσος
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου