Μωρό μου, καλοκαίρι! Δε βάζει ο νους σου πόσο σε θέλω τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά κι η θερμοκρασία πιάνει ίδια ένταση με το πάθος μας. Το θερμόμετρο καίει, το ίδιο κι οι σάρκες μας στη σκέψη η μια της άλλης. Πονηρές σκέψεις με άρωμα καρπούζι και μόνο ένα πράγμα θέλω από σένα: Να πάμε για βραδινό μπάνιο. Απόψε κιόλας.

Χωρίς πολλά-πολλά, όπως είμαστε, να σταματήσουμε μόνο κάπου για μερικές μπίρες, ίσως κουβαλήσουμε και μερικά ξύλα, ό,τι περίσσεψε απ’ το τζάκι, για να ανάψουμε φωτιά. Αν και φωτιές ανάβουν τα μάτια μας. Όλα αυτά, φυσικά, χωρίς μαγιό.

Να αφήσουμε τα ρούχα μας στην άκρη και να περπατήσουμε γυμνοί σε μια ερημική παραλία. Να πιούμε τις μπίρες μας και πάνω στη ζάλη του μυαλού και την κάβλα του κορμιού να μπλέξουμε χέρια, πόδια κι αισθήσεις μαζί με άμμο. Η παγωμένη ακρογιαλιά να ισορροπεί την ανεβασμένη μας θερμοκρασία κι η άμμος να μας γαργαλά στα πιο απίθανα σημεία.

Να με αρπάξεις απ’ το λαιμό και να μου δώσεις τα πιο παθιασμένα φιλιά σου ενώ τα χέρια σου θα εξερευνούν για ακόμη μια φορά κάθε σπιθαμή μου. Ξέρεις τι θέλω, πώς και πού. Να παίξουν τα δάχτυλά σου με την πλάτη και το πίσω μέρος του κορμιού μου ενώ εγώ θα χαϊδεύω το κεφάλι και τον αυχένα σου, τραβώντας ταυτόχρονα απότομα τα μαλλιά σου, ίσα για λίγη αίσθηση πόνου και κυριαρχίας, με το ρόλο του «ισχυρού» διαρκώς να εναλλάσσεται. Εκείνη τη νύχτα θα είσαι δικός μου και θα σε κάνω ό,τι θέλω, ομοίως κι εσύ εμένα.

Έπειτα, θα επιχειρήσουμε να πνίξουμε το πάθος μας μες στο κρύο νερό, μα αυτό ξέρει καλά να κολυμπά και να μας αναστατώνει. Θέλω να τυλίξω τα πόδια μου γύρω απ’ τη μέση σου ενώ εσύ με έχεις αγκαλιά και προσπαθείς να αντισταθείς στη ρυθμική κίνηση του νερού, που μας δυσκολεύει τόσο όσο μας ερεθίζει.

Κάπου εκεί στην όλο κάβλα αγκαλιά και τα φιλιά σου να με οδηγήσεις πάλι έξω, σε εκείνο το σημείο της ακρογιαλιάς, που η θάλασσα ηρεμεί, να με γυρίσεις μπρούμυτα και να μπεις βαθιά μέσα μου. Θέλω να νιώσω πώς είναι να καβλώνεις βλέποντας το ολόγυμνο σώμα μου, χωρίς ωραιοποιήσεις κι ρομαντισμούς. Καθαρό πάθος, ατόφια κάβλα. Να μου δαγκώσεις το λαιμό και στη συνέχεια να μου περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια αυτά που θέλεις να μου κάνεις.

Έπειτα, αφού τελειώσουμε κι οι δυο να βγούμε έξω, στο προσωρινό μας καταφύγιο κι εκεί κοντά στη φωτιά να χαλαρώσουμε. Να πιούμε τις υπόλοιπες μπίρες –αν αφήσαμε καμία– και να χαζέψουμε τον ξάστερο ουρανό. Κι εκεί που τα πράγματα θα μοιάζουν χαλαρά, να σου ταράξω πάλι τα νερά και να σου εξάψω τη φαντασία, βλέποντάς με να παίζω με τον εαυτό μου. Σίγουρα θα το απολαύσουμε κι οι δύο.

Θέλω να σε παρασύρω σε ένα παιχνίδι προσωπικής ευχαρίστησης κι ικανοποίησης πριν σου παραδώσω την έξαψη που βρίσκεται μέσα μου. Να παίξω με τον εαυτό μου και να σε βλέπω να κάνεις το ίδιο. Να με κοιτάς στα μάτια και να βλέπω την έντασή σου να με διαπερνά. Κάπου εκεί να σε πλησιάσω και να βάλω ένα τέλος στο γλυκό αυτό βασανιστήριο, ανεβαίνοντας πάνω σου. Να παίξει η γλώσσα μου με τη δική σου ενώ οι ματιές μας θα μαρτυράνε πόσο πολύ γουστάρεις και πόσο σε θέλω.

Εκείνη τη βραδιά δε θα πούμε πολλά, θα αφήσουμε τα μάτια και τα σώματα να μιλήσουν, θα γευτούμε την αλμύρα και την απόλυτη ηδονή.

 

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη