Σε ένα καλό κρεβάτι εκτός απ’ τα βασικά, σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα χέρια κι ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσεις. Προσθέτουν περισσότερο αισθησιασμό, ανεβάζουν τη λίμπιντο και σε κάνουν να φαντάζεσαι καθετί που μπορεί να κάνουν τα χέρια του παρτενέρ σου πάνω στο κορμί σου. Είναι ένας τρόπος να δείξεις τον ερωτισμό και το πάθος που σου προκαλεί ο άλλος. Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα να δείξεις το κυριαρχικό ή υποτακτικό στοιχείο σου και να εκφράσεις τις άγριες διαθέσεις και τις φαντασιώσεις σου.

Τα χαστούκια –όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και στα προκαταρκτικά– λειτουργούν ως τονωτικές ενέσεις κι εκτοξεύουν τόσο το δικό σου πάθος όσο και του άλλου. Την ώρα που ο άλλος σε κρατά στα χέρια του και σε δαγκώνει στο λαιμό σκέψου πώς θα ήταν αν σε χαστούκιζε στο πρόσωπο. Σαφέστατα και δε μιλάμε για ξύλο ή μπουνιές -να απογειώσουμε την κάβλα μας θέλουμε, όχι να τρέχουμε στα νοσοκομεία.

Ένα χαλαρό, όμως, χαστουκάκι μπορεί να σου υπενθυμίσει πως –μόνο για εκείνη τη στιγμή– του ανήκεις και πλέον βρίσκεσαι στα δικά του χέρια και μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει -πάντα με δική σου συναίνεση, φυσικά. Είναι κλασική αξία μερικά χαστουκάκια στα γυναικεία οπίσθια, ειδικά σε ορισμένες στάσεις, κάτι που απολαμβάνουν εξίσου άνδρες και γυναίκες.

Ένα χαστούκι, λίγο πριν την κορύφωση, είναι εκτόνωση όλης αυτής της ενέργειας, είναι σαν να θες να ξυπνήσεις τον άλλο για να του πες πόσο γουστάρεις και λιώνεις για πάρτη του. Να κολλήσεις το πρόσωπό σου δίπλα στο δικό σου και να τον αιφνιδιάσεις πριν ή μετά από ένα παθιασμένο φιλί.

Μη φοβηθείς να εκδηλώσεις την ανάγκη σου για κυριαρχία στο κρεβάτι. Το καλό σεξ βγάζει προς τα έξω αρχέγονα και ζωώδη ένστικτα. Με ένα χαστούκι –αντίστοιχα με μια δαγκωνιά ή μ’ ένα ρούφηγμα– νιώθεις πως έχεις το πάνω χέρι κι αυτό αρκεί για να σε κάνει πιο ενεργό στο παιχνίδι.

Σκέψου λίγο τα καλύτερα κρεβάτια σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περιείχαν μερικά χαστούκια. Δεν έχει να κάνει με τον έρωτα και τα ρομάντζα, το σεξ είναι σε κάθε περίπτωση ωμό πάθος κι έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται. Σέβεσαι τον σύντροφό σου εκτός κρεβατιού όπως επίσης και τα όρια που εκείνος σου βάζει εντός, από ‘κει και πέρα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ένα χαστουκάκι, ακόμα και στα προκαταρκτικά, λειτουργεί ως αφύπνιση, αλλάζει τη διάθεσή σας από μέτρια σε ένταση σε βαθμό πυρετώδους έξαψης. Ένα σκαμπίλι στα οπίσθια κι ένα γλείψιμο στο αφτί ή τον λαιμό, σε ανύποπτο χρόνο, αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον παρτενέρ σου. Η φωτιά που μόλις άναψες είναι έτοιμη να τσουρουφλίσει και τους δυο σας.

Κανένα ερωτικό χαστούκι, βέβαια, δεν έχει αξία αν δε συνοδεύεται απ’ το κατάλληλο βλέμμα. Ο τρόπος κι η ένταση με την οποία κοιτάζεις τον άλλον εκείνη τη στιγμή μπορεί να κάνει θαύματα, άλλωστε η κάβλα φαίνεται στα μάτια.

Μπορείς να αρκεστείς σε ξενέρωτο τυπικό σεξάκι, σύντομο σε διάρκεια και μέτριο σε ένταση ή να πειραματιστείς μέχρι να ανακαλύψεις όσα ικανοποιούν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου και να ζήσεις εμπειρίες και καταστάσεις που σε κάθε ευκαιρία να θέλεις να επαναλάβεις.

Μη φοβηθείς, λοιπόν, την επόμενη φορά να ρίξεις ένα χαστούκι πάνω στο πάθος και την ένταση της στιγμής. Πού ξέρεις, μπορεί και να του αρέσει!

 

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη