Ο έρωτας δεν έχει ηλικία (και μάλλον δε χρειάζεται και παραπάνω από ένα ραντεβού). Αυτό το απέδειξε περίτρανα ο 78χρονος Γιάννης, ο οποίος έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι γνωριμιών “First Dates” της Δευτέρας 13 Μαΐου. Εκεί, γνώρισε την 75χρονη Νίτσα κι ο θαυμασμός του προς αυτήν ήταν τόσο μεγάλος, που στο τέλος του ραντεβού της έκανε πρόταση γάμου. Γιατί αγαπητοί, στη βράση κολλάει το σίδερο!

 

First Dates: 78χρονος έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη -Τι έγραψαν στα σόσιαλ [βίντεο] - iefimerida.gr

 

Η έκπληξη, τόσο για τη Νίτσα, όσο και για τους τηλεθεατές ήταν μεγάλη. Ο Γιάννης, έχοντας συνεννοηθεί νωρίτερα με την παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί, περίμενε τη Νίτσα στην επιστροφή της από την τουαλέτα, πριν πετάξει τη βόμβα του, γεμάτος χαρά και γλυκύτητα.

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δε θα τη γλιτώσω! Δε θα τη βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;», της είπε ο Γιάννης, αφήνοντας τη Νίτσα άφωνη. «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;», απάντησε η Νίτσα, έχοντας δει νωρίτερα τον Γιάννη να μιλάει με τη Ζενεβιέβ. «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα», δήλωσε αργότερα η Νίτσα στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού.

  

Καθώς το ζευγάρι απολάμβανε το επιδόρπιό του, ο Γιάννης επέμενε να πάρει μια απάντηση από τη Νίτσα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κι η υπόλοιπη ομάδα του “First Dates” παρακολουθούσαν με αγωνία, περιμένοντας την εξέλιξη. Τελικά, η Ζενεβιέβ και οι συνεργάτες της πλησίασαν το τραπέζι με σαμπάνιες, έτοιμοι να γιορτάσουν. Ο 78χρονος Γιάννης, με σιγουριά, δήλωσε: «Ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το ναι, το έχουμε βέβαια!»

Η ρομαντική αυτή εξέλιξη δεν άφησε ασυγκίνητους τους τηλεθεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με σχόλια, κυρίως χιουμοριστικά. Πολλοί εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον έρωτα και τη συντροφικότητα στην τρίτη ηλικία, αποδεικνύοντας πως η αγάπη δεν έχει όρια.

 

 

Η ιστορία του Γιάννη και της Νίκης στο “First Dates” αποτελεί μια όμορφη υπενθύμιση ότι ο έρωτας μπορεί να ανθίσει σε κάθε ηλικία. Πολλοί άνθρωποι, άλλωστε, φτάνοντας σε αυτό το σταυροδρόμι της ζωής τους βιώνουν μια νέα άνθηση στον έρωτα και τη σ3ξουαλικότητα, ενώ είναι σε θέση να ζήσουν μια αγάπη ώριμη αλλά και γεμάτη με πάθος, με οδηγό την ανάγκη για συντροφικότητα. Γιατί όμως ο έρωτας στην τρίτη ηλικία είναι τόσο σημαντικός;

-Αποκτά νέα διάσταση: Σε αυτή την ηλικία, οι άνθρωποι έχουν αφήσει πίσω τους τα άγχη και τις πιέσεις της καριέρας και της οικογένειας, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική τους ευτυχία και ικανοποίηση.

-Δημιουργεί βαθύτερη σύνδεση: Ο έρωτας στην τρίτη ηλικία εστιάζει περισσότερο στη συναισθηματική σύνδεση, στην κατανόηση και στην αλληλοστήριξη, παρά στην έντονη σωματική έλξη.

-Προσφέρει νέα ματιά στη ζωή: Ο έρωτας μπορεί να φέρει μια νέα πνοή στη ζωή ενός ατόμου, προσφέροντας χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

-Πολεμάει τη μοναξιά και τον φόβο του θανάτου: Ο έρωτας και η συντροφικότητα μπορούν να διώξουν τη μοναξιά και να προσφέρουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης.

Φυσικά, η τρίτη ηλικία έρχεται με τις δικές της προκλήσεις:

Υγεία: Η σωματική υγεία μπορεί να επηρεάσει την ερωτική ζωή. Είναι σημαντικό ηλικιωμένα ζευγάρια να επικοινωνούν ανοιχτά και να φροντίζουν την υγεία τους.

Κοινωνικές προκαταλήψεις: Η κοινωνία ίσως δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον έρωτα σε μεγαλύτερες ηλικίες. Είναι σημαντικό να αγνοήσουμε τα στερεότυπα και να εστιάσουμε στην ατομική ευτυχία.

Προηγούμενες σχέσεις: Η διαχείριση συναισθημάτων από προηγούμενες σχέσεις ή απώλειες αγαπημένων προσώπων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση.

Παρά τις προκλήσεις, ο έρωτας στην τρίτη ηλικία μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία γεμάτη χαρά, ολοκλήρωση και βαθιά συναισθήματα. Ας αγκαλιάσουμε τον έρωτα σε κάθε ηλικία κι ας γιορτάσουμε την αγάπη που ανθίζει.

Τέλος, εμείς στο pillowfights, θέλουμε να ευχηθούμε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία!