Πριν λίγες μέρες η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι «Ζάρι» στην ειδική εκπομπή “Eurovision Σε Είδον”. Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας. Το κοινό αντέδρασε στο κομμάτι με διάφορα σχόλια, καθώς κάποιοι ενθουσιάστηκαν με το ύφος του τραγουδιού, ενώ άλλοι δεν έμειναν και τόσο ενθουσιασμένοι. Ωστόσο, ένας Ισπανός YouTuber φαίνεται να ξετρελάθηκε αφάνταστα με το κομμάτι.

Σ’ ένα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι κι έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ακούγοντάς τους στίχους, σηκώνεται απ’ την καρέκλα του, χορεύει, τραγουδάει και φυσικά δεν έχει ιδέα τι λένε οι στίχοι, αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου.

 

Χάρη στις επιρροές reggaeton του τραγουδιού, ο Ισπανός απολαμβάνει το βίντεο κλιπ, χορεύοντας κι επαναλαμβάνοντας στίχους, ενώ αποκαλεί το κομμάτι «Θάρι»! «Είναι απίστευτο» λέει ο Ισπανός, και σε κάποια φάση αναφέρει ότι θέλει να δοκιμάσει φέτα και μουσακά εξαιτίας του ενθουσιασμού του για την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι.

Το βίντεο μετράει ήδη πάνω από 140.000 προβολές.