Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Μεσολογγίου από τον φρικτό θάνατο μιας γυναίκας, περίπου 50 ετών, που συνέβη σε ένα τοπικό κρεοπωλείο, μπροστά στα μάτια της δεκατεσσάρων ετών κόρης της. Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής εργασίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η γυναίκα είχε πάει να καθαρίσει τη μηχανή κοπής κρέατος.

Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ανείπωτα τρομακτική κατάσταση, σχεδόν ταινίας θρίλερ, όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στη μηχανή και δεν κατάφερε να αποφύγει τον θανάσιμο τραυματισμό της. Οι προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη βοηθήσουν ήταν αναδρομικές, καθώς ο τραυματισμός ήταν ήδη μοιραίος.

Στη συνέχεια, άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Γείτονας ανέφερε πως: «Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό.»

Η κόρη της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της τραγωδίας βρίσκεται σε σοκ, μιας και υπήρξε μάρτυρας του γεγονότος. Ο τραγικός θάνατος της μητέρας της, σε συνδυασμό με τον τρόμο που έζησε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, οδήγησε την κόρη στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η 50χρονη γυναίκα είχε μετακομίσει στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της μετά από χωρισμό από τον σύζυγό της και φαίνεται πως είχε ξεκινήσει νέα ζωή εδώ, κι εργάζονταν μαζί με την ανήλικη κόρη της ως καθαρίστριες.

Βίντεο και εικόνες που φέρνουν στο φως τοπικά Μέσ,α καταγράφουν τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το κρεοπωλείο, μην μπορώντας να πιστέψει την τραγική είδηση. Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα για τον ακριβή λόγο του ατυχήματος και τυχόν παραλείψεις στις διαδικασίες ασφαλείας του κρεοπωλείου. Η τραγωδία αυτή θυμίζει τη σημασία της ασφάλειας και της προσοχής στον χώρο εργασίας, καθώς κάθε ατύχημα μπορεί να έχει σοβαρές, ως και μοιραίες, συνέπειες.