Μετά την τραγική γnναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, έρχεται στο φως ένα νέο περιστατικό ενδ0οικογενειακής βί@ς στην Πάτρα.

Η πόλη φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ανησυχητικές καταγγελίες για κακ0ποίηση και ενδ00ικογενειακή βί@, καθώς από την Πέμπτη (4/4) το βράδυ, οι τοπικές Αρχές κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν πέντε νέα περιστατικά, με τρία απ’ αυτά να είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

 

 

Ένα απ’ αυτά συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (4/4) στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα. Μία γυναίκα υπέστη ξuλοδαρμό απ’ τον σύντροφό της, μ’ αποτέλεσμα να προσπαθήσει να δραπετεύσει πηδώντας απ’ το παράθυρο του σπιτιού της.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της, με μια φίλη της να τρέχει στο σημείο. Η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει απ’ τον σύντροφό της πηδώντας στο πεζοδρόμιο απ’ το παράθυρο, καθώς, όπως αναφέρει το thebest.gr, «ήταν τόσο τρομαγμένη που δεν είχε ακόμα και παπούτσια».

Δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (5/4), οι αρχές προέβησαν στη σύλληψή του, μετά από αυτόφωρο. Παρότι αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, επέστρεψε στο σπίτι της γυναίκας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ζητώντας χρήματα που ισχυριζόταν ότι είχε δαπανήσει σε αγορές. Νέες δυνάμεις της αστυνομίας τον συνέλαβαν εκ νέου στο σημείο.