Το σ3ξ είναι μια πράξη ειλικρίνειας. Εκεί δείχνουμε τη χημεία που έχουμε με τον παρτενέρ μας, η πράξη ξεπερνά τη σκέψη και σίγουρα έχουμε πάντα έναν κοινό σκοπό: να περάσουμε καλά. Να δείξουμε ότι γουστάρουμε, να εκτονωθούμε, να φτάσουμε στην ηδονή με τον τρόπο που γουστάρει ο καθένας, μαζί όμως, φτιάχνοντας μια γλώσσα, δημιουργώντας μια εμπειρία.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να περάσεις τέλεια στο σ3ξ και πολλά είδη για να δοκιμάσεις: Ξεκινάμε από τα προκαταρκτικά κι επεκτεινόμαστε σε dirty talking, bdsm, τρυφερότητα, φετίχ, καταλήγοντας στην υπέρτατη εμπειρία. Στο να κάνεις έρωτα με τον άλλον, χωρίς να μιλάτε, χωρίς να είναι σόου ή να προσπαθείτε υπερβολικά, μόνο με το να κοιτάζεστε, ξέροντας ότι αυτό είναι αρκετό. Εκείνη η μορφή επαφής στην οποία γνωρίζετε απόλυτα τι θέλετε, συντονίζεστε με ανάσα, ρυθμό και σώμα και το σ3ξ γίνεται η απόλυτη ένωση για εσάς. Ταιριάζετε σαν κομμάτια παζλ, είστε μαζί, ολοκληρωμένοι.

Όσο όμως και να θέλεις τον άλλον, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που επηρεάζουν την ποιότητα του σ3ξ που κάνεις κι είναι από εσένα για σένα. Έπειτα από αρκετές συζητήσεις κι ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ φαγητού και ποτού, αν κάτι έχω καταλάβει, είναι ότι πλέον, όλο και περισσότερα άτομα ανησυχούν για το σώμα τους. Συναντάς περισσότερους που μεγαλώνουν και πορεύονται με την ιδέα και την αίσθηση ότι το σώμα τους δεν είναι αισθητικά ωραίο και προτιμούν να κρύβουν τις ατέλειες κατά τη διάρκεια του σ3ξ.

Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο όπου τα social media, το Instagram, το tik tok, κάνουν εξαιρετική δουλειά με το να εκθέτουν μόνο τη τελειότητα από το σώμα μέχρι και την ιδανική ζωή, μας δημιουργείται θέλοντας ή μη, το αίσθημα ντροπής και της κατωτερότητας. Τα παραπάνω κιλά, η χαλάρωση, τα σημάδια, ένα σώμα που απλώς δεν είναι τέλειο, δε χωράνε στο κρεβάτι μας κι άρα, οφείλουμε να τα κρύβουμε. Τι γίνεται όμως, όταν βρίσκουμε κάποιον/α που μας αποθεώνει γι’ αυτό που είμαστε, που μας ποθεί για το σώμα που έχουμε και δε θέλει πάνω μας τη παραμικρή αλλαγή; Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ερωτισμό σου δημιουργεί ο άνθρωπος που σε κάνει να γουστάρεις το δικό σου σώμα πρώτα απ’ όλα, κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Σε κάνει να το αγαπάς εσύ και γιατί όχι, κλείνετε μαζί, πληγές που άλλοι σου άνοιξαν και ξέχασαν να σου πουν μια τίμια συγγνώμη.

Αλήθεια, το έχεις συναντήσει ποτέ; Να βρεις τον άνθρωπο που θα σε απογειώσει σωματικά και πνευματικά, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι αξίζεις τα πάντα όλα, ότι είσαι το ένα και μοναδικό-ιδανικό κι αποδέχεται το πιο μικρό μέχρι το μεγάλο ελάττωμά σου. Που σε αγγίζει στα σημεία που εσύ δειλιάζεις, που σε φιλάει και σε κάνει να γεμίζεις σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Που σε κάνει να αγαπάς το σώμα σου, πιο πολύ από ποτέ.

Εκείνος ο άνθρωπος που δίνει προτεραιότητα στη δική σου απόλαυση, που διαθέτει χρόνο να σε ανεβάσει και να σε κάνει να καταλάβεις ότι αξίζεις παραπάνω από όσα νόμιζες. Που το σ3ξ μαζί του είναι ψυχοθεραπεία. Που σε κάνει να νιώθεις πώς είναι να τα έχεις όλα, χωρίς να μην μπαίνει κάποιο βέτο στη δική σου καλοπέραση, στους @ργασμούς σου, αλλά και στο πώς θα γίνει απολαυστικότερο το σ3ξ. Που σε κάνει να θες να τα δοκιμάσεις όλα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και κόμπλεξ.

Οι δεύτερες σκέψεις και η υπερανάλυση, χαλάνε τη στιγμή. Σου στερούν εμπειρίες και σίγουρα, βλάπτουν τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να αφήσεις το σώμα σου να αναπνέει και να κινείται όπως αυτό θέλει. Και κυρίως, ψάξε έναν άνθρωπο που μαζί κερδίζετε και βιώνετε τις απολαύσεις, είτε αφορούν το σ3ξ είτε όχι. Και τότε, δώστε τα όλα.

Συντάκτης: Ηλιάνα Τσακίρη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου