%ce%b4%cf%83%ce%be%ce%b4%cf%83

Κανένας δε γεννήθηκε έτοιμος και με το έμφυτο χάρισμα της τελειότητας στον έρωτα και την πράξη αυτού, φαντασία χρειάζεται μόνο, πολλή όρεξη και έναν καλό παρτενέρ. Όλα από εκεί αρχίζουν, με το ποιον θα ξεκινήσεις, ποιος θα ξυπνήσει αυτό το ένστικτο μέσα σου που με την πρώτη φορά δε θα κορεστεί, θα θέλει κι άλλες. Εδώ μιλάμε για την πραγματική απόλαυση, σε κάθε σκηνικό που θα δοκιμάζετε, κάθε ρόλος που θα παίρνετε και κάθε βοήθημα που θα απογειώνει και θα οδηγεί στη μέγιστη ευχαρίστηση.

Αυτό είναι το ζητούμενο, να μην υπάρξει μονοτονία στην σχέση, να μην υπάρξουν εκείνα τα δύσκολα βράδια που τα ροχαλητά στο δωμάτιο δε σε αφήνουν να κοιμηθείς ή το ζάπινγκ στην τηλεόραση που σε εκνευρίζει αφόρητα. Αυτά είναι σημάδια πως αρχίζει το σαράκι της ερωτικής απομάκρυνσης και αδιαφορίας να σας πλησιάζει επικίνδυνα. Σκέψου μόνο πόσο διαφορετικά μπορείς να προσεγγίσεις το μεταξύ σας, θα ξαφνιαστείς με τον ίδιο σου τον εαυτό, με τις ικανότητες που έχει και ντρέπεται να τις βγάλει στην επιφάνεια. Ακόμα μπορείς και να το εξελίξεις με τον καιρό, να το φέρεις στα δικά σου μέτρα έτσι ώστε να μη σας καπελώσει, να έρθει να κουμπώσει αρμονικά με τις προσωπικότητές σας.

Γιατί ακόμα και τα παιχνίδια δεν έχουν πρότυπα, δεν ακολουθείς καλούπια και δε σημαίνει πως επειδή το κάνουν οι υπόλοιποι με συγκεκριμένο τρόπο έτσι πρέπει να το κάνετε και εσείς. Εάν το σκεφτείς από αυτήν την οπτική, πάει, το έχασες το παιχνίδι πριν καν το ξεκινήσεις. Θέλει τον τρόπο του κι αυτόν τον τρόπο θα τον βρείτε μαζί με το ταίρι σου, ή μπορεί να βγει κι από μόνο του, ποτέ δεν ξέρεις. Θα ταιριάξει με τα σώματά σας αλλά δε θα τα καθοδηγεί, θα αφήσεις το πάθος να το αναλάβει αυτό, τη θέληση για να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά το διαφορετικό.

Τι κι αν νιώθουμε άβολα όταν συζητάμε για τέτοιου είδους θέματα, μέσα μας έχουμε ήδη αρχίσει να το θέλουμε, έχουμε κάνει ήδη τα πρώτα σενάρια, γιατί το σώμα το έχει θελήσει πριν ακόμα το μυαλό το αρνηθεί. Τίποτα δε θεωρείται ντροπή πόσο μάλλον όταν θες να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, θα δοκιμάσετε να παίξετε λίγο. Όταν ξεκινάς κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος να το απολαύσεις, να αδειάσει το μυαλό σου από περιττές σκέψεις και να αφεθείς σε αυτά που δύναται να σου προσφέρει ο άλλος. Δεν υπάρχουν πάνω χέρια, ο ρόλος αυτός εναλλάσσεται και τη μία θα είσαι εσύ αυτός που μπορεί να έχει το πάνω χέρι και την αμέσως επόμενη θα δέχεσαι τα καλέσματα του συντρόφου σου.

Δεν είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, δεν υπάρχει σκορ και σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν όλοι. Δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ούτε ατομικό ούτε ομαδικό άθλημα, γιατί πολύ απλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην έχει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Εξαρτάται πάντα τι θέλει ο καθένας, πώς θέλει να ξεκινήσει και πώς θα το τελειώσει όταν έρθει η ώρα να το τελειώσει. Θα δοκιμάσεις, θα αισθανθείς, θα γευτείς. Για όσους το δοκιμάζουν πρώτη φορά ίσως να το χαρούν και περισσότερο γιατί θα έχουν άγνοια της περιπέτειας και κάθε επόμενη κίνηση θα είναι αναπάντεχη, απρόσμενη. Αφεθείτε από τη σεμνότητα των ενδοιασμών που πιθανώς να έχετε, ανοιχτείτε σε καινούργιους κόσμους και δοκιμάστε τους εαυτούς σας σε κάθε ιντριγκαδόρικο σενάριο που θα έρθει στο μυαλό σας. Κάντε αυτό που ζητάει το σώμα σας και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε στο ελάχιστο.

Συντάκτης: Ολυμπία Καραμπέτσου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!