Έχουμε στήσει κάμερα και παρακολουθούμε τον εαυτό μας ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι. Ο εαυτός μας αγνοεί την ύπαρξή της αλλά σήμερα θέλουμε να κάνουμε ένα πείραμα. Στόχος είναι να παρατηρήσουμε γιατί και πώς η ερωτική διάθεση ανεβαίνει χωρίς στην ουσία να γίνεται τίποτα ερεθιστικό. Έχουμε, λοιπόν, εστιάσει στον ερωτισμό και ενώ είμαστε μόνοι και χωρίς προφανές ερέθισμα, παρατηρούμε πως το μυαλό αρχίζει να κάνει πονηρές σκέψεις καθώς το βλέμμα μας ή το άγγιγμά μας έρχεται σε επαφή με συγκεκριμένα αντικείμενα. Έτσι ξαφνικά. Χωρίς καν να μας έχουν δώσει δικαίωμα! Ούτε μια απόπειρα φλερτ δεν έκαναν, ούτε ένα «διαβάστηκε» για να κολλήσουμε, ούτε καν μια ατάκα για να μας πάρει τα μυαλά. Μπα σε καλό μας! Είναι μήπως ώρα να αποδεχτούμε ότι είμαστε λάτρεις του έρωτα; Μπορεί και να ισχύει αλλά πριν βιαστούμε να κάνουμε διαγνώσεις, ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν αντικείμενα στο σπίτι που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται και είναι πιθανό να δημιουργήσουν συνειρμούς ακόμα και στα πιο ανυποψίαστα μυαλά. Μάλιστα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, δήθεν αθώα, και ενώ κάνουμε δουλειές πέφτουμε πάνω τους. Τα υπόλοιπα γίνονται από μόνα τους… Αυτό δε θα περάσει έτσι, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν!

 

1. Ας μιλήσουμε για αγγούρια… 

Όποιος δηλώσει ότι δεν έχει έστω μια φορά αστειευτεί ή κάνει συνειρμούς με το κατά τα άλλα συμπαθέστατο και δροσερότατο ζαρζαβατικό, μάλλον ψεύδεται. Κάτι το σχήμα με σαφείς παραλληλισμούς, κάτι ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε inside jokes, είναι σχεδόν μοιραίο να μας φέρει στο μυαλό τον έρωτα κάθε φορά που τα βήματά μας και η πείνα μας οδηγούν στο ψυγείο για μια σαλάτα.

 

2. Τρίβοντας πιπέρι…

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ κάθε φορά που ακούω για μύλο πιπεριού σκέφτομαι το γνωστό τραγούδι «πώς το τρίβουν το πιπέρι» με όλους τους συλλογισμούς που μπορούν να το ακολουθήσουν. Αν δεν έχει τύχει να το ακούσετε και πριν σας παραπέμψω στην πηγή, να παραθέσω μόνο την πληροφορία ότι στην ερώτηση του τραγουδιστή «πώς το τρίβουν το πιπέρι», ο χορός απαντά με διάφορα μέρη του σώματος. Και όταν λέω διάφορα εννοώ όλα τα πιθανά και ύποπτα…

 

3. Τσίλι, κάτι να καίει!

Μιας και ξεκινήσαμε με τα πιπέρια, όποιος σκέφτεται πικάντικα και πονηρά κάθε φορά που ετοιμάζεται να παρασκευάσει ή να καταναλώσει ένα πιάτο με τσίλι, ας σηκώσει το χέρι. Λίγο η μεταφορική του χρήση σε κάθε τι πικάντικο, λίγο μια φήμη περί αύξησης της ερωτικής διάθεσης με τα πικάντικα και καυτερά, δε θέλει και πολύ να ανάψουν τα αίματα στην κουζίνα, στο στομάχι αλλά και στο κορμί.

 

4. Τα μπουκάλια με έλαιο στο μπάνιο!

Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ξηρή επιδερμίδα; Δεν μπορεί να έχουν σκληρύνει τα πατουσάκια από την παραλία ή οι αγκώνες από το γραφείο; Δεν μπορεί να του αρέσει απλώς το άρωμα και η υφή; Όχι! Το πονηρό μυαλό (μας) εκεί. Μόλις δει έλαιο σε μπουκαλάκι αρχίζει να σκέφτεται αισθησιακά μασάζ, χάδια που… γλιστράνε και άλλες μαλακτικές χρήσεις.

 

 

5. Το υποπόδιο!

Η καταχώρησή του στη λίστα ξέρω ότι χρειάζεται επεξήγηση, στην οποία και προχωρώ ευθύς αμέσως. Έχετε μήπως δει το επεισόδιο που η Μιράντα ιππεύει ένα ψεύτικο άλογο προσποιούμενη ότι είναι cowgirl (3ος κύκλος, επεισόδιο 13 νομίζω ήταν, λεπτό δεν ξέρω να σας πω); Το concept είναι ότι ενώ είναι πιεσμένη από πολλά βρίσκεται με τις φίλες της στην pub που γίνεται ένα σόου. Στα πλαίσια αυτού, λοιπόν, ρωτάνε ποιος θέλει να ιππεύσει και η Μιράντα σε μια παρόρμηση προσφέρεται. Μόνο που η βόλτα οδηγεί όχι μόνο σε αποσυμπίεση αλλά και σε ολοκλήρωση. Βάλτε το υποπόδιο στη θέση του αλόγου και προσπαθήστε να πείσετε το δικό σας μυαλό να μην το κοιτάξει πονηρά την επόμενη φορά που θα το συναντήσει.

 

6. Ένα στρώμα γυμναστικής!

Σ’ αυτό ό,τι και να πει κανείς, έχουμε δίκιο. Μάρκετινγκ, διαφημίσεις γυμναστηρίων και αισθησιακές ταινίες έχουν καταφέρει να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Πώς αλλιώς εξηγείται η διέγερση που προκαλείται και μόνο στη σκέψη σωμάτων που ιδρώνουν καθώς γυμνάζονται πάνω του; Η ιδέα της πράξης μετά από γυμναστική, κατά τη διάρκειά της, μέσα στο γυμναστήριο, έχει αποτελέσει σενάριο πολλών φαντασιώσεων και το στρώμα γυμναστικής μπορεί να είναι αρκετό για να ξυπνήσει κάποιες από αυτές.

 

7. Ξεσκονόπανο, το ερεθιστικό…

Τι εννοείτε δε μοιάζει το ξεσκονόπανο με κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Φυσικά και μοιάζει και είναι και πολύ ερεθιστικό μάλιστα. Αφήστε που το outfit καμαριέρα έχει παίξει σε τόσες φαντασιώσεις που ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος κάθε φορά που το σπίτι ζητά γενική και το κορμί ακούει έρωτας.

 

8. Πώς τα πας με τα μαντήλια;

Από τα «Μάτια ερμητικά κλειστά», τις σκηνές έντονου πάθους που είδαμε στην οθόνη ή διαβάσαμε στα βιβλία μας, μέχρι την κάλυψη υπόπτων πιπιλιών, η χρήση του μαντηλιού παραπέμπει σε στιγμές γεμάτες ένταση. Δεν είναι, λοιπόν, να απορεί κανείς που κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να διαλέξουμε μαντήλι για το γραφείο ή την απογευματινή βόλτα, το σώμα μας χτυπά καμπανάκι για επαφή!

 

Τέλος γυρίσματος, το υλικό για τα μάτια μας μόνο! Λοιπόν, τι λέτε; Ώρα για έεεερωτα, εεεε, γενική στο σπίτι εννοούσα.

Συντάκτης: Ελένη Καραχανίδη
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.