foto13

O Μαρκήσιος Παπαχωστας ως παιδί της νύχτας μια ζωή, έχει δει πολλά.

Λογικό αν σκεφτεί κάνεις ότι η δουλειά του έχει να κάνει με μεθυσμένους ανθρώπους που είναι έξω να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν, να φλερτάρουν και γιατί όχι, να πάνε και σπίτι τους με την οποία κατάκτηση και να περάσουν ακόμα καλύτερα ή ακόμα και γνωρίσουν το άτομο το οποίο θα αποτελέσει το έτερον τους ήμισυ για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έχει παρατηρήσει επίσης, ότι ο κόσμος -και κυρίως οι άντρες καθώς αυτοί οφείλουν βάση παράδοσης να έχουν τον ρόλο του κυνηγού- έχει ξεχάσει να φλερτάρει.

Βλέπει τριγύρω του χαζά πεσίματα, αρκετές φόρες χοντρά στα όρια του να φας ξύλο, και αναρωτιέται αν φταίει το γεγονός ότι μάθαμε να φλερτάρουμε πλέον πίσω από την ασφάλεια της οθόνης μας ή επειδή το σεξ έχει ξεπουληθεί τόσο που το θεωρούμε δεδομένο.
Επειδή λοιπόν, καλοκαίρι έρχεται και είναι καλή περίοδος για φλέρτ στα νησιά, και καθώς οι περισσότεροι δεν ξέρετε πώς να το κάνετε και σας λυπάται ο Μέγας να τρώτε τα μούτρα σας, θα σας δώσει μερικές συμβουλές που στον ίδιο έχουν φανεί τρομερά χρήσιμες την περίοδο που φλέρταρε.

Τώρα έχει σταματήσει γιατί δεν βρίσκει πια καμιά πρόκληση. Μόλις κοιτάει κάποια, τη ρίχνει αυτόματα.

Αρχικά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις αποτέλεσμα στο πέσιμο αν είσαι μόνος σου. Σχεδόν κάνεις δεν πάει κάπου εντελώς μόνος του, και πότε δεν θα δεις -με ελάχιστες εξαιρέσεις- γυναίκα να αράζει μονή της στο μπαρ.

Η έννοια του Wingman που λένε οι Αμερικάνοι είναι σωστή. Χρειάζεσαι κάποιον να απασχολήσει τις φίλες της κοπέλας που ενδιαφέρεσαι να μιλήσεις, γιατί αν πας άπλα μόνος σου να μπεις σε γυναικοπαρέα ή που θα πέσουν όλες πάνω σου να σε φάνε -και όχι με τον κάλο τρόπο- ή που θα γίνεις ο άντρας που έχουνε για να σπάσει η μονοτονία. Το έχει δει το έργο ο Μαρκήσιος κάπου στην Πάρο οπού πλησίασε έντεκα γυναίκες, κατάφερε να πείσει τη μία να πάνε βόλτα και οι υπόλοιπες δέκα γύρισαν και είπαν «μα καλά θα μας αφήσεις μόνες μας;»

Δεν έχεις καμιά απολύτως ελπίδα άμα πας μόνος σου – μιλάμε πάντα για την περίπτωση που δεν τις γνωρίζεις από πριν.
Επίσης για όνομα του θεού, μην πλησιάσεις και αρχίσεις τις κλισέ ατάκες. Τις έχουν ακούσει από όλους. Μια τεχνική που έχει δει ο Μαρκήσιος να πιάνει είναι να παρακολουθεις τι λένε -χωρίς να είναι φανερό ότι έχεις στήσει αυτί- και την κατάλληλη στιγμή να πεις κάτι για να μπεις στην κουβέντα.

Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να πας και να πεις «γεια είμαι ο τάδε» -οπού τάδε το όνομα σου, μην πεις «τάδε» στα αλήθεια- και να την καλέσεις με τις φίλες τις στο τραπέζι σου. Ξέρει για ποιο λόγο την καλείς, δεν είναι χαζή, και αν τις αρέσεις θα έρθει. Αν όχι, δεν πειράζει, θα ‘χει και άλλα μπαρ το νησί.

Λέει για τα άλλα μπαρ ο Μέγας Ζεν Πρεμίε, γιατί οι γυναίκες έχουν ένα μαγικό πράγμα πάνω τους. Το λένε μάτια. Με τα μάτια αυτά βλέπουν αν είναι οι πρώτες που πλησίασες ή οι εικοστές όγδοες.

Αν ντε και καλά θες να βγάλεις γκόμενα, φρόντισε να επιλέξεις ποια θες, να πας σε αυτήν και αν φας άκυρο να πας σε άλλο μαγαζί.

Το ντε και καλά να βγάλεις γκόμενα, είναι επίσης φάουλ. Είναι πολύ καλύτερο να το πάρεις εντελώς χαλαρά, να πεις τα αστεία σου, και να δείχνεις ότι δεν σε πολυνοιάζει να πηδήξεις, άλλα μην το πας στο άλλο άκρο και να μοιάζεις ότι δε σε ενδιαφέρει καν.

Προς το τέλος, ελπίζοντας ότι έχεις καταλάβει για το που πάει το πράγμα, ζητά της να πάτε κάπου. Στην βράση κολλάει το σίδερο. Άσε τα πάμε για μπάνιο αύριο και τέτοια μετά το φιλί.

Αν περιμένεις να κάνεις την πρώτη κίνηση την άλλη μέρα στην παράλια, έχεις κίνδυνο να έχει ξεμεθύσει, να την έχει μπριζώσει η φίλη της ότι είσαι μαλάκας, και άλλα δέκα χιλιάδες πράγματα. Η πρώτη κίνηση οφείλει να γίνει το πρώτο βράδυ.

Τελευταία συμβουλή για τους άντρες. Μην την πέσεις στην σερβιτόρα. Της την έχουν πέσει άλλοι, καλύτεροι από εσένα. Περόν αυτού, δουλεύει στο νησί. Θα έχει σίγουρα πιο μονίμους που θα της την πέφτουν. Πιθανώς και ντόπιους. Οι ντόπιοι τείνουν να δέρνουν.

Αυτές οι συμβουλές αφορούν τους άντρες. Άπλες και κατανοητές που αν ακολουθηθούν σωστά θα σας βοηθήσουν.

Πάμε στις συμβουλές για το πώς να βρούνε οι γυναίκες amore στις διακοπές τους: Ντυθείτε, βαφτείτε, και μη μοιάζετε με σαλαμάνδρες.

Αυτά.

 

 

Συντάκτης: Μαρκήσιος Παπαχώστας