Σε θέλω με θέλεις. Είναι το πρώτο πράγμα που ξέρουμε πριν ξεκινήσουμε μια ερωτική σχέση. Μια σχέση που σαν βασικό θεμέλιο έχει τον έρωτα, το σεξ, τον πόθο και την επιθυμία συνεύρεσης με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να έχουμε αμοιβαία αισθήματα μεταξύ μας. Να μας θέλει όπως τον θέλουμε. Να «διψάει» για ένα άγγιγμά μας, για ένα φιλί, για το σώμα μας. Να επιθυμεί και να σκέφτεται όλα αυτά που θα τον ανατριχιάσουν και που θα τον κάνουν να θέλει να γίνει ένα με εμάς.

Ο έρωτας εκδηλώνεται μέσω του σεξ κι είναι ένα βασικό στοιχείο μέσα σε μια σχέση. Είναι η έντονη σωματική επιθυμία με την οποία εκδηλώνουμε κάθε σκέψη και συναίσθημα που έχουμε μέσα μας και αφορά το πρόσωπο που ποθούμε.

Μια βασική ανάγκη του ανθρώπου είναι η επιθυμία για συνεύρεση με ένα άλλο άτομο. Να σημειώσω μια μικρή διαφορά. Ο έρωτας έχει διάρκεια και εξωτερίκευση συναισθημάτων σε σχέση με το σεξ που είναι μια έντονη επιθυμία της στιγμής. Και τις δυο αυτές πράξεις τις απολαμβάνουμε όποια ώρα και στιγμή θέλουμε. Όταν ο ερωτισμός χτυπήσει κόκκινο καμπανάκι, προς τι η αναμονή; Αργά, αισθησιακά απλώς βάζουμε φωτιά!

Αυτή η φωτιά θα ανάψει και θα σβήσει σε όποιο σημείο βρούμε την ευκαιρία και νιώσουμε την έξαψη. Μέρη όπως το κρεβάτι, το σαλόνι, στον πάγκο της κουζίνας, στην τραπεζαρία, στο μπάνιο. Σίγουρα, όμως, εκτός από αυτά τα σημεία μπορούμε και οπουδήποτε αλλού. Για παράδειγμα στο αμάξι, στο πάρκο και στη θάλασσα. Σε όλα αυτά τα σημεία τα κορμιά βάζουν και σβήνουν τη φωτιά του πάθου τους.  

Η φωτιά όπως ξέρουμε σβήνει με το νερό. Όταν όμως αφορά τον έρωτα και το σεξ ξεχνάμε αυτή την εκδοχή. Τα κορμιά ανάβουν και με το νερό. Τι πιο αφροδισιακό από ένα ερωτικό μπάνιο; Ένα ερωτικό μπάνιο στο ντουζ ή στη θάλασσα. Κι όμως οι πιο δροσερές αισθησιακές ερωτικές στιγμές βρίσκονται κάτω από το νερό. Είναι η μαγεία που ξαφνικά αισθανόμαστε στα κορμιά μας ένα δροσερό άγγιγμα που την ώρα της συνεύρεσης οι παλμοί της καρδίας χτυπάνε πιο δυνατά. Το σεξ γίνεται πιο απολαυστικό. Το φιλί άκρως πιο σέξι, πιο αφροδισιακό.

Στο μπάνιο του σπιτιού μας φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα από κεριά αναμμένα, βάζοντας να παίζει χαμηλά η κατάλληλη μουσική, δημιουργείται η πιο ακατάλληλη σκηνή. Έχουμε και την επιλογή στάσεων και το παιχνίδι ξεκινάει με δύο κορμιά βρεγμένα να ερεθίζονται τόσο που το μπάνιο γίνεται πεδίο μάχης. Όμως, όλα αυτά δε σταματάνε εκεί. Δε μένουμε μόνο στους χώρους του σπιτιού. Υπάρχει και η θάλασσα.  

Η θάλασσα από μόνη της είναι ερωτική. Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, αυτομάτως νιώθουμε μια χαρά, μια ελευθερία σωματική και ψυχική, μια λάμψη στο πρόσωπό μας. Τα μάτια μας αντικρίζοντας τη θάλασσα αποκτούν τη θέληση για μια δροσερή βουτιά. Κι ακόμα πιο δροσερή θα γίνει αν είμαστε μαζί με τον σύντροφό μας.

Η θάλασσα αγκαλιάζει τα σώματα και τα κάνει να χορεύουν σε δροσερούς ρυθμούς. Τα κορμιά μπορεί να φαίνονται αγκαλιά και να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά πάνω απ΄το νερό, το υπόλοιπο, όμως, κομμάτι του σώματος που βρίσκεται κάτω απ΄την επιφάνεια εξάπτει τη φαντασία. Το βράδυ που τα μαγιό βρίσκονται στην ακτή της θάλασσας, η γύμνια των σωμάτων είναι το ωραιότερο πορτρέτο ερωτικής καλοκαιρινής φωτογραφίας.

Ο έρωτας και το σεξ δε χρειάζονται ταμπού. Και το νερό της θάλασσας μπορεί να είναι η αφορμή για πολλές ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό μας. Καλοκαιρινός παθιασμένος, αισθησιακός έρωτας. Τα σώματα έρχονται σε διέγερση και η στιγμή είναι ακόμα πιο δυνατή.  

Έτσι από το μπάνιο στο σπίτι κάτω από το ντουζ μέχρι εκεί που η θάλασσα συναντά δυο σώματα να γίνονται ένα, η επαφή μας γίνεται όλο και πιο τρυφερή. Γιατί η σεξουαλική συνεύρεση είναι μια όμορφη ανάγκη και οποιαδήποτε ώρα και στιγμή ό,τι κι αν συμβεί ο έρωτας θα υπερισχύσει.

Φιλιά παθιασμένα, σώματα βρεγμένα, σεξ και έρωτας.

Συντάκτης: Χρύσα Αρώνη
Επιμέλεια κειμένου: Μάιρα Τσιρίγκα