Οι σχέσεις από απόσταση δεν ταιριάζουν στον καθένα, δεν είναι για όλους και χρειάζεται επιμονή κι υπομονή για να αντέξεις μέσα σε αυτές. Μπορεί να σε βρουν στα ξαφνικά και η εκπαίδευση στην οποία θα πρέπει να προσηλωθείς, είναι ζόρικη και συναισθηματικά επίπονη. Όσον αφορά το σωματικό μέρος κι εκεί τα πράγματα είναι σκούρα, αφού θα πρέπει να περιμένεις καιρό μέχρι να βρεθείς με το κορμί που τόσο λαχταράς να αγκαλιάσεις- κι όχι μόνο! Για το λόγο αυτό –και άλλους πολλούς βέβαια- υπάρχουν τα βοηθήματα τα οποία πολύ πιθανόν να χρειαστείς όταν βρεθείς σε μια τέτοια σχέση.

Τα επιλέγεις για σένα μα πρόκειται για ένα αρκετά συνηθισμένο δώρο που μπορείς να προσφέρεις και στο ταίρι σου, αφού η ικανοποίηση που δεν μπορείς να του προσφέρεις λόγω απόστασης, μπορεί έστω στο ελάχιστο να αντικατασταθεί από αυτά. Το θεωρείς κουλ και τον εαυτό σου openminded αφού δηλώνεις πως μέσω αυτών μπορεί έστω για λίγο να σε νιώθει πιο κοντά του. Μα και το ίδιο το άτομο που τα λαμβάνει, ίσως κατά βάθος να θαυμάσει την ελευθερία σου και την αμέριστη κατανόησή σου ως προς την ανάγκη του για ερωτική ικανοποίηση τις στιγμές που είστε μακριά. Τα προσφέρεις με χαρά και λαχτάρα να τα χρησιμοποιήσει κι εύχεσαι με όλη σου τη δύναμη να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον άνθρωπό σου. Πρόκειται, πράγματι, για τόση μεγαλοψυχία;

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως το να προσφέρεις ένα τέτοιου είδους δώρο δεν είναι τελικά και τόσο αθώο; Δε μιλάμε για την ηθική του δώρου μα για τη δική σου, που έχεις πείσει τόσο τον σύντροφό σου όσο και εσένα τον ίδιο πως είσαι τόσο κουλ που δε σε πειράζει καθόλου που στις ερωτικές στιγμές του συντρόφου σου δε βρίσκεσαι εκεί. Ίσως θεωρείς πως σε ανεβάζει στα μάτια του άλλου το γεγονός πως ξέρεις και καθόλου δε σε ενοχλεί το ότι μπορείς να «αντικατασταθείς» με ένα αντικείμενο. Και δηλώνεις μάλιστα τόσο ανενόχλητος που προσφέρεις εσύ και τον αντικαταστάτη.

Μεταξύ μας, το ξέρεις πως ο λόγος που προσφέρεις τα συγκεκριμένο δώρο δεν είναι η 100% ευχαρίστηση του συντρόφου σου. Βαθιά μέσα σου ελπίζεις σε μια σύνδεση εκείνου με τα δώρο η οποία θα αποτρέψει οποιαδήποτε σκέψη σε τρίτο πρόσωπο. Προσφέρεις κάτι που θυμίζει εσένα, προσπαθώντας να αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο η σκέψη του ή η επιθυμία του να στραφεί σε άλλο πρόσωπο. Και καλά κάνεις, μα αυτό είναι ανασφάλεια. Όχι το ότι επιδιώκεις την αποκλειστικότητα, μα το ότι το παίζεις τόσο χαλαρός κι άνετος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Το ότι θεωρείς πως δείχνοντας κουλ χαρίζοντας ερωτικά βοηθήματα που θα χρησιμοποιηθούν εν απουσία σου, αυτό σε κάνει αληθινά χαλαρό. Κατά βάθος γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτό το δώρο δε θα αντικαταστήσει εσένα, μα υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους του συντρόφου σου.

Η πραγματική αντικατάσταση δεν αφορά το δικό σου σώμα κι ερωτισμό μα κάποιου τρίτου ανθρώπου που θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο αυτό. Φυσικά και δεν είναι δεδομένο πως θα αντικατασταθείς, ούτε κάτι που θα πρέπει ουσιαστικά να σε απασχολεί εφόσον έχεις επιλέξει να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση με κάποιον που προφανώς εμπιστεύεσαι. Είσαι άνθρωπος όπως κι είναι απολύτως φυσιολογικό να προκύπτουν αυτές οι ανασφάλειες ακόμη κι αν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για εκείνον. Γιατί είναι άνθρωπος κι αυτός και το σώμα μπορεί να κλείσει το μυαλό όταν οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα νιώσεις περήφανος για όλες τις ανασφάλειες που θεωρείς πως νικάς χαρίζοντας ένα ερωτικό βοήθημα στο σύντροφό σου που ζει μακριά σου, ξανασκέψου το λόγο που το κάνεις. Τουλάχιστον να ξέρεις γιατί το κάνεις χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, όσο καλή δουλειά κι αν κάνει.

Συντάκτης: Ολίνα
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου