Είμαι λαχανιασμένος στο κρεβάτι μου, δίπλα μου υπάρχει ένα ποτήρι με λικέρ και στο χέρι μου κρατάω το κινητό μου τηλέφωνο. Μόλις έκανα το καλύτερο sexting της ζωής μου, και νομίζω πως είναι μια εμπειρία που πρέπει να την νιώσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά. Εσείς θα το τολμούσατε;

Το sexting είναι η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων που προσομοιάζουν το σεξ Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι και αυτό μια μορφή τέχνης – και όπως συμβαίνει με κάθε τέχνη, ό,τι του δώσεις θα σου δώσει. Όπως πάντα, ανάμεσα σε δύο συναινούντες ενήλικες δε χωράνε απόψεις τρίτων, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί κανόνες που θεωρούνται κοινώς αποδεκτοί.

1. Με ποιόν κάνουμε sexting;

Ιδανικά, sexting κάνουμε μόνο ένα άτομο που έχουμε ήδη σεξουαλικές σχέσεις μαζί, έστω και σποραδικά, προκειμένου να γνωρίζουμε το πώς είναι και τι του αρέσει. Μερικές φορές ίσως βρεθούμε να κάνουμε με κάποια απλή διαδικτυακή γνωριμία μας, που μπορεί ανά περίπτωση να είναι καλό. Ποτέ και για κανένα λόγο δεν προσπαθούμε να κάνουμε sexting με αγνώστους ή απλούς γνωστούς, και σε καμία περίπτωση δεν το κάνουμε όταν έχουμε πιει.

2. Πώς το κάνουμε;

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, και συγκεκριμένα από τα τρία πρώτα γράμματα: sex. Το sex είναι ξεκάθαρα εγκεφαλική υπόθεση, όπου φτιάχνεις μια συγκεκριμένη σκηνή στην οποία προσδίδεις ένα συγκεκριμένο ύφος. Την σκηνή μπορείς να την φτιάξεις με την παρουσία σου, με τον χαρακτήρα σου, με τα όσα λες και όσα κάνεις· και ο στόχος σου είναι να βάλεις και τον άλλον στο ερωτικό παιχνίδι.

Όταν μπει και το texting στην λεξη, τότε όλα αλλάζουν. Πλέον το μόνο μέσο που έχεις για όλα αυτά είναι ο γραπτός λόγος και πρέπει να τον προσεγγίσεις με τεράστιο σεβασμό. Δεν είναι ανάγκη να είσαι λογοτέχνης για αυτό, αρκεί να ξέρες τα βασικά της γλώσσας και θα κάνεις θαύματα. Ένα  απλό «geia s gkavla m, ti foras tr?» δεν μπορεί καν να αρχίσει να συγκρίνεται με ένα «Καλησπέρα μωρό μου. Τι κάνεις; Εγώ έχω ξαπλώσει και σε σκέφτομαι…» Η σωστή εκφορά του λόγου είναι το απόλυτο turn on.

Στη συνέχεια το βάρος πέφτει στην επιλογή των λέξεων. Αν και ο πειρασμός να πέσουμε με τα μούτρα είναι μεγάλος, πρέπει να το πάμε σιγά σιγά. Κάθε μήνυμα μας θέλουμε να αφήνει και κάτι στη φαντασία, άλλωστε αυτή είναι και η πηγή της διέγερσης. Δεν πρέπει να ξεκινάμε ποτέ ως πρόστυχοι ή χυδαίοι, άλλο αν φτάνουμε εκεί στη συνέχεια, αν το επιθυμούμε.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και με τις φωτογραφίες. Είναι πολύ όμορφο που υπάρχουν πλατφόρμες οι οποίες μας επιτρέπουν να ανταλλάζουμε ερωτικές φωτογραφίες μας με σχετικἠ ασφάλεια, όπως το SnapChat, αλλά η παλιά παροιμία ισχύει ακόμα: αν δεν θες να δεις κάτι στο διαδίκτυο, μην το ανεβάσεις ποτέ. Άλλωστε δεν χρειάζεται να  υπερβάλουμε όπως είπαμε, την δουλειά την κάνει η φαντασία. Έχω λάβει δεκάδες εικόνες από γυμνές κοπέλες, κάποιες ήταν σχεδόν πορνογραφικές, όπως πιο όμορφο sext που μου έχουν στείλει ποτέ ήταν shot μόνο από τα χείλη του κοριτσιού. Εντελώς ασφαλές για εκείνη, εντελώς διεγερτικό για εμένα. Και να διέρρεε μια τέτοια φώτο στο διαδίκτυο, δεν θα την αναγνώριζε κανείς. Και όμως, η εικόνα από αυτά τα χειλάκια της με έκανε λιώμα.

3. Ο σκοπός του sexting
 

Το τελευταίο πολύ σημαντικό στοιχείο του sexting είναι ο σκοπός του. Δεν θέλουν όλοι πάντα το ίδιο πράγμα, και καλό είναι να γίνεται ξεκάθαρο το τι θέλει ο καθένας από την αρχή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από το να πει κάποιος ότι πρέπει να φύγει μόλις ανάψουν τα αίματα, οπότε φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή το πόση ώρα έχεις ή το τι ακριβώς ψάχνεις – μην ξεχνάς ότι το καλό sexting οδηγεί συχνά και σε πραγματικό sexing, οπότε να είσαι σε ετοιμότητα και για αυτό το ενδεχόμενο.

Ευκαιρία για να βγάλει κανείς τις διαστροφές του ή ένας όμορφος τρόπος για να συντηρούνται μακρινοί έρωτες; Το sexting είναι πλέον κομμάτι της εποχής μας, και σίγουρα πολύ υγιές και όμορφο αν το κάνετε σωστά. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας και τις δικές σας εμπειρίες στην περιοχή των σχολίων.

Συντάκτης: Veign Crowley