Αυτή τη φορά ήταν ντυμένη μαθήτρια. Ήταν η πρώτη δοκιμή αυτής της φαντασίωσης μαζί μου, αλλά όπως κατάλαβε εγώ δεν αστειευόμουν καθόλου όταν της έστειλα ένα email με την εξεταστέα ύλη την προηγούμενη εβδομάδα..

«Λοιπόν;» την ρώτησα. «Περιμένω μία απάντηση. Πώς αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι την θεά Τύχη;

«Δεν γνωρίζω Κύριε…συγγνώμη Κύριε… » αποκρίθηκε αμήχανα. Σχεδόν δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την εξέταζα στα αλήθεια. Η φωνή της έτρεμε, όπως όταν πήγαινε σχολείο και την έπιανε ο καθηγητής αδιάβαστη.

«Γιατί δεν διάβασες, Χ;» την ρώτησα με αυστηρό ύφος, αποκαλώντας την με το επώνυμο της. Μια μικρή λάμψη εμφανίστηκε στα μάτια της, και τότε πραγματικά βυθίστηκε στην φαντασίωση μας. Ζούσε για άλλη μια φορά τα χρόνια του σχολικού άγχους και της σχολικής τιμωρίας. Μου ζήτησε συγγνώμη σχεδόν κλαίγοντας, όμως της εξήγησα πως θα πρέπει να τιμωρηθεί πάραυτα. Με σταθερές κινήσεις την έστησα στα τέσσερα, σήκωσα την φούστα της, και χάιδεψα τα οπίσθια της. Η υγρασία πρόδιδε ότι το απολάμβανε πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Δεν με πείραζε καθόλου.

Η πρώτη ξυλιά την διαπέρασε σαν ηλεκτρισμός.

«Μία, σας ευχαριστώ Κύριε.».

Η δεύτερη άργησε σαδιστικά πολύ, η αγωνία την πόνεσε περισσότερο από το χτύπημα.

«Δύο, σας ευχαριστώ Κύριε.»

Η τρίτη και η τέταρτη ήρθαν μαζί, μια αρκετά επίπονη έκπληξη.

«Τρεις, τέσσερις, σας ευχαριστώ Κύριε.»

Προς έκπληξη της, ακολούθησαν τρυφερά χάδια στην πλάτη, στις ερωτικές ζώνες της, μερικά φιλιά στο λαιμό, και ακριβώς την στιγμή που η απόλαυση είχε σβήσει τον πόνο, ήρθε η πέμπτη.

«Πέντε. Σας ευχαριστώ Κύριε.»

Κοίταξα το ρολόι μου. Είχαμε ακόμα μία ολόκληρη ώρα τιμωρίας μπροστά μας. Χαμογέλασα. Παρακαλώ, γλυκό μου κορίτσι, η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου…

Πειθαρχία, ή Discipline: η ραχοκοκαλιά κάθε σχέσης εξουσίας. Η πειθαρχία είναι το “D” στο BDSM (το ένα από τα δύο D για την ακρίβεια). Όπως το Bondage περιλαμβάνει κάθε τεχνική περιορισμού, έτσι και το Discipline περιλαμβάνει κάθε μορφή πειθάρχησης, σωματικής ή ψυχολογικής. Τι είναι όμως η πειθάρχηση και για τι χρειάζεται;

Είναι ο τρόπος με τον οποίον το κυριαρχικό στοιχείο της σχέσης εδραιώνει την κυριαρχία του. Ο κυρίαρχος ἐχει συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον υποτακτικό σύντροφο του, και αν αυτές οι απαιτήσεις δεν ικανοποιηθούν τότε επιβάλει στον υποτακτικό τις αντίστοιχες συνέπειες. Οι συνέπειες αυτές ποικίλουν, από μερικές ξυλιές στα οπίσθια μέχρι περίτεχνες συσκευές βασανισμού. Το τι ακριβώς συμβαίνει και το πως ακριβώς δουλεύει, εξαρτάται από το τι ακριβώς χρειάζεται το κάθε ζευγάρι στη σχέση του, θα κάνω όμως μια εισήγηση στην πιο απλή μορφή τιμωρίας, τις ξυλιές στα οπίσθια – γνωστό και ως spanking.

Είναι το παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει ο περισσότερος κόσμος, καθώς δεν απαιτεί τίποτα άλλο εκτός από τα σώματα των εμπλεκόμενων. Ο υποτακτικός πρέπει να βρίσκεται άνετα για να μπορέσει να ηρεμήσει και να αδειάσει το μυαλό του. Στη συνέχει ο κυρίαρχος, αφού χαιδέψει και φροντίσει απαλά την πίσω περιοχή για να την διεγείρει, αρχίζει αργά και απαλά τις ξυλιές. Πάντα αρχίζουμε αργά και απαλά, ακόμα και οι έμπειροι υποτακτικοί θέλουν τον χρόνο τους για να ζεσταθούν.

Μερικά μυστικά του επαγγέλματος:

Απαλά χαστουκάκια στο πίσω μέρος είναι αποδεκτά ακόμα και στις μη-BDSM σχέσεις. Αν ο σύντροφος σας δεν είναι φετιχιστής αλλά αυτό που λέμε “βανίλια”, ξεκινήστε το παιχνίδι και σταματήστε λίγο αφού υπάρξει έντονη ερωτική διέγερση. Όταν λέμε απαλά, εννοούμε την ελάχιστη δύναμη που χρειάζεται για να ακουστεί.

Το μυστικό δεν είναι η δύναμη του χτυπήματος αλλά η τεχνική. Όσο πιο πολλά συνεχόμενα χτυπήματα γίνουν, με μηδενικό χρόνο αναμονής ανάμεσα τους, τόσο πιο έντονη η αίσθηση. Στους αρχάριους προτείνω εναλλαγές ανάμεσα σε μονά και διπλά χτυπήματα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για αρκετές δεκάδες στους πιο προχωρημένους.

 Καθώς, όπως εξηγήσαμε, το spanking δεν είναι θέμα δύναμης αλλά τεχνικής, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε το χέρι σας σε μεγάλη απόσταση από τον στόχο, το αντίθετο μάλιστα.

Το μεγαλύτερο μυστικό από όλα είναι ο υποτακτικός να μην ξέρει τι να περιμένει. Η συγκίνηση σε αυτό το παιχνίδι έρχεται από την προσμονή, όχι από τον φυσικό πόνο. Μην ακολουθείτε συγκεκριμένο ρυθμό, κάντε συχνές εναλλαγές στην ταχύτητα, στα σημεία και στο στυλ σας, και θα προσφέρετε ένα πραγματικά αξέχαστο θέαμα.

– Όπως πάντα, να είστε ασφαλείς. Πριν ξεκινήσετε την φαντασίωση βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφος σας δεν έχει προβλήματα υγείας που να απαγορεύουν αυτά τα παιχνίδια, περιοριστείτε σε ασφαλείς περιοχές όπως οπίσθια, μηρούς και μπράτσα ( από λαιμό και πάνω ούτε για αστείο) και έχετε εύκαιρο λίγο γαλάκτωμα ή μια ενυδατική λοσιόν για το αποθεραπευτικό μασάζ που θα του κάνετε στο τέλος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να θίξω το πιο βασικό ζήτημα όλων. Οι «τιμωρίες» στα πλαίσια ενός BDSM παιχνιδιού δεν είναι πραγματικές τιμωρίες. Δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ στα πλαίσια μιας σκηνής ζητήματα της καθημερινότητας, ή ακόμα χειρότερα της σχέσης. Είναι διαφορετικά πράγματα. Όπως όταν στο βανίλια σεξ επικαλείσαι τα θεία χωρίς όμως να βλέπεις τον θεό εκείνη την στιγμή, έτσι και εδώ οι τιμωρίες δεν πρέπει να ενέχουν κανένα βαθμό δυσμένειας από την πλευρά του κυρίαρχου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα φετιχιστικά παιχνίδια προορίζονται μόνο για πραγματικά ώριμους και κατασταλαγμένους ανθρώπους.

Όλες, μα όλες ανεξαιρέτως, οι φορές που έχω τιμωρήσει κάποια κοπέλα είναι στα πλαίσια ενός σεναρίου – είναι η μαθήτρια που δεν διάβασε, το κατοικίδιο που ήταν άτακτο, η σκλάβα που δεν πρόλαβε να κάνει όλες τις δουλειές της, η διαρρήκτης που την έπιασα στα πράσα να κλέβει από το χρηματοκιβώτιο μου, ακόμα και το θύμα σε σενάριο τρόμου και εγώ στο ρόλο του serial killer. Ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρούμε κάποιον επειδή δεν μας φέρθηκε όπως θα θέλαμε στα επίπεδα της σχέσης μας. Πάνω από όλα είμαστε δύο υγιείς ενήλικες που συζητάμε και λύνουμε τα θέματα μας με κατανόηση και αγάπη.

Τι κάνουμε όταν υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα; Το συζητάμε εκτός σκηνής, και αν δεν μπορεί να λυθεί σταματάμε τις BDSM σκηνές, προσωρινά ή και μόνιμα. Ποτέ μα ποτέ δεν παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι αν νιώθουμε οργή ή θυμό για τον σύντροφο μας, ο κυρίαρχος πρέπει να έχει πάντα απόλυτο αυτοέλεγχο αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα για όλους.

Το να χρησιμοποιήσει κάποιος το BDSM για να νομιμοποιήσει μια σχέση κακοποίησης είναι επαίσχυντο και κατάπτυστο -όπως ξέρει κάθε αναγνώστης μας, τα πάντα σε αυτά τα παιχνίδια γίνονται σε κλίμα κοινής συμφωνίας και συγκατάβασης, και ποτέ μα ποτέ με πρόθεση κακίας, ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Σας εύχομαι λοιπόν καλά παιχνίδια, και όπως πάντα θα είμαι στη διάθεση σας για τυχον σχόλια, προτάσεις ή απορίες σας μέσω της σελίδας μου στο facebook. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, play safe!

Συντάκτης: Veign Crowley