Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfigher Ελένη Σωτηροπούλου στο πρώτο της άρθρο! Διάβασέ το εδώ.

pillow27711

Τα ξαφνικά συνήθως είναι τα καλύτερα. Ένα απρόοπτο μήνυμα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σου σε δευτερόλεπτα, ιδιαίτερα αν είναι από το άτομο που γουστάρεις. Ένα τηλεφώνημα ενδέχεται να  φέρει τα πάνω-κάτω και με το πρώτο χτύπημα του κινητού, με το που ακούσεις τον ήχο, να μουδιάσεις από χαρά.

Όμως δεν πρέπει κανείς να καταλάβει ότι το χτύπημα του τηλεφώνου ήταν αυτό που προκάλεσε τέτοια ταραχή. Ήταν το ξαφνικό σου καρδιοχτύπι, μια μελωδία που τρύπωσε στην ψυχή σου, ένα όμορφο συναίσθημα, αλλά δεν πρέπει να καρφωθείς. Θα μου πεις γιατί να μην ενδώσεις στο ερωτικό κάλεσμα του ανθρώπου που ποθείς τρελά εδώ και καιρό, αλλά να κρατήσεις τα προσχήματα; Μη βιαστείς να φανερώσεις όσα νιώθεις. Μην πάρεις το ρίσκο και έπειτα μετανιώσεις που δε συγκρατήθηκες.

Αυτό το τηλεφώνημα μπορεί να σου άλλαξε όλη τη μέρα, εκεί που όλα φάνταζαν αδιάφορα, τώρα να πήραν μια πολύχρωμη και φωτεινή όψη, μαζί και η διάθεση σου, όμως καμία βιασύνη δε θα έχει τα επιθυμητά για σένα αποτελέσματα. Μια λάθος κίνηση και εσύ μπορεί να μείνεις στον αέρα δίχως ίχνος  κλωστής να πιαστείς Όλα μπορούν να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα από το πιο δυσάρεστο έως το πιο ευχάριστο γεγονός. Καλό είναι τα ρίσκα να τα παίρνουμε, όταν τα πόδια μας πατούν γερά στο έδαφος, ώστε σε τυχόν απότομη προσγείωση, να μπορούμε να μην τα βάψουμε μαύρα.

Θα γουστάρεις να μιλήσεις με το πρόσωπο στο τηλέφωνο, σαν να σου έφεραν το καλύτερο παγωτό, θα πετάς στα σύννεφα με το που ακούσεις τη φωνή του. Θα νιώσεις ηλεκτρικό ρεύμα να σε διαπερνά και να σε γεμίζει με μικρές δόσεις αγάπης. Θα χρειαστεί όμως να μη δείξεις τον ενθουσιασμό σου, αφού μπορεί να φανείς υπερβολικός χωρίς να το καταλάβεις.

Ας συγκρατήσεις τις ορμές σου και ας το απολαύσεις αφήνοντας τη μαγεία να κάνει τη δουλειά της. Καλύτερα να αφήσεις κάτι να πάρει τη ροπή του, παρά να το πιάσεις από τα μαλλιά δίχως να σκεφτείς τις συνέπειες. Να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς υπερβολές, άγχος και πίεση. Να δείξεις ότι γουστάρεις αλλά με τρόπο και μέτρο. Θα προκαλέσεις με τις λέξεις και να αφήσεις τα υπονοούμενα να λάβουν δράση. Να νιώσεις ότι συμμετέχεις στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και να το απολαύσεις χωρίς να το πιέσεις να συμβεί.

Να θες να ακούς τη φωνή που σε κάνει να ονειρεύεσαι ότι θα ξυπνάτε αγκαλιά κάθε πρωί, θα γελάτε αγκαλιά για τον παραμικρό -γελοίο- λόγο, θα κάνετε ταξίδια, θα τραγουδάτε μαζί. Να σκέφτεσαι πόσα επιθυμείς να κάνεις με το συγκεκριμένο άτομο και να περνάς ώρες πίσω από ένα ακουστικό μόνο και μόνο για να μη χάσεις τη μαγεία της στιγμής, μια μαγεία που θα σχηματίζει ένα μεγάλο χαμόγελο και θα σε κάνει να ταξιδεύεις με το νου. Όλα μπορείς να τα ζήσεις, είτε με τη φαντασία σου είτε όταν φτάσει η ώρα να εκδηλώσεις την αγάπη σου.

Και η ώρα αυτή θέλει να λάβει τα μέτρα της για να είναι ξεχωριστή. Διότι θα είναι, όταν η φωνή που σε έκανε να τρελαίνεσαι σταθεί απέναντί σου, σου χαϊδέψει το χέρι και σε φιλήσει για όσες φορές σε άφησε να κοιτάς το τηλέφωνο χαμογελώντας μετά από κάποια πολύωρη κλήση.

Εκεί μέσα στην αγκαλιά που τόσο λαχταρούσες, είναι η ώρα να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιθυμίες. Μαζί με το άτομα που τα είχες ονειρευτεί. Και μην ξεχάσεις να ακούς την αγάπη.

Συντάκτης: Γεωργία Δημητρακάκου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.