Πάμε σε μια ακόμα σειρά η οποία μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες φορές πολύ δυνατές και συγκλονιστικές στιγμές καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται παγιδευμένοι σε περίπλοκες καταστάσεις οι οποίες ποντάρουμε ότι θα μας χαρίσουν φοβερές στιγμές, τα χουχουλιάρικα βράδια του χειμώνα. Παγιδευμένοι αυτοί -μαζί τους και εμείς-, μιας και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Στο σημείο αυτό ν’ αναφέρουμε ότι θα ακολουθήσουν spoilers τα οποία έχουμε διαβάσει και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι αλήθεια -απλώς υποθέσεις κάνουμε. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε για αυτό που θα ακολουθήσει.

Όπως λοιπόν είδαμε, το σχέδιο για εκδίκηση του Άγγελου έχει τεθεί σ’ εφαρμογή και προχωράει κανονικά, κάτι που εννοείται το περιμέναμε και εμείς, μιας κι όλα αυτά που θα επιφέρει θα δημιουργήσουν αναστάτωση στους πρωταγωνιστές αλλά και αγωνία σ’ εμάς για το τι θα τους συμβεί. Ασταμάτητος λοιπόν και με σύμμαχό του την Κλειώ εκβιάζει και απειλεί με τρόπο τόσο αποφασιστικό όπου κανένας φαίνεται να μη γλυτώνει.

Τα πρώτα του θύματα λοιπόν είναι η Λίνα η οποία βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη λήψη αναβολικών και η Κατερίνα η οποία είναι εκείνη που εντοπίζει τον Άγγελο στο κελί του αναίσθητο ύστερα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και ειδοποιεί για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Άγγελος λοιπόν μετά από μια στιγμή κατάρρευσης πείθει τον πατέρα του να τον βοηθήσει ν’ αποδράσει. Η Άννα τον καταλαβαίνει και έτσι κρύβεται στο αυτοκίνητό του. Πράγματι τα καταφέρνει και το ερώτημα όλων είναι αν έστησε όλο αυτό το σκηνικό μόνος του και κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες ή αν όντως έχει κάποιον εχθρό. Αν ρωτάς εμάς ποντάρουμε σίγουρα στο δεύτερο. Η κατάσταση είναι ήδη αρκετά περίπλοκη και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι και θα προσπαθήσουν να βγάλουν από τη μέση το όποιο εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο τους.

Η Άννα μ’ όλα αυτά τα γεγονότα, τόσο με τη Λίνα, όσο και με την απόδραση του Άγγελου βρίσκεται σε σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις που συνεχώς μεταβάλλονται. Η ίδια μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί ξυπνά μόνη σ’ ένα δάσος μ’ ένα όπλο στο χέρι και χτυπημένη σε μια προσπάθεια διαφυγής της από εκεί, βρίσκει το πτώμα του Άγγελου. Τον έχει σκοτώσει σε μια προσπάθεια άμυνας  ή όλο αυτό είναι ένα καλά στημένο κόλπο; Αν ρωτάς εμάς πιστεύουμε ότι σίγουρα είχε προηγηθεί κάτι που την έκανε να τον απειλήσει μ’ όπλο αλλά σίγουρα τη σκανδάλη δεν την έχει πατήσει αυτή; Ποιος όμως βρίσκεται πίσω απ’ όλο αυτό;

Όσο για το αγαπημένο μας ζευγάρι, το οποίο εννοείται το αφήσαμε για το τέλος, παρά το γεγονός ότι μας χάρισε συγκλονιστική σκηνή της ερωτικής τους εξομολόγησης, φυσικά δε θα είχε αίσιο τέλος από τώρα. Μπροστά στην αποκάλυψη του Δημήτρη, ότι ο πατέρας του είναι υπεύθυνος για τον εγκλεισμό του πατέρα της στη φυλακή, οι δυο τους απομακρύνονται μιας και η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί το νέο αυτό. Μπορεί λοιπόν αυτή η κατάσταση να είναι επώδυνη και για τους δύο όμως τα συναισθήματα είναι εκεί, αφού είναι ξεκάθαρο πως νοιάζονται ο ένας για το καλό του άλλου και θα μας χαρίσουν ακόμα πολλές συγκλονιστικές στιγμές. Και μεταξύ μας ανυπομονούμε να τις δούμε και να γράψουμε για αυτές.

Σίγουρα μια σειρά σαν και αυτή που μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές συγκίνησης δε γίνεται να μας αφήσει με το παράπονο τη νέα χρονιά. Τα γεγονότα είναι πολλά και σίγουρα ο θάνατος του Άγγελου ανοίγει έναν νέο κύκλο μυστηρίου.

 

Πηγή εικόνας

Συντάκτης: Βαρβάρα Αθανασίου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου