Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Λάρισα βραδάκι, μπροστά στο Δικαστικό. Πήγαινα στη στάση για να πάρω το αστικό, ώσπου βγήκες μπροστά μου. Παραλίγο να πέσω πάνω σου. Νομίζω δε με πρόσεξες, σε αντίθεση με ‘μένα που έπαθα πλάκα με αυτό που έβλεπα. Σταμάτησες απότομα γιατί μπήκε μια κυρία μπροστά σου κι αντί να την προσπεράσεις, όπως θα έκανε ο καθένας, εσύ με το πιο γλυκό χαμόγελο που έχω δει της είπες με τόση ευγένεια «Όχι, παρακαλώ, περάστε». Εκεί έλιωσα. Μη ρωτήσεις το γιατί, δεν έχω ιδέα. Απλώς θέλω να ξέρεις ότι σε ψάχνω, ψηλέ μελαχρινέ με το backpack!

2.

25/10 Θεσσαλονίκη, Λαδάδικα. Περιμέναμε να αδειάσει κάτι μαζί με δύο φίλες, κι εσύ το ίδιο με την παρέα σου. Καστανός με μπλε μάτια, φορούσες ένα γκρι tshirt. Κοιταζόμασταν, αλλά κανείς δε μίλησε. Σε ψάχνω!

3.

23/10, αεροδρόμιο Βενιζέλος. Πετούσαμε μαζί από Βαρκελώνη. Ξέχασα τα γυαλιά μου στο αεροπλάνο και με πρόλαβες στις αποσκευές. Θα ‘θελα να σε ευχαριστήσω κερνώντας έναν καφέ!

4.

20/10, γύρω στη 1 το μεσημέρι, σε πέτυχα στο μετρό Συντάγματος. Έβγαζες εισιτήριο πριν από ‘μένα, σου έπεσαν τα ρέστα και σε βοήθησα. Έχεις το πιο ωραίο χαμόγελο που ‘χω δει.

5.

09/10/2019, βράδυ. Λάρισα, μαγαζί Κλίμαξ. Σερβιτόρος. Ψηλός, μελαχρινός, με γωνίες, κι ένα βλέμμα που σκοτώνει από χιλιόμετρα. Πέρασα μια φορά απ’ έξω και με το που σε είδα εννοείται πως πήγα κι έκατσα στο παγκάκι ακριβώς απέναντι απ’ το μαγαζί. Κάποιες φορές κοιτούσες, κάποιες όχι. Εμένα; Γενικά; Δεν μπορώ να ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι περνούσα επί πέντε μέρες, μπας και σε πετύχω ξανά, αλλά ήσουν άφαντος. Είμαι η κοπέλα που καθόταν στο παγκάκι με φίλη της ακριβώς μπροστά απ’ το μαγαζί, με μια ροζ κοντομάνικη. Να ξέρεις ότι σε ψάχνω, ψηλέ μελαχρινέ με το βλέμμα που μαγνητίζει!

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!