π15

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Θεσσαλονίκη, Σάρωθρον, επάνω όροφος στη σκάλα. Αφιέρωμα στο Μητροπάνο. Ήμουν με μια φίλη μου και κρατούσαμε χώρο για μεγάλη παρέα. Ήρθες με έναν φίλο σου και δύο κοπέλες φίλες σας ψάχνοντας χώρο. Φύγατε γιατί δε βρήκατε να κάτσετε. Είπες ότι θα ξαναγυρίσετε αργότερα. Δε βρεθήκαμε ποτέ.

 

2.

03/02, βράδυ, περασμένες 12, Ηράκλειο, στα Λιοντάρια. Μαντεύω ότι είσαι φοιτήτρια, ήσουν με αλλά 3-4 άτομα και πίνατε μπίρες απέναντι. Φαινόσουν ότι κρύωνες, τι να κρατήσει το δερμάτινο άλλωστε. Πέρασες δίπλα και με κοίταξες, είμαι το παιδί με το χακί μπουφάν που σου χαμογέλασε. Πες μου πού είσαι να έρθω να σε βρω!

 

3.

Ρόδος, Παλιά πόλη, στον πεζόδρομο, 31/01, βράδυ. Ποιος να μου έλεγε ότι θα πήγαινα για διακοπές σε φίλη για μερικές μέρες και θα έβλεπα οπτασία; Είμαι το κορίτσι με τα αθλητικά και τη φούστα, που μου ζήτησες αναπτήρα, αλλά δεν καπνίζω. Έχω αναπτήρα αν θες τώρα. Έλα Αθήνα να τον πάρεις, να πιούμε και κάνα κρασάκι.

 

4.

ΚΤΕΛ Ιωαννίνων φεύγοντας για Θεσσαλονίκη. Καθόσουν μπροστά μου και σε βοήθησα να βάλεις τη βαλίτσα σου στις αποσκευές, προσφέρθηκες να με κεράσεις έναν καφέ αλλά σου είπα ότι δε θα αφήσουν να τον πάρουμε επάνω στο λεωφορείο. Αργότερα κατάλαβα ο βλάκας ότι εννοούσες εκτός ΚΤΕΛ. Αλλά δε σου μίλησα ποτέ και μετά με πήρε ο ύπνος. Τόσο ηλίθιος. Σε παρακαλώ σε ψάχνω πώς να σε βρω;

 

5.

Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους με Τσιμισκή έξω από καντινάδικο με πολύ γνωστές πατάτες. Εγώ αγόραζα καπνό από το περίπτερο εσύ έπαιρνες πατάτες. ‘Ντάξει δεν το λες και ρομαντικό, αλλά τι ματάρες γαλάζιες ήταν αυτές που είχες; Πάγωσα να σε κοιτάζω σαν χαζή. Αν το δεις είμαι η τύπισσα που έπαθε αμόκ μόλις σε κοίταξε.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!




Βρήκες αυτόν που ψάχνεις αλλά κωλώνεις να εκφραστείς;

Βάλε εσύ τα λόγια κι εμείς προσφέρουμε την 100% ανώνυμη αποστολή στο άτομο που σού έκλεψε την καρδιά!