Processed with MaxIm DL

Ερωτική εβδομάδα φωτιά ξεκινά, κι έρχεται να κάψει στο πέρασμά της ό,τι απέμεινε απ’ τα τερτίπια της Αφροδιτούλας. Εγώ, βέβαια, απ’ την άλλη, υποστηρίζω ότι αν ο έρως δεν καίει, τότε δεν αξίζει o κόπος, άρα ας απολύσουμε τη βδομαδούλα τούτη, because the night belongs to lovers.

 

Κριός

Με μπουνάτσες και μποφόρια ξεκινά η ερωτική σου βδομάδα, υπέροχο παιδί του Άρη. Κι αφού είσαι γεννημένος για τα δύσκολα, το σύμπαν σου κάνει το χατίρι και δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Μια αγάπη απ’ τα παλιά επιστρέφει και κάνει άνω κάτω τις μέρες και τις νύχτες σου. Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν περίμενες, άρα αποσυντονίζεσαι και κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, χαλάρωσε κι απόλαυσε τη ζήτηση που έχεις.

Pillowfights: Θα σου δώσω έναν Τοξότη να ‘χεις να παίζεις.

Goodnight: Για κανένα λόγο δε μπλέκεις με Δίδυμο.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, κάτω από νέα δεδομένα και βάσεις σε βρίσκει η εβδομάδα τούτη.

Τη φόρα σου κόβει το σύμπαν, που σου λέει να κάτσεις φρόνιμα. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να χτίζεις στην άμμο παλάτια, τη συνέχεια την ξέρεις. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι σταματάς να ελπίζεις κι ότι είναι απαγορευτικό να ονειρεύεσαι. Φτιάξε νέο πλάνο δράσης για να κατακτήσεις το ταίρι σου, αφού το προηγούμενο κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων. Έλα, μη σε παίρνει από κάτω, αφού κατά βάθος το απολαμβάνεις.

Pillowfights: Ο Υδροχόος κι ο Ζυγός θα σε κάνουν να δεις τον ουρανό με τα άστρα.

Goodnight: Ο Ιχθύς σου πέφτει βαρύς αυτήν την εβδομάδα.

 

Δίδυμος

Τι να θυμηθείς τι να ξεχάσεις από όσα πέρασες, Διδυμάκι μου, αλλά για να είσαι ακόμα εδώ, κάτι σου δίνει δύναμη και σε κρατά όρθιο. Ε, εκεί ακριβώς είναι το μυστικό, αυτή την κινητήριο δύναμη οφείλεις να την κρατήσεις στη ζωή σου. Είτε μιλάμε για μια σχέση είτε για ένα φλερτ που σε ανεβάζει, εσύ συνέχισε να το απολαμβάνεις και να το διεκδικείς. Δώσε βάση στη λογική σου κι άσε το συναίσθημα να πάει περίπατο. Δε σε βοηθά αυτήν την εβδομάδα.

Pillowfights: Ο Λέοντας έχει πολλά να πει και να κάνει, το ίδιο κι η Παρθένος.

Goodnight: Σίγουρα όχι, ποτέ, μακριά ο Καρκίνος.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, κολλημένο στα ρηχά σε βλέπω και δε μου αρέσει αυτό. Θα σου πω, λοιπόν, πως εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι, τουτέστιν, αν πεινάς πρέπει να κόψεις. Το συναίσθημα δε βοήθησε μέχρι στιγμής κι εγώ ένα έχω να πω: Αν δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται. Μην πελαγώνεις, σε βλέπω, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις τις αλλαγές που θες και να φέρεις στα μέτρα σου την ερωτική σου ζωή.

Pillowfights:  Ζυγός, Παρθένος, Αιγόκερως περνάνε στην επόμενη φάση.

Goodnight: Κριός μένει στην ίδια τάξη, τέτοιος που είναι.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, στα πάνω σου και στα ωραία σου είσαι αυτήν την εβδομάδα και πολύ σε χαίρομαι. Δε λέω, κάποιες ανακατατάξεις στα εργασιακά θα υπάρξουν, αλλά μη σε μέλλει, γιατί τα ερωτικά θα σε αποζημιώσουν. Νέος έρωτας ή μια φρέσκια σχέση σου δίνουν το πουσάρισμα που χρειαζόσουν για να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Τώρα μπορώ να πω ότι πατάς στα πόδια σου, καθώς βρίσκεις χαμένες ισορροπίες. Γεννημένος για πρωτιές μεν, αλλά πότε δε θες να ‘σαι μοναχικός καβαλάρης. Θέλεις διάδραση, θες τρόπο να μοιράζεις την ενέργειά σου και τι καλύτερο όταν αυτό συμβαίνει με το έτερόν σου ήμισυ.

Pillowfights: Ιχθύς με τα χίλια!

Goodnight: Υδροχόος, σε κάθε περίπτωση απαγορευτικός.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, μην αφήσεις αυτήν την εβδομάδα, τα «πρέπει» και τα «μη» να σε κρατήσουν πίσω από κάτι νέο που ξεκινά. Οι αρνητικές σκέψεις θα σε ρίξουν στα πατώματα και να δεν τις χρειάζεσαι σε καμιά περίπτωση. Τον έρωτα έχεις πρωταγωνιστή μέσα στο σαββατοκύριακο, και δε σε χαλάει καθόλου, γιατί μετά από αρκετά κόπο και σκαμπανεβάσματα έρχεται η δικαίωση. Χαλάρωσε, απόλαυσε, και τις απορίες τις λύνεις από Δευτέρα.

Pillowfights: Ταύρος λέμε∙ ήρεμος, δοτικός, ερωτικός.

Goodnight: Μη φας απ’ το πιάτο του Σκορπιού, δε θα σου αρέσει.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η συμβουλή μου είναι μία και ξεκάθαρη: Πιάσε σήμα με τον έξω κόσμο. Όσο αποφεύγεις να βλέπεις την πραγματικότητα, τόσο το τοπίο παραμένει θόλο, τόσο δε φτάνεις στο αποτέλεσμα που θες. Ξεκίνα να ακούς το ένστικτό σου κι όχι το συναίσθημά σου. Στη διαδρομή αυτή της εβδομάδας άρχισε να πετάς τα βαρίδια που σου έχουν φορτώσει. Ο στόχος σου, ένας και βασικός, να κρατήσεις για το τέλος αυτό που μιλάει στην ψυχή σου κι όχι στα «πρέπει» σου.

Pillowfights: Ο Σκορπιός σου μαθαίνει να σκέπτεσαι ψυχρά κι εκτελεστικά. (Bonus, το καλό σεξ!)

Goodnight: Δε τον θες τον Υδροχόο αυτήν την εβδομάδα, ούτε τον Κριό.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αγάπες, λουλούδια και συναίσθημα σου δίνει η εβδομάδα κι όχι ότι δεν τα θες, απλώς σε αποσυντονίζουν λίγο. Νέα ενδιαφέροντα στο προσκήνιο, αλλά και κάποια απαγορευμένα συναισθήματα σε συντροφεύουν. Ξέρεις εσύ από δύσκολα, δε σε φοβάμαι, ωστόσο να σου υπενθυμίσω ότι δεν ερωτευόμαστε τον δάσκαλό μας, τον ψυχολόγο μας και τον εργοδότη μας. Κι επειδή είσαι επιρρεπής σε σκοτεινές καταστάσεις, σου χτυπάω καμπανάκι κινδύνου και σου λέω να τις  αποφύγεις, δεν τις χρειάζεσαι και δε σε βοηθούν σε αυτή τη φάση της ζωή σου.

Pillowfights: Δίδυμος και Ταύρος μένουν.

Goodnight: Λέων κι Αιγόκερως φεύγουν.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε, αλλά εσύ ειδικά κανένα παράπονο δεν έχεις, καθώς τα πήρες τα αναμνηστικά σου για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Έτσι, λοιπόν, ένας καλοκαιρινός έρωτας, που εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω, σε κάνει να ανακουφιστείς και να ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι με νέους κανόνες και νέα δεδομένα. Το πράγμα σοβαρεύει και θες κι εσύ, βρε παιδί, μου το λιμανάκι σου να αράξεις. Ε, αυτή τη φορά το ‘χεις, απόλαυσέ το.

Pillowfights: Καρκινάκι, Παρθενάκι και Ζυγάκι είναι καλές επιλογές.

Goodnight: Υδροχόο κι Ιχθύ δε στους συνιστώ.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σου θα ‘ναι. Κράτα αυτό γι’ αυτήν την εβδομάδα. Θυμήσου, λοιπόν, πως ό,τι έφυγε από τη ζωή σου ξαφνικά θα επιστρέψει και θα ζητά συγχώρεση και συμπόνια, ε, πώς να γίνει, είσαι αναντικατάστατος. Μέχρι, όμως, να σερβίρεις το κρύο πιάτο της εκδίκησης, μη μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Φρόντισε να απολαύσεις όλα αυτά τα όμορφα που έρχονται στην πόρτα σου σαν δώρα απ’ τη θεά Αφροδίτη και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα ‘χεις την ευκαιρία να πάρεις τη ρεβάνς, γ’ αυτό μην ανησυχείς ότι κάτι έμεινε σε εκκρεμότητα.

Pillowfights: Λέων μας κάνει. Τοξότης επίσης μας κάνει.

Goodnight: Κριός δε μας κάνει.

 

Υδροχόος

Υδροχόος, ή υδρο-χάος γι’ αυτήν την εβδομάδα; Πάλι τα κατάφερες κι έφερες τα πάνω κάτω. Το θέμα είναι τώρα πώς ξεμπλέκεις, λίγο η άτακτη φύση σου, λίγο η αντισυμβατικότητά σου, σε έμπλεξαν, κι άντε να βρεις την άκρη. Δε σε φοβάμαι, έχεις τρόπο να ξεγλιστράς, όμως αυτή τη φορά δεν ξέρω πόσο ακριβά θα πληρώσεις το τίμημα των πράξεών σου. Έτσι, αν δεις το έτερόν σου ήμισυ να σου ετοιμάζει τη βαλίτσα και να σε στέλνει στη μαμά σου, μην απορήσεις, δες λίγο καλύτερα τις δικές σου ευθύνες σε όλο αυτό που προκάλεσες.

Pillowfights: Πάρε το Ψαράκι για τα δύσκολα, μόνο αυτό θα σε νιώσει.

Goodnight: Ένας άλλος Υδροχόος δε σε αντέχει, αποχωρεί.

 

Ιχθύς

Ψαράκια, του γλυκού νερού, των ωκεανών κι όλων των θαλασσών, ενωθείτε και πάμε αυτήν την εβδομάδα να κάνουμε την ανατροπή. Θα παλέψεις με τα κύματα κι οφείλεις να κρατήσεις χαρακτήρα, αν θες να σώσεις τη σχέση σου. Εγώ συνιστώ να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί είναι λάθος στιγμή να κρίνεις αυστηρά και να καταδικάσεις το μέλλον μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Ρίξε νερό στο κρασί σου και κάνε τα μαγικά σου. Αξίζει ο κόπος, θα με θυμηθείς.

Pillowfights: Για Κριό, Καρκίνο και Ζυγό, ναι!

Goodnight: Σκορπιός όχι, δεν είναι σε θέση να σκεφτεί καθαρά.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
H πρόκληση δεν είναι να ξαναβρεθείτε αλλά να μην ξαναχωρίσετε!

Μυστικά που θα σας διδάξουν να διαφωνείτε έξυπνα, να σχετίζεστε χωρίς φόβο και ν’ απολαμβάνετε το πάθος της αρχής ακόμα και μετά από μήνες ή χρόνια.