Ρίτα Γουίλσον-Τομ Χνακς: ένα από τα πιο iconic ζευγάρια του Χόλιγουντ κι όχι μόνο. Γιόρτασαν τριάντα έξι χρόνια γάμου χθες και η Ρίτα Γούιλσον το μοιράστηκε με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου κι ανέβασε μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών συνοδευόμενων από την ακόλουθη λεζάντα: «36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988. «Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα», Ρόμπερτ Μπράουνινγκ.»

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν όταν η Γούιλσον έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς “Bossom Buddies”, την εποχή που ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο. Συναντήθηκαν ξανά το 1985 στην ταινία “Volunteers” κι αυτό ήτανα αρκετό για να δεθούν κόμπος. Αφού ο ίδιος πήρε διαζύγιο το 1987, άρχισαν να βγαίνουν με τη Ρίτα Γούιλσον και το 1988 παντρεύτηκαν. Δημιούργησαν μια οικογένεια αποκτώντας δύο γιους, τον Τσέστερ και τον Τρούμαν Χανκς. Χαρακτηριστικά, σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός δήλωσε πως στον γάμο αυτό υπάρχει η παλιά, κλασική οικογενειακή δομή. Μια δομή που οι άνθρωποι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί και μάλιστα δημιουργούν ευκαιρίες να το κάνουν.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

 

Σε μέρος αυτής της δήλωσης ανέφερε τα ακόλουθα: «Υπάρχει τέτοιο πλεονέκτημα να συμμετέχει κανείς στις καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής του άλλου. Είναι ένας θαυμάσιος ιστός στον οποίο μπορείς να υπάρξεις.» Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Γούιλσον έχει ελληνικές ρίζες και η οικογένεια είναι πολύ ισχυρά τοποθετημένη στο dna της. Τις ρίζες αυτές αγάπησε κι αγκάλιασε και ο Χανκς, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Οι δυο τους, δημιούργησαν μια σχέση ζωής από αυτές που πολλοί βλέπουμε και ίσως ζηλεύουμε, σεβόμενοι τις ανάγκες ο ενός του άλλου και μεγαλώνοντας μέσα από τη σχέση τους τόσο ξεχωριστά, ως άτομα, όσο και μαζί ως ζευγάρι. Εμείς ας τους ευχηθούμε να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Να μας προσφέρουν με τις επιλογές, τα λόγια και τα βλέμματά τους το υγιές εκείνο παράδειγμα μιας σχέσης, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη. Γιατί, αν το να βρεις έναν άνθρωπο που να ανυπομονείς να γεράσεις μαζί του δεν είναι το απόλυτο couple goals, τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Συντάκτης: Ελευθερία Ιωάννογλου