Υπογράφει η Μένια Ντελαβέγκα. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

 

Το βράδυ μαζί θα κοιμηθείτε. Κι αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο, μεθαύριο.

Η ουσία είναι, πως αυτός που έχει ξυπνήσει τον ενθουσιασμό σας, έχει κοινά βράδια, κοινές μέρες ή και κάποιες ώρες μαζί σας. Αυτό δεν αποζητάμε εξάλλου απ’ τον άνθρωπό μας; Τα περαιτέρω αποτελούν τομέα της κτητικότητας και μια αλλεργία πάνω σ’ αυτόν τον τομέα, την έχουμε όλες.

Κτητικότητα, το άκρως αντίθετο απ’ αυτό που κάνετε. Η κτητικότητα ανήκει στις ανασφαλείς, αδύναμες παρουσίες. Δεν είναι τίποτα δικό σας, όπως κι εσείς αντίστοιχα δεν ανήκετε σε κανέναν. Είστε μια χούφτα αέρας, ανεξάρτητες, ελεύθερες, γεμάτες θέληση κι εφήμερες αναζητήσεις. Σήμερα θέλετε αυτόν, αύριο θέλετε πιο πολύ εσάς! Στο θέμα μας όμως.

Σίγουρα τον γουστάρετε και του το δείχνετε, αλλά απ’ την εκδήλωση συναισθημάτων ως το πνίξιμο, απέχει πολύ η διαδρομή. Μ’ ένα «είσαι δικός μου», καταστράφηκαν όλα. Θεωρήστε ότι λεκτικά αυτό, ισούται με αναθυμίαση από μαγκάλι. Στην αρχή ξαφνιάζεστε απ’ τη ζέστη, αλλά στη συνέχεια πεθαίνετε από ασφυξία. Κάτι που -εννοείται- δε θέλουμε γι’ αυτόν. Δικός σας είναι έτσι κι αλλιώς. Κάθε μέρα τον κρατάτε σ’ ενδιαφέρον και στο ασφαλές πεδίο του «για όσο». Δε χρειάζονται τέτοιου είδους δηλώσεις.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Οι δηλώσεις φέρνουν τίτλους κι οι τίτλοι είναι για τα καλλιστεία. Εμείς συνάπτουμε διαπροσωπικές συναναστροφές που μας βγάζουν απ’ τη ρουτίνα, δε βάζουμε προσωπικές αντωνυμίες και τίτλους ευγενείας δίπλα από κάθε fling. Μη σας ταράζει αυτό το «για κάθε fling», είναι ρεαλιστικό, δεν είναι προφητικό. Δεν υπογράφει το τέλος της ιστορίας σας μ’ εκείνον μην ανησυχείτε. Αφήνει όμως, ανοιχτά τα ενδεχόμενα να υπάρξει κι άλλο fling μετά ή ακόμη και παράλληλα.

Προσοχή! Το καλωσόρισμα ενός παραπάνω fling στη ζωή σας, δεν αποτελεί «κέρατο» ή απιστία. Απ’ όση ώρα τα λέμε, δεν έχω καταλάβει κάποια από εσάς να δίνει υποσχέσεις παντοτινής λατρείας ή μοναδικότητας στη ζωή της έτσι ώστε να θεωρηθεί απάτη. Να λοιπόν, γιατί πάντα τ’ αποφεύγατε αυτά και συνεχίζετε να τ’ αρνείστε φανατικά. Γιατί μετά κανένας δε θα μπορέσει να ζητήσει τα ρέστα. Για να ζητήσεις τα ρέστα πρέπει να έχεις δώσει παραπάνω στο ταμείο, κάτι που στην περίπτωσή σας είναι άτοπο, διότι ανέκαθεν δίνατε και δίνετε «τόσο όσο». Συνεπώς…

 

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!