xenia159

Αχ, μπορεί να φεύγει ο χειμώνας που είναι ο πιο κατάλληλος καιρός για χουχουλιάσματα κι έρωτα κάτω απ’ τις κουβέρτες, έρχεται όμως και το καλοκαιράκι με εξίσου ωραίες ευκαιρίες να συνυπάρξεις ερωτικά με όποιον ποθείς.

Δεν υπάρχει πιο ερωτική εποχή απ’ την άνοιξη, σαφώς και το καλοκαίρι. Αφού καθώς οι κάμποι ανθίζουν κι ο ήλιος ξεκινά σιγά-σιγά να μας καίει, έτσι σιωπηλά και σταθερά ανθίζουν κι οι έρωτες του καλοκαιριού. Κάποιοι θα κρατήσουν και κάποιοι θα παραμείνουν εφήμεροι, καλά κρυμμένοι σε ακρογιαλιές.

Το θέμα μας, όμως, είναι πόσο πόθο για σεξ μας φέρνει η όλη αυτή περίοδος. Οι πειρασμοί είναι τόσοι πολλοί κι ο καιρός βοηθάει στο να πραγματοποιηθούν οι φαντασιώσεις μας. Τι καλύτερο από σεξ στην ύπαιθρο; Ό,τι φανταζόσουν όλο το χειμώνα μπορείς πλέον να το κάνεις πραγματικότητα.

Θα πας σε μια όμορφη ερημική παραλία με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει, απογευματάκι προς βράδυ, θα ατενίσετε τη θάλασσα πίνοντας και τρώγοντας. Θα παίξετε κυνηγώντας ο ένας τον άλλον, θα βραχείτε, θα φιληθείτε, ίσως χορέψετε και λίγο υπό το φως του φεγγαριού και θα φλερτάρετε ασταμάτητα. Θα αναστατώνει ο ένας τον άλλον στο έπακρο με φιλιά στο λαιμό κι αγγίγματα πονηρά. Έπειτα θα στρώσετε την πετσέτα κι ό,τι είναι να ειπωθεί θα το αναλάβουν πια οι πράξεις.

Η εποχή αυτή δε σου δημιουργεί τίποτα άλλο –εντάξει, εκτός από κάποιες μικρές αλλεργίες– πέρα απ’ τη διάθεση για σεξ πάντα και παντού. Ειδικά, σε εξωτερικό χώρο, που θα ταξιδέψει μυαλό κι αισθήσεις.

Μπορείς να πας πίσω από κάποιο απομακρυσμένο κτίριο, ξέρεις, από εκείνα που όλως τυχαίως πηγαίνει όλο το χωριό όταν θέλει να ερωτοτροπήσει. Μπορείς να πάρεις το αμάξι σου και να πας σε ένα μέρος με όμορφη θέα ή κάπου ψηλά, για σεξ τόσο μέσα στο αμάξι όσο κι εκτός ακουμπώντας τον παρτενέρ σου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Κινηματογραφική σκηνή και κλασική φαντασίωση και καθόλου τυχαία στις τοπ επιλογές.

Σε εξιτάρει η όλη αυτή φάση που ξέρεις μεν ότι βρίσκεσαι κάπου ερημικά, μακριά απ’ τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά παράλληλα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως δε θα περάσει κάποιος. Το ριψοκίνδυνο ανεβάζει τη λίμπιντο κι ο καλός καιρός ξέρει καλά πώς να μας αναστατώνει. Η άνοιξη, η ψηλή θερμοκρασία, οι μυρωδιές απ’ τα λουλούδια, ειδικά τα γιασεμιά το βράδυ, σε εξιτάρουν και σε προκαλούν να βάλεις λίγο κίνδυνο στη ζωή σου και να παραδοθείς σε έναν έρωτα τρελό!

Είναι η περίοδος που τα μυαλά και τα σώματα μιλάνε. Κορμιά γίνονται ένα και λιώνουν απ’ τη ζέστη κι απ’ την καύλα το ένα πάνω στο άλλο. Τα ρούχα λιγοστεύουν, ταυτόχρονα κι οι άμυνες.

Η άνοιξη σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς και να βγάλεις τόσο τη ρομαντική αλλά και την άγρια πλευρά σου. Τόσα ηλιοκαμένα σώματα ανάμεσά μας, χαρά για οφθαλμόλουτρο και τόσες ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες.

Πιάσανε οι ζέστες λοιπόν και χτύπησε το καμπανάκι για σεξ σε υπαίθριους χώρους δίνοντας ταυτόχρονα τροφή για σεξουαλική διέγερση.

Συντάκτης: Ασημίνα Καποράλη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!