xenia118

Υπογράφει η Φρόσω Μαγκαφοπούλου. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling

 

Όχι, δεν ήταν καμιά χαζή η Ρένα άμα θες να ξέρεις, ίσα-ίσα. Σχεδόν δίδασκε όταν μιλούσε για σχέσεις. Μας τα έλεγε ωραία κι εμπεριστατωμένα, δεν ανακατεύαμε σου λέω το φρέντο μας για να μην ακούγεται το γκλιν-γκλον από τα παγάκια και χάσουμε καμιά λέξη από τα αποστάγματα σοφίας που μας παρέθετε περί γκόμενων κι ανεξαρτησίας. Μέχρι που ερωτεύτηκε το Βασίλη κι έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, αφήνοντάς μας απορημένες, ένα μάτσο πανέμορφες, να αναρωτιόμαστε που πήγε εκείνο το υπέροχο πλάσμα που δεν έχανε έξοδο κι ευκαιρία για πείραγμα και τι κάνει στο τραπέζι μας αυτή η παράλογη ύπαρξη που έπρεπε να ρωτήσει το Βασίλη της μέχρι και για να πάει τουαλέτα.

Στην αρχή που λέτε είχαν έρθει οι εκδρομές, όλα ήταν παρουσιασμένα πολύ όμορφα. Την έπαιρνε ο πρίγκιπας κι εξαφανίζονταν στο ηλιοβασίλεμα, καμαρώναμε κι εμείς που τη βλέπαμε έτσι ανανεωμένη και τρελαμένη, έστω κι από φωτογραφίες. Οι εκδρομές όλες φυσικά κανονισμένες στην προγραμματισμένη άδειά του, ενώ εκείνη αναγκαστικά έκανε τα κουμάντα της με το να δηλώνει απλά άρρωστη στη δουλειά και να μειώνει την αξιοπιστία της ως επαγγελματία στο όνομα του αυθορμητισμού και του έρωτα (καμπανάκι νούμερο ένα). Φάση είναι λέγαμε, θα περάσει, και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω. Δεν μπορεί, τόσα χρόνια την ξέραμε, δεν μπορεί να κρεμόμασταν τζάμπα από τα χείλη της τόσο καιρό.

Το αμέσως επόμενο στάδιο ήταν να μην έχει χρόνο πλέον να βγαίνει μαζί μας, κι όποτε έβγαινε η παρουσία της να είναι καθαρά φυσική κι επουδενί ουσιαστική, καθώς το κινητό είχε καταντήσει προέκταση του χεριού της και ο ήχος του Messenger μουσική στ’ αυτιά της (καμπανάκι νούμερο δύο). Και πώς να μη γίνει κάτι τέτοιο όταν ο Βασίλης ζήλευε που έβγαινε μαζί μας, και πώς να μη ζηλεύει θα μου πεις, αφού είναι γνωστό πως όλοι οι απογευματινοί καφέδες με φίλες καταλήγουν σε στριπτιτζάδικα κι όργια συνομοταξίας Νταν Μπιλτζεριάν και βάλε.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Και σας μιλάω για καφέ, επειδή οι βραδινές έξοδοι ήταν εκτός συζήτησης και για τους δύο. Η φωτογραφία προφίλ έγινε κοινή, ένας θεός μας φύλαξε και δεν κάνανε και κοινό προφίλ, και οι καυγάδες που ακολουθούσαν κάθε που δεν ήξερε ο ένας τις γεωγραφικές συντεταγμένες που βρίσκεται ο άλλος ήταν ομηρικοί και έπαιρναν σβάρνα άμαχο πληθυσμό. Δεν ξανάδε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Βασίλης σας λέω, όπως δεν ξανάδε και η Ρένα εμάς με βραδινή ενδυμασία.

Δε θα σας πω περισσότερα γι’ αυτούς τους δύο, γιατί η ιστορία είναι τόσο προβλέψιμη όσο φαντάζεστε· αυτή παράτησε τα μαθήματα Ισπανικών που είχε ξεκινήσει επειδή δεν είχε μυαλό για διάβασμα, παράτησε το όνειρό της να πάει στο Παρίσι επειδή ο Βασίλης είχε πάει ήδη με την πρώην του, παράτησε εμάς γιατί δεν είχε κάτι να πει πια μαζί μας πέρα από το τι έκανε με τον Βασίλη κι ο Βασίλης με τη σειρά του την παράτησε μια ωραία πρωία επειδή ήθελε να ξαναπάει να δει έναν αγώνα στη Λεωφόρο σαν άνθρωπος και σιχάθηκε τη ζωή του να νταντεύει τις ανασφάλειες της Ρένας που πήγαζαν από την κενότητα μιας ζωής που ο ίδιος της επέβαλε για να…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!