Υπογράφει η Νικολέττα Βασιλοπούλου. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling».

 

Μόνο ο Κυριαζής είπε «Μου θυμίζεις τη μάνα μου, γι’ αυτό σε αγαπάω» για καλό. Μην αυταπατάσαι, αν σου το πει εσένα, δεν είναι για να σε παινέψει.

Κι άντε, θα βρούμε περιπτώσεις που δε θα καταλαβαίνουν γιατί είναι κακό να φερόμαστε και λίγο σαν τη μαμά του. Θα πουν ότι θέλουν το καλό του, ότι τους αρέσει να είναι περιποιητικές και να προσέχουν τον άνθρωπό τους – ή εν πάση περιπτώσει, τον άνθρωπο με τον οποίο προσπαθούν να χτίσουν κάτι. Θα ισχυριστούν ότι σε όλους τους άντρες αρέσει να τους φροντίζουν και να τους κανακεύουν.

Φυσικά και τους αρέσει, θα πω εγώ. Και σε ‘μένα αρέσει, και σ’ εσάς αρέσει σίγουρα. Αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο – όπως κι ότι η υπερβολή έχει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα πάντα. Δε θα μείνουμε εκεί που όντως αδιαφορούν για ‘μας.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Πρέπει, ως ένα βαθμό, να φαίνεται το ενδιαφέρον που έχουμε. Ως εκεί που είναι αμοιβαίο. Ως εκεί που δεν καταντά φορτικό, που δεν είναι πιεστικό και που δε μοιάζει με ανάκριση αγχωμένης μάνας που βγαίνει για πρώτη φορά το μονάκριβό της έξω για μπαρότσαρκα. Ως εκεί που δεν είναι πρήξιμο. Η χαλαρότητα, δεν πιάνει τα άκρα, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Κακά τα ψέματα, όλα αυτά, όλες οι συμπεριφορές που παραπέμπουν σε μανούλα, είναι έμμεσα -ή κι άμεσα- συνδεδεμένες με τον έλεγχο. Να ελέγξουμε αυτόν, να ελέγξουμε τι γίνεται στο χρόνο μεταξύ των συναντήσεών μας, να ελέγξουμε το πού πάει το πράμα, και το αν, πότε και πώς θα τελειώσει. Να μη βρεθούμε εμείς προ απροόπτου.

Στο δια ταύτα, λοιπόν. Δύο είναι οι περιπτώσεις κατά τις οποίες μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αναλάβει το ρόλο της μαμάς με το fling μας: Ένα, όταν…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!