60% των γυναικών κατηφορίζει όμως γι’ αυτήν το κάνει το 40%. Ταμπού, λοιπόν, το στοματικό προς τις γυναίκες και σε θεωρία και σε πράξη κι αρκετές είναι οι πιθανές εξηγήσεις γύρω από αυτό. Το πατριαρχικό μοντέλο μιας κοινωνίας που προσπαθεί να δηλώσει προοδευτική, αλλά ακόμα δαιμονοποιεί την περίοδο για παράδειγμα, δε φαίνεται να βάζει τη γυναικεία ικανοποίηση σε ψηλή θέση στην ατζέντα της. Το όργκαζμ γκαπ, επίσης, μπορεί να αποτελεί σχετικά νέο όρο αλλά είναι σίγουρα παλιά ιστορία. Με απλά λόγια, αναφέρεται στο αισθητά χαμηλότερο ποσοστό κορυφώσεων που παρατηρείται στις γυναίκες από στοματικό σεξ σε σχέση με τους άντρες. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο οργασμός για τις γυναίκες έχει αμφισβητηθεί ως προς την ύπαρξή του, μέχρι αρκετά πρόσφατα για την ιστορία.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί μια διάχυτη σεμνοτυφία περί καθαρής και παρθένας γυναικείας μορφής που αποτελεί όχι μόνο θρησκευτικό ιδεώδες αλλά κι επιθυμία πολλών συντρόφων. Μια τέτοια προσέγγιση απομακρύνει την πιθανότητα αυτή η γυναίκα να βρεθεί στη θέση του να δεχτεί στοματικό. Να παρέχει, αντιθέτως και παραδόξως, φαίνεται να μπορεί. Οπότε για ποια ισότητα μιλάμε τελικά στον τομέα αυτό;

Κόντρα στα ταμπού και στις στατιστικές, ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την απόλαυση αυτή που φαίνεται να μη μοιράζεται όπως θα της άξιζε ανάμεσα στα φύλα καθώς ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την απόλαυση του στοματικού σεξ. Προς απενοχοποίησή της να αναφέρουμε, αρχικά, ότι σε όποια πλευρά κι αν βρίσκεται κανείς όταν το δοκιμάσει τα οφέλη είναι πολλαπλά. Πριν παραξενευτείτε επιτρέψτε μου να εξηγήσω την παραπάνω πρόταση.

Καταρχάς η εμπλοκή του στόματος στην όλη διαδικασία δίνει από μόνη της μια άλλη διάσταση στην επαφή κι αυτό οφείλεται και στις δομές που υπάρχουν σε αυτό. Οι κινήσεις της γλώσσας είναι, λόγω κατασκευής, πιο λεπτές, ενώ τα αγγίγματα μπορούν να εστιάσουν σε μεγάλο βαθμό σε συγκεκριμένα σημεία. Γίνεται λεπτοδουλειά δηλαδή. Αυτό συμβαίνει γιατί η γλώσσα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μικρύνει το άκρο της διπλώνοντάς το και να το κατευθύνει στον στόχο για μέγιστο αποτέλεσμα- συνήθως την κατανομή τροφής αλλά στην προκειμένη την αίσθηση του μορίου που αγγίζει. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η φυσική υγρασία του στόματος διευκολύνει κατά πολύ την επαφή αλλά και ομαλοποιεί την τριβή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στόμα μπορεί να εκκρίνει ως 7ml υγρών το λεπτό, τη στιγμή που ο κόλπος εκκρίνει 2-5ml το 24ωρο! (δες εδώ περισσότερα)

 

Ανακάλυψε εδώ το πιο χοτ e-book του pillowfigths!

Κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου!

All About Sex | eBook


€5,00

-----