cdv

Φανταστείτε όλα αυτά τα χιλιοστά του δευτερολέπτου που μεσολαβούν πριν την ανάπαυλα της κορύφωσης, να περνάνε σε αργή κίνηση κι εσείς να είστε πάντα μια ανάσα πριν τον τερματισμό. Όσο ζεστή κι αν αισθάνεστε μια τέτοια κατάσταση, όταν δεν τελειώνει δεν έχει και τις ανάλογες επευφημίες. Υπάρχουν όμως τρόποι, που μπορεί να αναδυθεί η σκέψη για μια έκρηξη απόλαυσης. Αυτή η παραγωγική διαδικασία του νου, χρειάζεται έναν εγκέφαλο για να συμβεί κι αυτός με τη σειρά του ένα περιβάλλον για να αρχίσει να διεγείρεται. Γιατί ως γνωστόν το μπουρλότο της σάρκας ξεκινάει από πάνω προς το κάτω κι όχι με την ανάποδη φορά.

Για να ταξιδέψουν λοιπόν οι σκέψεις και να ευαισθητοποιήσουν τα όργανα που θα φέρουν τον αναβρασμό του έρωτα υπάρχουν κάποια τεχνάσματα που όσο πιο πολύ τα εξασκείς, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις στόχο. Βέβαια η ύπαρξη φλογερών παικτών ή μάλλον φλογερού προπονητή και παθιασμένου παίκτη που βρήκαν σημείο επαφής έχει ένα δέλεαρ παραπάνω. Οι ψίθυροι που ακούγονται για μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού δε διαψεύδονται, αφού αποτελούν τη βάση. Πάνω σε αυτά λοιπόν αναφέρω μερικά κόλπα του νου που ξεγλιστράνε από τη νόρμα της κανονικότητας και δίνουν την εύφλεκτη σπίθα. Γιατί είπαμε ότι ο καλλιτέχνης θέλει τη μούσα του και τούμπαλιν!

Πάμε λοιπόν για παιχνίδια φαντασίας που μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτήν τη μισή ώρα της τέλειας απόλαυσης.

 

1. Ξεκουρδίστε τη γλώσσα σας

«Μερικοί λένε πως η καταστροφή κι ο όλεθρος είναι τα κάλλιστα. Μερικοί λένε το πορνό. Μερικοί οι ομορφοάσχημες. Μερικοί λένε ότι το κάλλος κρέμεται εκεί μέσα στο υγρό στριπτιτζάδικο με ύψιστες και κορυφαίες αυτές τις θλιμμένες πουτ άνες που οι ιππείς του πρώτου στίχου παράτησαν.» (Μορίν Μακλέιν)

Αφήστε τη σάρκα σας να γλιστρήσει σε λέξεις τιμωρημένες και πιείτε ένα ποτήρι κρασί με τα πόδια γυμνά όσο ο τρύγος διαρκεί.

 

2. Ποζάρετε για ένα κάδρο νεκρής φύσης

Ένα ζουμερό κόκκινο ρόδι κομμένο στη μέση, ένα μεταξωτό ύφασμα αφημένο άναρχα κι εσείς στη θέση του φόντου. Ζητήστε να αλλάζει θέση στα αντικείμενα διαγράφοντας μια συρτή κίνηση πάνω τους πριν τα μετακινήσει. Το θέμα είναι ελεύθερο. Παίξτε στο ημίφως κι ολοκληρώστε στο σκοτάδι.

 

 

3. Προκαλέστε την ικεσία

Φίλησε τρυφερά στο λαιμό γλείφοντας με τη γλώσσα και τα χείλη κοντά στις κλείδες. Συνεχίστε με ανεπαίσθητα δαγκώματα μέχρι το αυτί και ψιθύρισε αυτό που έχει ανάγκη. Ξεκινήστε κάτι σαν χορευτικές κινήσεις γύρω από το πρόσωπο και παροτρύνετε να σας αγγίζει. Ζητείστε να σας ζητήσει ό,τι θέλει. Αρνηθείτε και ζητήστε κάτι άλλο. Αν δεν προσέξετε, στο τέλος θα παρακαλάτε!

 

4. Μάθετε μουσική!

Τη μουσική τη μαθαίνεις στο δρόμο, στις γωνίες στα πάρκα. Στα ωδεία μαθαίνεις γραφή και ανάγνωση. Η έναρξη της κίνησης μέσα από τη μελωδία ξυπνάει ένστικτα. Κάλεσε για ένα χορό και ζήστε μια μεγάλη νύχτα. Ψάξτε τη βουή σε μέρη που μοιάζουν απόμερα. «Σε θέλω μαζί μου» να είναι τα μόνο λόγια που θα ξεστομίσετε. Και στο βάθος ένας ήλιος να παρακολουθεί το θαύμα.

 

5. Αφήσετε μυρωδιές κι όχι μηνύματα

H αίσθηση της όσφρησης συνδέεται με τη μνήμη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αίσθηση. Θυμήσου το άρωμα που φορούσες στο πρώτο ραντεβού. Ρίξε λίγο, ίσα ίσα στο αγαπημένο ρούχο που έχει και σε ανύποπτο χρόνο δώσε να το φορέσει. Περιποιήσου και βάλε στο βλέμμα σου εκείνο το σπίθισμα που είχες στην πρώτη συνάντηση των κορμιών σας. Φέρσου με μια παιδική αφέλεια και με έναν ανάλαφρο ενθουσιασμό. Δώσε χρόνο να σκεφτεί και να θυμηθεί. Μέσα σε αυτή τη γλύκα βρες τον τρόπο να κολλήσεις σε απόσταση αναπνοής κι άσε τις μυρωδιές να δείξουνε τον δρόμο.

 

6. Cocktails & dreams

Πόσοι από εμάς έστω και μια φορά δεν ερωτευτήκαμε στιγμιαία το άτομο πίσω από την μπάρα. Γιατί όμως; Γιατί είναι ένα κι είμαστε πολλοί και παραδομένοι σε ό,τι προσφέρει. Το τρόπαιο αξίζει τον κόπο όταν γίνει δικό σου (αν), μιας και θα το αρπάξεις από τα χέρια των άλλων. Αυτό το καλό και το κακό όταν σμίγουν αρμονικά δημιουργούν πάθος. Φτιάξτε σκηνικό με Βloody Mary και Cuba libre. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να δώσετε μια ζαλισμένη παράσταση.

 

7. Θάρρος ή αλήθεια!

Παίξτε το παιχνίδι, αλλά όχι για να επιδείξετε γενναιότητα. Προτιμήστε θαρραλέες αποκαλυπτικές στάσεις για ένα χρόνο δέκα δευτερολέπτων μέχρι να σας δώσει αλήθειες. Σε αυτό το παιχνίδι όλα είναι πιθανά οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε!

 

8. Λίγη, τόση δα, αγωνία

Ναι! Κι όμως ο φόβος πως ίσως σας χάσει μπορεί να οδηγήσει σε ένα καυτό βράδυ. Εξαφανιστείτε για μισή μέρα, φτάστε στο ραντεβού μια ώρα μετά (αν είναι σε σπίτι μόνο), πάτε και καλά έξω για να απαντήσετε σε ένα τηλεφώνημα. Τα γνωστά και δοκιμασμένα.

 

Σε μια καθημερινότητα οτιδήποτε απέχει από τη στυγνή και πεζή πραγματικότητα αποτελεί στοιχείο της έκπληξης. Μια ευχάριστη και ιδιαίτερη νότα που φτιάχνεται από εσάς για εσάς! Μην παραλείψετε να ζείτε στιγμές και μην το δείτε σαν όνειρο, δείτε το σαν ιδέα!

Συντάκτης: Μόνικα Καράμπεη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου