Article of the day: Η Αναστασία Ιλαρίδου μιλά για «ένα ακόμα παιδί Ρομά». Δες εδώ. 

sdasff

Αν δεν επιθυμείς να σε σκέφτεται κι αν καταφέρνει και ξεκολλάει κι εσένα το μυαλό σου, δεν είναι έρωτας, λένε. Άλλοι πάλι λένε πως ο έρωτας μας χαζεύει και λίγο και μάλλον δεν έχει και μεγάλη διαφορά με την πρώτη άποψη. Θέλουμε ο άνθρωπος που μας έχει κλέψει την καρδιά, μέσα στην τρέλα της καθημερινότητάς του, να έχει κάτι όμορφο να σκεφτεί από μας και δεν είναι κρυφό ότι κι εμάς μας τρελαίνει να ξέρουμε ότι μας σκέφτεται. Εδώ θα βρεις 7 μηνύματα που μπορείς να στείλεις για να το καταφέρεις αυτό, αν η επικοινωνία σας είναι σε καλό δρόμο.

 

1.»Σε σκέφτομαι έντονα»

Στέλνεις αυτό και ξαφνικά το έτερον ήμισυ κάνει εικόνες στο μυαλό του με εσάς τους δυο σαν ένα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το συναίσθημα ότι ο σύντροφός σου μέσα στο χάος της μέρας του, καταφέρνει να σε σκέφτεται και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό απευθείας, εκτός από χαμόγελο και πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες, σου χαρίζει κι εσένα ανυπομονησία για το τι θα γίνει όταν βρεθείτε.

 

2. «Όταν γυρίσεις, σου έχω μια έκπληξη»

Μπορεί βέβαια οι εκπλήξεις να μην είναι το καλύτερο ενός ανθρώπου, αλλά σίγουρα ένα τέτοιο μήνυμα με παιχνιδιάρικη διάθεση θα τον κάνει να θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σπίτι για να δει τι έχεις ετοιμάσει. Είναι η ανθρώπινη περιέργεια που θα γίνει βοηθός σου εδώ, αρκεί να στείλεις το μήνυμα και μετά να εξαφανιστείς χωρίς να δώσεις άλλες λεπτομέρειες.

 

3. «Θα ήθελα τώρα να είσαι εδώ και να μου κάνεις…»

Συμπλήρωσε τη φράση με ό,τι σου ήρθε πρώτο στο μυαλό και σίγουρα αν γίνει πράξη θα το χαρείτε κι οι δύο με την ψυχή σας. Πες στο ταίρι σου τι θα ήθελες να σου κάνει ή να του κάνεις αν ήσασταν στον ίδιο χώρο εκείνη τη στιγμή, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και χωρίς ντροπές, άλλωστε το ζητούμενο είναι να στο κάνει μετά. Θα το σκέφτεται όλη μέρα και θα θέλει πολύ να γίνει όταν βρεθείτε.

 

 

4. «Μου αρέσει πολύ όταν…»

Πάλι μπορείς να συμπληρώσεις τη φράση όπως θέλεις. Ίσως εδώ θα μπορούσες να βάλεις μια πιο ρομαντική νότα, να μιλήσεις για μια κίνηση μικρή που κάνει μέσα στη μέρα, να πεις έναν καλό λόγο για τον χαρακτήρα του, να θυμίσεις γιατί γουστάρεις που είστε μαζί. Έτσι, μπορεί να πετύχεις τον άνθρωπό σου σε μια δύσκολη στιγμή στη δουλειά και να του φτιάξεις όλη τη μέρα. Και σίγουρα δε θα το ξεχάσει.

 

5. «Μου λείπουν τα χείλη και το άγγιγμά σου!»

Με ένα ελαφρύ παραπονάκι δηλώνεις πρώτα εσύ πόση ανάγκη έχεις την αίσθηση που σου προσφέρει η παρουσία του ανθρώπου σου κι αυτό θα τον κάνει κι εκείνον να σκεφτεί όλες τις στιγμές που σε άγγιξαν τα χείλη του. Ένα μήνυμα αισθαντικό, που δεν απαιτεί τίποτα, ωστόσο  αυτό που θα πετύχει είναι να μη βλέπει την ώρα να σε ξανά φιλήσει.

 

6. «Σε θέλω πολύ τώρα!»

Λες τα πάντα και ταυτόχρονα τίποτα συγκεκριμένο. Μετά από αυτό το μήνυμα ανοίγεις τα χαρτιά σου και για επί τόπου μηνυματική συνέχεια με αντίστοιχου περιεχομένου μηνύματα, αφού οι ερωτήσεις για το πώς θέλεις, πού θέλεις και τι θέλεις ακριβώς, θα είναι αυτές που θα προκύψουν. Έχουμε και κάποιες απορίες, τι να κάνουμε.

 

7. «Πήρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσουμε μετά»

Τι πήρες; Γιατί το πήρες και πώς θα το δοκιμάσετε; Μ’ ένα μήνυμα κατακλύζουν ήδη το έτερον ήμισυ χιλιάδες άλλες σκέψεις κι ερωτήματα τα οποία είτε μπορείς να απαντήσεις ώστε να ξέρει τι τον περιμένει ή να τηρήσεις σιγή ιχθύος και να αφήσεις να τα δει όλα από κοντά. Μπορεί να είναι από περίεργο φαγητό, μέχρι κρασί, μέχρι κάτι πιο ιδιωτικό για τις στιγμές σας. Διαλέγεις και παίρνεις.

 

Είναι ωραίος ο έρωτας κι είναι ακόμα καλύτερος όταν τον ζεις καλλιεργώντας και το μυαλό και τη φαντασία σου μαζί. Να παίζετε, να προκαλείτε και να αφήνετε να σας προκαλέσει το ταίρι σας, μέχρι εκεί που νιώθετε άνετα. Άλλωστε, γιατί να πας στα κλασικά, αφού μπορείς κάθε μέρα να δοκιμάζεις και κάτι καινούριο;

Συντάκτης: Κατερίνα Μάρου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου