Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και χαιρόμαστε τη ζωή. Οι τέχνες μας συναρπάζουν, η μουσική μας αγγίζει και η διαίσθησή μας είναι στο ζενίθ. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τις εμμονές μας.

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Συνήθως είσαι αισιόδοξος και δραστήριος στα αισθηματικά, αλλά σήμερα σε έχει πάρει από κάτω και η απογοήτευση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Έρχονται καλύτερες μέρες.

Ταύρος

Το τρίγωνο Άρη- Δία κι η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε γεμίζουν χαρά και όρεξη να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για τις ημέρες των γιορτών. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ανεβασμένη διάθεση και μπορεί να κάνουν μια όμορφη γνωριμία.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική για τους Διδύμους. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα η σεξουαλικότητά σας θα βρίσκεται στα ύψη. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν σας ίσως εμφανιστεί αλλιώς θα περάσετε μια ερωτική ημέρα με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει αλλαγές στη ζωή σου. Θέματα σχετικά με το κοινό σας μέλλον με το σύντροφό σου θα έρθουν στο προσκήνιο ίσως και συζητήσεις για ένα μελλοντικό γάμο.

Λέων

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου συναντά τον Δία σε μια όψη τριγώνου, βοηθά να εκφράσεις ό,τι νιώθεις, να γίνεις πιο εξωστρεφής και διεκδικητικός προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει.

Παρθένος

Ένα ερωτικό διάστημα ξεκινά για εσάς από σήμερα γεμάτο αισιοδοξία. Η αυτοπεποίθησή σου είναι φανερή και θα έχεις ανταπόκριση από αυτόν που σου αρέσει. Νέες ευκαιρίες έρχονται για τους αδέσμευτους.

Ζυγός

Το τρίγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία από το ζώδιό σου υπόσχεται να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο αυτές τις μέρες που ίσως να αποτελεί και το μελλοντικό σου ταίρι. Βγες απόψε, διασκέδασε κι έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Σκορπιός

Με τον Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Μια εκδρομούλα με το ταίρι σας ή με φίλους είναι στα σκαριά.

Τοξότης

Σήμερα γίνεσαι δημοφιλής, επικοινωνιακός και εξωστρεφής. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως με ένα από αυτά να προκύψει και κάτι ερωτικό. Η οργάνωση μια εξόρμησης είναι στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα κι η επικοινωνία και ο ερωτισμός είναι μέσα σου. Σκέφτεσαι έντονα κάποιο πρόσωπο και σήμερα μπορείς να εκφράσεις καλύτερα από ποτέ τα συναισθήματά σου. Διεκδίκησέ το με το μοναδικό σου τρόπο.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Ζυγό σου δημιουργεί χαρούμενη διάθεση και όρεξη για εξόδους με φίλους. Σκέφτεστε να προγραμματίσετε μια εκδρομή για τα Χριστούγεννα και η διάθεσή σας φτιάχνει.

Ιχθείς

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη με το Δία ίσως σε κάνει να θυμηθείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν θέλεις να επανασυνδεθείτε οπλίσου με θάρρος και τόλμησέ το. Συζητήσεις για το μέλλον των ερωτικών σας έχετε οι δεσμευμένοι.