Ερμής Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και νικάει η διαφορετικότητα! Έξυπνες καινοτόμες ιδέες, εφευρετικότητα, αλλαγή νοοτροπίας και ιδεών, ευστροφία και γοητευτική προκλητικότητα, χαρακτηρίζει τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Αυτό το διάστημα, ακόμα και αν δεν γίνουν σημαντικές αλλαγές, η πλούσια δράση θα σε ανταμείψει μέσα από διασκεδάσεις, ευχάριστες μετακινήσεις, αγορές και πετυχημένες βελτιώσεις στην εικόνα σου. Τον επόμενο καιρό, σε αντίθεση με πολλούς άλλους, όχι μόνο θα έχεις τα απαραίτητα αλλά θα λαμβάνεις και ακόμα περισσότερα.

Ταύρος

Οι πλανήτες αντιδρούν στη μελαγχολική σου διάθεση δίνοντας ώθηση για νέα τολμήματα. Η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται στα ύψη και οι κινήσεις σου χαρίζουν επιτυχία σε πολλούς τομείς. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα αφήνεις χρόνια τώρα να περνούν από μπροστά σου, κάνοντας μεθοδευμένες κινήσεις και χρησιμοποιώντας διπλωματία.

Δίδυμος

Η εικόνα σου τώρα είναι πιο θελκτική από ποτέ. Εκμεταλλεύσου το αυτό τώρα που η τύχη ευνοεί νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υπόλοιπη ζωή σου. Αν οι καταστάσεις δεν υπόσχονται τα συναισθήματα που σε συγκινούν, δώσε μία ευκαιρία καθώς έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης.

Καρκίνος

Μία δύναμη μέσα σου σε ωθεί να πράξεις όσα φοβόσουν εδώ και καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Οι πλανήτες σε μεταμορφώνουν ενισχύοντας τη διπλωματία, την τόλμη και το δυναμισμό σου. Οι καταστάσεις σε έχουν ωριμάσει πολύ και είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Λέων

Μία είδηση σε κάνει να χαρείς πολύ και σε βοηθά να επιταχύνεις τη διαδικασία της επίτευξης των στόχων σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τη θετική έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Αγνόησε εντελώς τους υπόλοιπους, κυρίως όσους θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν.

Παρθένος

Η αποφασιστικότητά σου σε ωθεί σε τολμήματα άγνωστα ως τώρα για σένα. Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σε έχουν πολύ ωριμάσει και πατάς γερά στα πόδια σου πλέον. Ζητήματα προόδου θα σε απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Σε οικογενειακό επίπεδο θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγάλο κόπο για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και να πειθαρχήσεις πολύ περισσότερο από όσο έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Θα αναγκαστείς να διευρύνεις τις διασυνδέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα αλλά και να βρεις έξυπνους τρόπους να συνδυάσεις την κοινωνική ζωή με την απαιτητική καθημερινότητα.

Σκορπιός

Η προσαρμοστικότητα σε αλλαγές καθώς και η ευελιξία που θα δείξεις σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα επηρεάσει το αποτέλεσμα σε πολλά επίπεδα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου ,οι λύσεις θα βρεθούν χωρίς πανικό και με ώριμη σκέψη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς και αναπροσαρμογή στο πρόγραμμά σου.

Τοξότης

Το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει τώρα, και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την επιθετική στάση κάποιων. Βρες τον τρόπο που θα διασφαλίσεις τα κεκτημένα, αλλά και την ψυχική σου ισορροπία σου. Εντάσεις προβλέπονται και μάλιστα με διάρκεια. Νέες προοπτικές θα ακολουθήσουν, οπότε μην απογοητεύεσαι.

Αιγόκερως

Η ανυπομονησία και η απερισκεψία είναι συνήθως παράγοντες που οδηγούν σε καταστάσεις που δεν περιμένεις. Φρόντισε ιδιαίτερα συνεννοήσεις ώστε να μην εκτεθείς μελλοντικά. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Υποθέσεις οικογενειακές έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν άγχος.

Υδροχόος

Παρασκήνιο σε κοινωνικό επίπεδο όλο το ερχόμενο διάστημα σου δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες. Απρόβλεπτοι κίνδυνοι σε περίπτωση που αγνοήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης καραδοκούν. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να κλείσεις συμφωνίες, ούτε να πάρεις αποφάσεις οριστικές για το αύριο. Περίμενε λίγο ακόμα.

Ιχθύς

Μία άστοχη κίνηση μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με αγαπημένο πρόσωπο. Προστάτεψε τη σχέση αυτή με ηρεμία και λίγα λόγια. Προβλήματα του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Η αλήθεια παραμένει δυσάρεστη αλλά η σελίδα γυρίζει οριστικά. Αναδιοργάνωση και ψυχραιμία μαζί με υπομονή είναι η σωστή στάση σου τώρα.

Πηγή