Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία και σε σύνοδο με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα πολύ εκρηκτικό κρεσέντο αντιδράσεων στην καθημερινότητά μας. Ξαφνικά γεγονότα, ρίσκα, αλλαγές αλλά και επαναστάσεις θα δώσουν έναν ανατρεπτικό αέρα στις μέρες που ακολουθούν!

 

Κριός

Αρκετά σύντομα θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα σε οδηγήσει σε σημαντική επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση, και είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε πολύ θετικά συμπεράσματα.

 

Ταύρος

Μην επαναπαυθείς στη βοήθεια που θα δεχτείς, αλλά συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου ώστε να προωθήσεις πιο αποτελεσματικά τους στόχους σου. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Δίδυμος

Μην αφεθείς στην τύχη, αλλά αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρεις να αξιοποιήσεις αυτές τις προτάσεις και να κατακτήσεις την ολοκλήρωση. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα να ισορροπούν.

 

Καρκίνος

Μην χάσεις την ευκαιρία για ένα σύντομο ταξίδι σε κοντινό προορισμό, που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου. Ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η σχέση σου θα μπει στην πορεία που θα ήθελες και εσύ και το ταίρι σου.

 

Λέων

Μην διστάσεις να απομακρύνεις οριστικά από τη ζωή σου όσους ζηλεύουν την ευνοϊκή σου πλέον θέση. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και που μπορούν να λυθούν με μεγάλη ευκολία.

 

Παρθένος

Μόνο εσύ γνωρίζεις με απόλυτη βεβαιότητα τι σε ικανοποιεί και τι μπορείς να αντέξεις, για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Στα αισθηματικά σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

 

Ζυγός

Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και φρόντισε να τον αξιοποιήσεις απολύτως, τώρα που η δράση ευνοείται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις λόγια που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

 

Σκορπιός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες που στο παρελθόν ήταν αδύνατον. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την εύνοια του Άρη από τον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητά σου θα έλξη το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

 

Αιγόκερως

Σύντομα, μια σημαντική γνωριμία θα γίνει η αφορμή για να αποκτήσεις έναν σύμμαχο που θα σε στηρίξει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

 

Υδροχόος

Νέες ευχάριστες εμπειρίες προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου τονώσουν το ηθικό και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω όσα πέρασες. Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε αυτά που θα πεις αλλά και πώς θα κινηθείς απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο.

 

Ιχθύς

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος θα δώσουν τη θέση τους σε μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου. Αισθηματικά, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου για ό,τι σε απασχολεί και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

 

Πηγή