Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Σε είδα εδώ και μήνες καθώς έφευγα απ’ το γυμναστήριο στον Πειραιά,  αργά το βράδυ. Ήσουν μελαχρινός μέτριου ύψους και πήγαινες βόλτα το σκυλάκι σου (μοιάζει σαν χιονόμπαλα). Σταμάτησα επίτηδες για να το χαϊδέψω. αλλά περισσότερο για να μάθω το όνομά σου, στην τελική θυμάμαι μόνο το όνομα της σκυλίτσας σου, Joy! Μιλούσαμε αμήχανα για λίγα λεπτά ακόμα, δε σε έχω ξαναπετύχει από τότε. Θέλω πολύ να σε ξαναδώ… Νίνα

 

2.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου: Άσπρο Πιάτο (Νέα Σμύρνη). Είσαι ξανθός και φορούσες ένα άσπρο μπλουζάκι, καθόσουν στο πίσω τραπέζι από μας και κοιτούσες όλο το βράδυ. Ανταλλάξαμε αρκετές ματιές, αλλά δεν ήρθες ποτέ να μου μιλήσεις. Σε ψάχνω!

 

3.

Τζίνα από Πετρούπολη θέλω να σε ξαναδώ.

 

4.

Λαμία, Άμπλιανη προς Παγκράτι. Με τη φίλη μου σας βλέπουμε απ’ το καλοκαίρι, φοιτητές πρέπει να είστε, μένετε απέναντι ακριβώς, αλλά δυστυχώς ακόμα ονόματα δεν έχουμε μάθει. Σας ψάχνουμε παντού από τότε με το σινιάλο. Είστε κι οι δύο μελαχρινοί, ο ένας από εσάς είχε πιο μακριά μαλλιά το καλοκαίρι, αλλά τώρα τα έκοψε και μούσι.. Ο άλλος κοντό μαλλί με λίγο μουσάκι. λίγο πιο γυμνασμένος. Κυκλοφορείτε συνήθως με ποδήλατο, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι παραγγέλνετε απ’ το Σπιτικό, κάτι δεν είναι κι αυτό; Σας ψάχνουμε!

 

5.

14/04 είχες βγει στο μαγαζί που δούλευες CRAZY DAISY κι είχες νεύρα γιατί σου ακύρωσαν ραντεβού. Δε μιλήσαμε σχεδόν καθόλου! Νεύρα εσύ, στεναχώριες εγώ.
-Χάρηκα, μου είπες.
-Εγώ πάλι όχι, σου απάντησα.
Μήπως να γνωριστούμε απ’ την αρχή τώρα;
-Μαριαλένα, χάρηκα…

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!