Τον γνώρισα πριν ένα μήνα. Είναι 36, είμαι 29. Μου αρεσεί πολύ. Είμαστε από διαφορετικές πόλεις.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που με τράβηξαν στον συγκεκριμένο άνθρωπο και θέλω να τον γνωρίσω από κοντά.

Με ρώτησε πως το βλέπω όλο αυτό και του είπα πως θα’θελα να συναντηθούμε κάποια στιγμή. Συμφώνησε και μου είπε να είμαστε προσγειωμένοι γιατί πρόκειται για γνωριμία μέσω του διαδικτυου και πως η απόσταση που υπάρχει δεν είναι ό,τι καλύτερο (2 ώρες). Είναι άνθρωπος καριέρας και μου μιλάει πολύ για τη δουλειά του.

Πρόσφατα βγήκε από μια σχέση. Με προβληματίζει το οτι εγώ είμαι αυτή που επιδιώκει την επικοινωνία μας (αν και πάντα είναι πολύ πρόθυμος να μιλήσει). Να το αφήσω ως έχει για κάποιο διάστημα; Να αραιώσω την επικοινωνία και να τον αφήσω να μου στείλει εκέινος ή να συνεχίσω να του στέλνω όταν νιώθω πως θέλω να του μιλήσω;

Ν.

Αγαπημένη μου Ν,

όπως το βλέπω εγώ από αυτά που περιγράφεις, εσύ έχεις πολύ περισσότερο την ανάγκη να τον δεις από κοντά και πιθανώς να περιμένεις και πολλά περισσότερα απ’ όλο αυτό, σε σχέση με εκείνον.

Εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το site γνωριμιών και στην αναζήτηση να βάλεις απόσταση μικρότερη ή ίση του χιλιομέτρου.

Αν δεν έχουν τέτοιο κριτήριο στην αναζήτησή τους, πρότεινέ το. Μη συμβιβαστείς.

Όσον αφορά τον λεγάμενο, προφανώς και λόγω ηλικίας είναι πιο συγκεκριμένα και απόλυτα τα θέλω του και δεν του κάνεις πλήρως. Μη δεθείς παραπάνω αν δε δεις κινήσεις και απο μεριάς του.

Αυτός βλέπει οτι δένεσαι και οτι προσπαθείς. Χαζός δεν είναι. Αν ήθελε θα κούναγε το δαχτυλάκι του λιγάκι. Έτσι είναι. Δεν ειν’ έτσι;

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού