Και κάπως έτσι τελειώνει κι αυτό το καλοκαίρι. Γέμισες με στιγμές, ταξίδεψες και ηρέμησες αγναντεύοντας το απόλυτο γαλάζιο ή το απόλυτο πράσινο. Σίγουρα γνώρισες τον έρωτα, ή τον ανανέωσες, ή τον δοκίμασες με κάτι σύντομο. Κι έτσι, για χάρη του, μοιράστηκες εμπειρίες, αντάλλαξες συναισθήματα και ενέργειες. Αντάλλαξες όμως και κάτι ιερό.

Κάτι, που το τέλος μιας εποχής, δε θα το αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. Κι αυτό είναι η ερωτική ενέργεια, η σeξουαλική. Έτσι απλά για να σου θυμίζει, πως το σeξ, δεν είναι απλώς μια σωματική πράξη. Αλλά είναι κάτι περισσότερο.

Έχεις σκεφτεί λοιπόν, τι μπορεί να καταθέτεις σε μια σeξουαλική εμπειρία σ’ ενεργειακό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο; Έχεις σκεφτεί, τι είδους vibes ανταλλάσσεις εσύ -αλλά και ο σeξουαλικός σύντροφός σου- κατά την επαφή μεταξύ σας; Ακριβώς όπως και οι ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν απ’ τον έναν σύντροφο στον άλλον, έτσι και τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να μοιραστούν. Δονήσεις λέγονται κι είναι ο ερεθισμός, το πάθος, ο θυμός κι άλλα παρόμοια συναισθήματα που μπορούν και ανταλλάσσονται κατά την επαφή.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Γι’ αυτό, όταν έρχεσαι σ’ επαφή με κάποιον, η χαρά σου μοιράζεται κι υπερβαίνει την ήδη υπάρχουσα. Είσαι σε θέση να αισθανθείς πράγματα -τόσο εσύ για τον σύντροφό σου- όσο κι αυτός γι’ εσένα. Κι αυτή η «ανταλλαγή» σας επιτρέπει να γίνεται ένας σeξουαλικός αγωγός, ερωτικής ενέργειας, διάθεσης και πόθου.

Όμως υπάρχουν δύο περιπτώσεις ανταλλαγής σeξουαλικής ενέργειας. Η πρώτη περίπτωση αφορά στη σχέση σου. Αφορά στη σeξουαλική ενέργεια μεταξύ δύο συντρόφων. Κι εδώ η ανθρώπινη έκσταση ή η ευδαιμονία, είναι ένα μόνο κλάσμα αυτού που μπορείς να πετύχεις με τον σύντροφό σου. Γιατί;

Γιατί κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής ενέργειας, η σχέση σας -στην ερωτική σας στιγμή- είναι κάτι περισσότερο από εσάς. Είναι μια σύνδεση ιερή. Μια σύνδεση που περιλαμβάνει παιχνίδια του μυαλού, δημιουργώντας το πάθος και την αγάπη. Οι καρδιές και οι ερωτικές ενέργειες γίνονται ένα, συγχωνεύονται και αναμειγνύονται και χορεύουν.

Οι αναπνοές συγχρονίζονται -μέσα κι έξω- επιτρέποντάς σας έναν διαισθητικό συντονισμό, αφήνοντας τους εαυτούς σας να νιώσουν ο ένας τη ζεστασιά του άλλου και ν’ απορροφήσουν ο ένας την ενέργεια του άλλου. Δημιουργώντας κάτι τόσο έντονο που σε συνδυασμό με τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, δε σ’ αφήνουν να φύγεις απ’ το κρεβάτι. Δε σ’ αφήνουν να γειωθείς και σίγουρα, σε κάνουν ν’ αγαπήσεις τη στιγμή.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά, στις περιστασιακές σeξουαλικές συναντήσεις. Και στην περίπτωση αυτή, δεν έχεις ιδέα στην πραγματικότητα τι είδους ενέργειες επιτρέπεις ν’ αναμειχθούν με τις δικές σου. Κι αυτό, μπορεί να σου προκαλέσει, αρκετά προβλήματα.

Μπορεί να ξυπνήσεις και να αισθάνεσαι μέθη, χαρά, θυμό, δυστυχία ή αδιαφορία. Κι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σου, σού εκφράζει τι είδους ενέργεια έχεις λάβει. Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνες οι περιστασιακές σeξουαλικές συναντήσεις χωρίς καμία ανταλλαγή αρνητικού συναισθήματος. Είναι αυτές οι ωραίες -στο τέλος- εμπειρίες που οι ενεργειακές τους δονήσεις είναι τόσο χαμηλές, που απλά περνάνε και δε σ’ αγγίζουν. Παρ’ όλα αυτά, αν θα ‘θέλες ν’ απαλλαγείς από μια αρνητική ενεργειακή συνάντηση -βρήκαμε- πως ένα μπάνιο με άλατα λεβάντας κι ένα τσαγάκι φασκόμηλο, μπορούν να σε βοηθήσουν.

Να θυμάσαι όμως, πως όταν σκέφτεσαι το σeξ, ως μια ανούσια χωρίς έρωτα ή αγάπη πράξη, η αύρα σου σπάει. Και τι είναι αύρα; Αυτή η φωτεινή ενέργειά σου που περιβάλλει το σώμα σου και αντικατοπτρίζει τη διάθεσή σου, την κατάστασή σου και γενικότερα, την ποιότητα της ζωής σου.

Και μιας και η κουβέντα μας πήγε σ’ ένα άλλο ενεργειακό επίπεδο, να ξέρεις, πως μεγάλοι πνευματικοί θεραπευτές αναφέρουν πως τα τσάκρα μας αναγεννιούνται κάθε εφτά χρόνια. Οπότε αν είχες έστω και μία φορά ερωτική επαφή με κάποιον, η ενέργειά του θα μείνει μαζί σου για εφτά χρόνια. Γι’ αυτό μη σου κάνει εντύπωση, πως ακόμα και μετά απ’ ένα χωρισμό υπάρχει σύνδεση.

Καρμικά αποτυπώματα λέγονται και βρίσκουν τον τρόπο τους να μεταδίδουν ενέργειες ακόμα και στα πιο λεπτά επίπεδα. Γι’ αυτό να θυμάσαι πως μπορεί οι εποχές ν’ αλλάζουν, αλλά πάντα μεταφέρουν ενέργειες που σε κάνουν να μην ξεχνάς.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου