Τελευταία εβδομάδα πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και φέρει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία μας αλλά και στις ερωτικές μας σχέσεις. Γιατί, όπως είναι γνωστό, στην εποχή του ανάδρομου Ερμή ευνοούνται πολύ οι επανασυνδέσεις και οι επιστροφές στο ερωτικό παρελθόν μας. Είναι λοιπόν μια θαυμάσια ευκαιρία να κάτσουμε τώρα και με καθαρό κεφάλι να σκεφτούμε τα υπέρ και τα κατά μιας επανασύνδεσης και από την επόμενη εβδομάδα να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας. Σε αυτό συνηγορεί και ο -ακόμη- ανάδρομος Άρης από τον Κριό, ο οποίος έχει μια μαγική δύναμη να αναζωπυρώνει πάθη, ενίοτε και λάθη. Η Αφροδίτη έχει περάσει στη Παρθένο και δίνει μια πιο γήινη χροιά στον έρωτα.

 

 

Κριός

Με τον Άρη ανάδρομο στο δικό σου ζώδιο, το πιο πιθανό είναι ήδη να μετράς πρώην που έχουν βρεθεί στο διάβα σου. Εάν είσαι δεσμευμένος, τότε είτε έχεις μπλεχτεί για τα καλά με το ποιο πρόσωπο να διαλέξεις -το παλιό ή το νέο- ή έχεις σιχτιρήσει που σου έχει χτυπήσει την πόρτα μέχρι και ο πρώτος σου έρωτας από το νηπιαγωγείο. Εάν πάλι είσαι ελεύθερο πουλί κι ακόμα περισσότερο σε πονάει ακόμα το δοντάκι για κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, το πιο πιθανό είναι να το δεις μπροστά σου ξαφνικά. Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή; Εάν ναι, ποιος στη χάρη σου. Εάν όχι, προλαβαίνεις.

Pillowfight: Τοξότης. Φωτιά με φωτιά να τα κάψετε τα σεντόνια.

Goodnight: Αιγόκερως. Πολλή δουλειά εσύ, πολλή δουλειά κι εκείνος, δε σας βλέπω να βρίσκεστε ποτέ.

 

 

Ταύρος

Ο Ουρανός είναι στο δικό σου ζώδιο και πρόκειται να κάνει μια υπέροχη όψη τριγώνου με την Αφροδίτη. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο έρωτας είναι βασική -μη σου πω και μοναδική σου- προτεραιότητα. Ειδικά ο κεραυνοβόλος. Εάν είσαι ελεύθερος, τότε το πιθανό είναι ξαφνικά να ανοίξεις μια πόρτα και να βρεις από πίσω της τον απόλυτο έρωτα. Εάν όμως ήδη υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, τότε δεν είναι απίθανο να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας. Όποιο κι αν είναι το status σου πάντως, θα είσαι από τους πολύ τυχερούς της εβδομάδας.

Pillowfight: Παρθένος. Σε βάζει σε μια σειρά κι η αλήθεια είναι πως τη χρειάζεσαι.

Goodnight: Δίδυμος. Πολύ ψυχαναγκασμός.

 

 

Δίδυμος

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε στατική πορεία, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος, για σένα ξεκινάει μια περίοδος επιστροφών, με έμφαση όμως στο «καταστροφών», γιατί δεν προβλέπεται να σε αφήσουν σε ησυχία οι πρώην σου. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, το παρελθόν σου έρχεται πίσω για να ξυπνήσει μνήμες που θα σε ταράξουν. Δυστυχώς δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος σε μια τέτοια εμφάνιση, οπότε θα πρέπει να απαντήσεις στις προκλήσεις όπως η καρδιά σου νιώθει. Είτε θα δώσεις μια ευκαιρία, είτε θα κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο. Αλλά πρόσεχε μη φας το κεφάλι σου εάν δε δηλώνεις single, γιατί το διπλό ταμπλό το έχεις στο αίμα σου.

Pillowfight: Υδροχόος. Τρέλα ο ένας τρέλα κι ο άλλος, μια χαρά θα συνεννοηθείτε.

Goodnight: Παρθένος. Δε θα αντέξετε ούτε το πρώτο ποτό.

 

 

Καρκίνος

Με τόσους πλανήτες απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και την Αφροδίτη στην Παρθένο, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα εσύ να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, παρά να σε κυνηγήσει το παρελθόν σου. Αυτή τη φορά όμως, με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία να σε κοιτάζουν με λοξό μάτι, θα βρεις τις κατάλληλες λέξεις και κυρίως πράξεις για να είναι μια επιτυχημένη επιστροφή. Εάν πάλι, είσαι καλά με το ταίρι που έχεις δίπλα σου, τότε το καθίζεις κάτω και κάνετε μια ωραιότατη κουβέντα για τα προβλήματά που σας ταλαιπωρούν και ίσως να συζητήσετε και για το επόμενο βήμα της σχέσης σας.

Pillowfight: Αιγόκερως. Το άλλο σου μισό.

Goodnight: Λιοντάρια. Πολύ δυναμικοί για εσένα τον ευαίσθητο.

 

 

Λέων

Ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό βάζει φωτιά στον ερωτικό τομέα. Εάν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει πολύ πάθος σε μια γνωριμία που μπορεί να κάνεις αυτές τις μέρες ή σε μια επιστροφή που ετοιμάζεται είτε από σένα είτε από κάποιος που δε σε ξεπέρασε ακόμα. Για τα δεσμευμένα λιονταράκια, είναι σχεδόν απίθανο να μην περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Ο έρωτας ξεχειλίζει και από τους δύο και δεν μπορείτε να κρατήσετε μακριά τα χέρια σας ο ένας από τον άλλο. Προσοχή όμως, γιατί το παρελθόν καραδοκεί και δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα και καβγάδες και μάλιστα χωρίς να φταις.

Pillowfight: Κριός. Σου πάει, τον πας, να πάτε στην ευχή του θεού.

Goodnight: Ζυγός. Άστο για άλλη φορά.

 

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει μια υπέροχη λάμψη και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου. Το φλερτ αποκτά ενδιαφέρον και υπάρχουν παντού θαυμαστές έτοιμοι να σου φτιάξουν το κέφι. Εάν δεν υπάρχει εκείνο το πρόσωπο που κάνει την καρδούλα σου να χτυπάει, μη μου στεναχωριέσαι, γιατί είναι ήδη στο δρόμο και σου έρχεται σε συσκευασία δώρου. Εάν από την άλλη δηλώνεις «σε σχέση», το ταίρι σου λατρεύει ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις και φιλάει το χώμα που πατάς. Οι εκδηλώσεις λατρείας είναι σχεδόν σίγουρες, οπότε ετοιμάσου για υπέροχες βραδιές αγκαλιά με κάποιον που σε κοιτάει στα μάτια και λιώνει.

Pillowfight: Ιχθύς. Για να ταράξετε τα νερά.

Goodnight: Κριός. Πολύ σκληρός για τα γούστα σου.

 

 

Ζυγός

Εσύ για κάποιον λόγο έχεις βγει από το παιχνίδι του έρωτα, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα 11 ζώδια νιώθουν λες και τους χτύπησε ο θεός Έρωτας στο κεφάλι. Και καλά να είσαι μοναχός σου. Δεν κρεμάς κανέναν οπότε μικρό το κακό. Κακώς βέβαια κατ’ εμέ γιατί χάνεις σπουδαίες ευκαιρίες όσο είσαι χωμένος πίσω από έναν υπολογιστή. Εάν όμως υπάρχει κάποιο πρόσωπο που ξεροσταλιάζει για ένα σου βλέμμα και μια καλή κουβέντα από τα χείλη σου, γιατί το ταλαιπωρείς; Δώσε του λίγη σημασία κι εκείνου και θα δεις πως θα σε βοηθήσει να αντέξεις άλλη μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Pillοwfight: Δίδυμος. Τρελαίνεται για τις νέες αλλαγές που θα του προσφέρεις.

Goodnight:  Ιχθύς. Εσύ θέλεις την ισορροπία. Το ψαράκι ούτε καν.

 

 

Σκορπιός

Προσοχή-προσοχή. Ανάδρομος Ερμής εν αναμονή στο δικό σου ζώδιο. Εγώ μίλησα και ευθύνη δε φέρω. Τι σημαίνει αυτό; Επιστροφές από το παρελθόν είναι σχεδόν βέβαιες. Και καθόλου δε θα νοιαστεί το άτομο εάν εσύ κοιμάσαι με άλλον αγκαλιά. Θα διεκδικήσει εκ νέου την αγάπη σου, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει. Εάν πάλι η μοναξιά είναι σύντροφός σου, καλό θα είναι να αξιολογήσεις το πόσο μετανιωμένο επιστρέφει το άτομο και να σκεφτείς εάν κι εσένα δε σου έχει περάσει. Μπορεί η δεύτερη ευκαιρία να είναι πιο πετυχημένη από την πρώτη και τελικά να αποκτήσει τώρα το happily ever after της η σχέση σας.

Pillowfight: Ταύρος. Ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή.

Goodnight: Τοξότης. Δεν πρόκειται να δεσμευτεί ποτέ.

 

 

Τοξότης

Ανάδρομος Ερμής στον 12ο οίκο σου, τον σκοτεινό, εσωτερικό σου κόσμο. Ανάδρομος Άρης στον 5ο οίκο σου, των ερώτων και της δημιουργίας. Ένα κι ένα μας κάνουν δύο. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση το «ένα» είσαι εσύ και το δεύτερο «ένα» είναι ένα πρόσωπο από τα παλιά που ξαφνικά βγάζεις από το σεντούκι και αναρωτιέσαι εάν έπραξες καλά τότε. Ο απολογισμός αυτός βέβαια είναι πιθανό να σε φέρει στα σκαλοπάτια του να τραγουδάς το «άσε με να μπω, μέρες τώρα στην πόρτα σου λιώνω». Εάν είσαι μόνος, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Εάν όμως αυτό το σκηνικό παιχτεί πίσω από την πλάτη του επίσημου έρωτα, σε βλέπω να σε κυνηγάνε.

Pillowfight: Λέων. Σε καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνεις.

Goodnight: Σκορπιός. Ζητάει πράγματα που εσύ δεν μπορείς να δώσεις.

 

 

Αιγόκερως

Δεν ξέρω εάν το κατάλαβες -εγώ προσωπικά κάτι αρχίζω να παίρνω μυρωδιά, γιατί κι εγώ Αιγόκερως είμαι- αλλά πλέον αρχίζουν τα φτιάχνουν τα πράγματα. Με αργά βέβαια βήματα, αλλά ήδη βλέπεις να γλυκοχαράζει μια υπέροχη μέρα. Είναι πιθανόν λοιπόν να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα είναι ακριβώς στα μέτρα που το θέλεις. Εάν είσαι ήδη με κάποιο πρόσωπο, ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε αγκαλιά στον καναπέ, ικανοποιημένοι που περάσατε αυτή τη φουρτούνα και βγήκατε ζωντανοί. Αλλά προσοχή. Καραδοκεί επιστροφή από το παρελθόν, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για μπλεξίματα. Μόνο αυτό σου έλειπε, τώρα που πας να ηρεμήσεις.

Pillowfight: Καρκίνος. Το άλλο σου μισό.

Goodnight: Υδροχόος. Και μόνο που μιλάει σε εκνευρίζει.

 

 

Υδροχόος

Μια φαινομενικά ουδέτερη εβδομάδα σε περιμένει, αλλά είναι απλά η ησυχία πριν την καταιγίδα. Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα συναισθηματικά σου από τις 15 του μήνα και μετά και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία για να δεις όλα τα πιθανά σενάρια για τη ζωή σου. Εάν είσαι μόνος, μη σου κάνει εντύπωση που κάποιο ταίρι από τα παλιά θα σε θυμηθεί στα ξεκούδουνα και θα κάνει εμφάνιση για να σε ταράξει. Εάν υπάρχει το άλλο σου μισό, μπορεί να ξαναθυμηθεί κάτι που του έκανες και να σου επιτεθεί εκεί που δε θα το περιμένεις. Καλό θα είναι πάντως να φυλάς τα νώτα σου.

Pillowfight: Ζυγός. Έχει τον τρόπο να σε φέρει στα νερά του.

Goodnight: Καρκίνος. Αν του το παίξεις λίγο δύσκολος, θα κλαίει γοερά.

 

 

Ιχθύς

Με τον επικείμενο ανάδρομο Ερμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπεις σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη ζωή και να ξεκινήσεις διορθωτικές καταστάσεις. Ήδη σκέφτεσαι να αλλάξεις γραμμή πλεύσης και να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και να κινήσεις για νέα λιμάνια που δείχνουν πιο ελκυστικά. Είτε αυτό σημαίνει πως θα αφήσεις τη μοναξιά σου που σε κυνηγάει εδώ και καιρό είτε ένα ταίρι που πλέον δε σε καλύπτει. Το νέο πρόσωπο από την άλλη μπορεί να μην είναι και τόσο «νέο», όχι σε ηλικία, αλλά σε γνωριμία. Είτε και παλιότερα υπήρχε κάτι μεταξύ σας είτε ύστερα από τόσο καιρό που γνωρίζεστε είπες να το πας σε άλλο επίπεδό.

Pillowfight: Σκορπιός. Ειδικός στα πικάντικα παιχνίδια, ό, τι πρέπει για σένα.

Goodnight: Ταύρο. Έξω καρδιά ο ένας, συνεσταλμένος ο άλλος, θα χαθείτε στη μετάφραση.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα