pillow283

Εβδομάδα με κύριο φαινόμενο την πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου–Λέοντα, τη Δευτέρα, στην οποία συμμετέχει σε δύσκολη όψη ο Ουρανός. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αλλαγές, αναγκαστικές οι περισσότερες, και αρκετή πίεση σε όλους τους τομείς που μας αφορούν. Οι αλλαγές αυτές όμως θα έχουν στην πορεία μια χροιά ανακουφιστική και λυτρωτική, όσο κι αν στην παρούσα φάση μας φαίνονται πολύ επώδυνες. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένα δύσκολο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Αιγόκερω, κάτι που θα μας οδηγήσει σε υπερβολές, είτε σε σκέψη είτε σε πράξεις. Την Τετάρτη έχουμε τη μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα, γεγονός που θα μας κάνει να χαρούμε και να έχουμε διάθεση να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι. Τέλος, την Παρασκευή, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, η Αφροδίτη αφήνει τους Διδύμους και μετακινείται στον Καρκίνο. Ευκαιρία για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω) να ασχοληθούν με την εμφάνισή τους, το φλερτ και τον έρωτα.

Κριός

Μια εβδομάδα που θα αναγκαστείς να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψουν έκτακτα έξοδα από κει που δεν το περιμένεις ή κάποια βλάβη που δε θα έχεις το περιθώριο να καθυστερήσεις την επιδιόρθωσή της που δε θα είναι όμως με αμελητέο κόστος. Από την άλλη, η περίοδος με τις εντάσεις καλά κρατεί, οπότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πώς οδηγείς, πώς χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα και φυσικά πώς μιλάς και πώς φέρεσαι. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως σε ό,τι κάνεις είναι κυρίαρχο το πάθος, κι ακόμα πιο έντονο στην υπάρχουσα σχέση σου είτε σε μια νέα που έρχεται αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Με την πανσέληνο θα δεις πως είσαι σε υπερένταση, ειδικά σε ό,τι αφορά στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Σαν να μη σε χωράει ο τόπος ή νιώθεις πως όλοι είναι εναντίον σου και σε εκνευρίζουν. Από την άλλη όμως, είναι πιθανόν να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά. Δεν αποκλείεται να είναι και από το παρελθόν. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτό το άτομο θα σε βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σου και θα σε κάνει να σκεφτείς εάν θα το βάλεις -ή ξαναβάλεις- στη ζωή σου. Κάτσε και σκέψου με σοβαρότητα και θα δεις τι θα πρέπει να κάνεις.

Δίδυμος

Η πανσέληνος της Δευτέρας σε επηρεάζει αρκετά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά τώρα που ξεκινάνε οι καλοκαιρινές αποδράσεις και να διπλοτσεκάρεις τα πάντα σε σχέση με τη μετακίνησή σου. Μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση στην αναχώρηση, να χάσεις τα εισιτήριά σου ή να έχεις κάποιο θέμα με το αυτοκίνητο, οπότε καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος. Από την άλλη, η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου και μπαίνει στον τομέα που μιλάει για την τσέπη σου. Έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, οπότε αυτά τα ταξίδια που ετοιμάζεις θα τα απολαύσεις και δε θα γυρίσεις απένταρος.

Καρκίνος

Η πανσέληνος θα επηρεάσει την τσέπη σου, οπότε καλό θα είναι να προσέξεις πολύ από την μια να μη δανείσεις χρήματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είναι αγύριστα και να είσαι σε συναγερμό, γιατί μπορεί με την ίδια ευκολία να χάσεις ή να σου κλέψουν λεφτά από την τσέπη σου. Το καλό νέο είναι πως η Αφροδίτη μπαίνει επιτέλους στο δικό σου ζώδιο. Ξεκινάει μια εποχή που λάμπεις και τραβάς επάνω σου όλα τα βλέμματα. Τώρα λοιπόν είναι μια πολύ καλή ευκαιρία από την μια να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και τον προσωπικό σου χώρο, αλλά από την άλλη μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα.

Λέων

Στον δικό σου άξονα πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως κάτι θα γίνει που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις την πορεία σου. Φαντάσου έναν κεραυνό να πέφτει δίπλα σου και να τα γκρεμίζει όλα. Κάπως έτσι θα είναι για σένα το επόμενο διάστημα κι εσύ θα βγεις από τα νερά σου. Για να βγεις αλώβητος από όλο αυτό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Οι αλλαγές θα γίνουν είτε το θέλεις είτε όχι, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το ρεύμα να σε πάει. Το σύμπαν ξέρει καλύτερα τι είναι αυτό που οφείλεις να αλλάξεις για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Παρθένος

Η δουλειά σου είναι ο τομέας που θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Αν κι είμαστε ήδη στον Αύγουστο, εσύ για κάποιο λόγο δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Εάν είσαι ακόμα στη δουλειά, αυτό βγάζει νόημα, μιας και θα ήθελες πολύ να είσαι σε μια παραλία, ενώ εάν είσαι από τους τυχερούς που βρίσκεσαι σε άδεια, οι υποχρεώσεις και τα τηλέφωνα που δε σταματάνε να χτυπάνε, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Επιπλέον, την πόρτα σου χτυπάνε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είτε δε φρόντισες να καλύψεις νωρίτερα είτε σου έρχονται στα ξαφνικά. Καλό θα είναι να τις βάλεις σε προτεραιότητα, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.

Ζυγός

Τα καλά νέα την εβδομάδας είναι πως επιτέλους βρίσκεις χρόνο για έρωτα και χαλάρωση με το ταίρι σου, ύστερα από αρκετό καιρό που είχες παραμελήσει τα ερωτικά σου. Επιπλέον η μετακίνηση της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου μιλάει για καλύτερες μέρες στον τομέα αυτόν. Είτε καταφέρνεις να πατήσεις το pause και να αποκοπείς έστω και για λίγο από το χάος που επικρατεί εκεί είτε έρχεται ένας από μηχανής θεός που βάζει ένα χεράκι να τελειώσεις λίγο πιο γρήγορα τις υποχρεώσεις σου. Αυτό βέβαια έχει και άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σου, αφού βλέπεις, έστω και προσωρινά τα έσοδα σου να αυξάνονται.

Σκορπιός

Δε θα είναι μια εύκολη εβδομάδα για σένα, μιας και δε θα λείψουν οι εντάσεις και τα νευρά είτε από την πλευρά σου είτε από κάποιον τρίτο προς εσένα. Για κάποιον λόγο νιώθεις πως σε έχουν αδικήσει σε κάποιον τομέα, οπότε δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό και η μπάλα παίρνει πολύ κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να είσαι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα στην ερωτική σου ζωή. Για να βρεις την άκρη σε αυτό το ερώτημα, του ποιο πρόσωπο από τα δύο να επιλέξεις, καλό θα είναι πάρεις αποστάσεις και από τα δύο ώστε να δεις ξεκάθαρα την σωστή κατ’ εσένα απάντηση.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ αυτές τις ημέρες. Είτε χάνεις χρήματα χωρίς να μπορείς να βρεις πού είτε ξοδεύεις παραπάνω από όσα σε παίρνει, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Μην αφήνεις να παρασυρθείς σε έξοδα που δεν είναι αναγκαία και άμεσα, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Από την άλλη, τα βάζεις με το ταίρι σου ή με κάποιο άτομο που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου, μιας και είτε δεν του δίνεις την απαιτούμενη προσοχή είτε βιάζεσαι να κάνεις πράγματα χωρίς να το συμπεριλάβεις στα σχέδιά σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις.

Αιγόκερως

Εάν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο στην εβδομάδα που ξεκινάει είναι «εγώ κι οι ανάγκες μου». Για πρώτη φορά ύστερα από -ούτε κι αστρολόγος σου, που είναι κι εκείνη Αιγόκερως, ξέρει- βάζεις εσένα σαν απόλυτη προτεραιότητά σου και τους περνάς όλους κι όλα από κόσκινο. Έρωτες, φίλοι, συνεργάτες κι οικογένεια έρχονται στο μυαλό σου κι εξετάζεις τη βαρύτητα που έχουν στη ζωή σου και το πώς σου φέρονται. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προχωρήσεις κιόλας και σε εκκαθαρίσεις προσώπων που έχεις δίπλα σου, ώστε να μείνουν μόνο εκείνοι που προσφέρουν το χαμόγελο, ενώ όσοι σε κάνουν να νιώθεις πίεση, φεύγουν χωρίς εισιτήριο επιστροφής.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει άμεσα, μιας και πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα με τον Λέοντα. Οφείλεις να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εντάσεις, καβγάδες, μικροατυχήματα κι ένα χάος στα πάντα θα είναι μέσα στο μενού των ημερών. Το καλό βέβαια είναι πως μπορείς να βρεις καταφύγιο στον έρωτα. Είτε στο ήδη υπάρχον ταίρι σου είτε σε ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει πολύ δυναμικά στη ζωή σου αυτή την εποχή. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα έχει το happily ever after, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Καρκίνο, στο ζώδιο που μιλάει για τον έρωτα στη ζωή σου, σε περιμένει μια υπέροχη περίοδος μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που ο έρωτας θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου. Είτε ερωτεύεσαι, είτε αναθερμαίνεις τη σχέση σου που πέρασε μαύρες μέρες το προηγούμενο διάστημα, είτε αποφασίζεις μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα αυτόν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο που είτε προκαλείς εσύ σε κάποιον είτε που σου κρύβουν εσένα και καλό θα είναι να φροντίσεις να μάθεις. Τέλος, ήρθε η ώρα να αποκοπείς από το παρελθόν σου και να προχωρήσεις μπροστά σε καλύτερες στιγμές.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα
Ταιριάζει ο Ζυγός με Υδροχόο;

Κι όμως η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζεις!