Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με ένα δύσκολο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα μας κάνει να πιεστούμε αρκετά και να βγάλουμε ένταση και θυμό. Την Τρίτη, οι πλανήτες Ερμής, Κρόνος και Δίας θα βρεθούν σε σύνοδο και ταυτόχρονα θα κάνουν τετράγωνο με την σύνοδο του Άρη και του Ουρανού, κάτι που θα εντείνει τις εντάσεις και ίσως να φέρει και μια δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Την Τετάρτη το πρωί θα έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στον Αιγόκερω που θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πολλές αλλαγές, με δύσκολο κι αναγκαστικό τρόπο. Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την προηγούμενη όψη θα φέρει τα πάνω κάτω. Πολλά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο έρχονται για να αλλάξουν το τοπίο, μέσα από επαναστάσεις κι έντονα γεγονότα, που θα έχουν διάρκεια και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Γενικά είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που πιθανόν να δούμε εξεγέρσεις, επαναστάσεις, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και θέματα με φωτιά.

 

 

Κριός

Τα οικονομικά σου θα πιέσουν αρκετά αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να σου προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε κάνουν να χάσεις την μπάλα. Επιπλέον, μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις φιλίες και συμμαχίες, αφού κάτι θα γίνει που θα σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα με κάποια άτομα με τη συμπεριφορά τους απέναντί σου. Στον τομέα της εργασίας έρχονται πολλές αλλαγές που δε θα είναι ούτε δική σου απόφαση αλλά ούτε και θα μπορείς να επέμβεις. Εάν κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, καλό θα είναι να μην πέσεις με τα μούτρα αφού ίσως σύντομα αλλάξεις γνώμη για το άτομο αυτό.

 

Ταύρος

Αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή δε θα έχει καμία σχέση με όσα θα έχεις μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος. Θα έρθουν τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς και ειδικά όπου δεν υπάρχει στέρεο έδαφος, το πιο πιθανό είναι να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Βέβαια, μέσα από τα όποια χαλάσματα θα ξεπηδήσει μια νέα και πολύ καλύτερη ευκαιρία. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες και οικογενειακοί δεσμοί θα περάσουν από χίλια κύματα και μόνο οι δυνατές καταστάσεις θα επιβιώσουν και θα μεταλλαχθούν σε κάτι καλύτερο. Δεν είναι κακία από το σύμπαν αυτό, απλά πρέπει να γίνει μια γερή εκκαθάριση στη ζωή σου.

 

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη θα βγάλει στην επιφάνεια παράπονα και θέματα που σου λείπουν στη ζωή σου ή ακόμα και κάποια ανικανοποίητα πράγματα. Επειδή όμως δε θα ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που σου φταίει, θα βγάλεις την γκρίνια σου σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση. Επίσης δεν αποκλείεται να νιώθεις πως θα καταρρεύσεις, αφού δεν έχεις καθόλου ενέργεια. Τα πάντα σου φαίνονται βουνό και δεν ξέρεις πώς να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που σου αναλογούν. Τέλος, θα πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες ή τους συναδέρφους σου γιατί κάποιος μέσα από τον εργασιακό σου χώρο προσπαθεί να σου βάλει τρικλοποδιά.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου οπότε σε επηρεάζει άμεσα. Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε ρίξεις με το ταίρι σου ή ακόμα και σε έναν οριστικό χωρισμό, εάν τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε. Επίσης κι οι φιλίες σου και σχέσεις χρόνων θα περάσουν από κόσκινο. Ο Πλούτωνας μιλάει για μεταμόρφωση μέσα από τις σχέσεις και το πέρασμα των Κρόνου και Δία από το σημείο αυτό το προηγούμενο διάστημα, αλλάζει όλα τα δεδομένα. Οι αποκαλύψεις, εάν δεν έχουν ξεκινήσει, είναι προ των πυλών και θα θέσουν νέες βάσεις στη ζωή σου.

 

Λέων

Καλό θα είναι να προσέχεις το κομμάτι της υγείας σου, αφού με τη Νέα Σελήνη δε θα είναι απίθανο να έχεις μικροθεματάκια σε αυτόν τον τομέα. Για να μην τρομάξεις, το πιο πιθανό είναι να έχει κάποια σχέση με την υπερβολική κούραση που νιώθεις και ίσως να είναι μια υπερκόπωση. Επίσης, καλό θα είναι να προσέχεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις, αφού νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά. Όχι τόσο με την ίδια την εργασία, αλλά πιο πολύ με τους συναδέρφους σου ή και τους ανωτέρους σου. Ίσως κάποιοι να μην είναι τόσο φιλικοί όσο νομίζεις, αλλά αντιθέτως να δρουν υπόγεια εναντίον σου.

 

Παρθένος

Μπορεί να γίνεται ο κακός χαμός στο σύμπαν, εσύ όμως είσαι στο απυρόβλητο. Εκεί που θα έχεις τις δυσκολίες σου είναι πως πιθανόν να μη βλέπεις καθαρά μια εικόνα, αφού ο Ποσειδώνας είναι απέναντί σου κι ίσως να ωραιοποιείς καταστάσεις που δε θα έπρεπε. Προτού προβείς σε κινήσεις, πάρε λίγο μια απόσταση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγεις όσο μπορείς να μπλεχτείς με θέματα που δε σε αφορούν άμεσα, γιατί θα βρεθείς υπόλογος για θέματα που ούτε γνωρίζεις ούτε σε αφορούν. Κράτα τις αποστάσεις, ακόμα κι αν ζητήσουν τη βοήθειά σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

 

Ζυγός

Ο τομέας του σπιτιού θα δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα αυτές τις μέρες, οπότε θα πρέπει να προσέξεις για ατυχήματα μέσα στο σπίτι, βλάβες ή επισκευές που έχεις σκοπό να κάνεις. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρχουν εντάσεις με τα άτομα που ζουν μαζί σου. Γενικά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με την οικία και ως κτίριο αλλά κι ως άτομα που το απαρτίζουν. Τέλος, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα χρήματά σου, αφού δεν είναι απίθανο να κάνεις σπατάλες ή να χάσεις κάποια ποσά και τελικά να βρεθείς με άδειο πορτοφόλι στο τέλος του μήνα.

 

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι ο τομέας που θα πληγεί περισσότερο με όλο αυτό το πλανητικό χάος. Προτού χαρείς, θα πρέπει να σε προσγειώσω, αφού από τη μια δεν αποκλείεται να γίνει μια αποκάλυψη που θα είναι εναντίον σου κι από την άλλη μπορεί αυτό που ξέρεις να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα πράγματα θα έρθουν στο φως τις επόμενες ημέρες κι αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα με το ταίρι σου ή με κάποιο υποψήφιο ταίρι. Ακόμα κι αν νομίζεις πως η σχέση σου είναι σε καλή βάση κινδυνεύεις να νιώσεις τις δονήσεις αυτές, αφού το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές και των δύο σας.

 

Τοξότης

Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις λίγο φρένο και τάξη, αφού οι πλανήτες κρίνουν πως κάτι δεν έχεις κάνει καλά και ίσως το πληρώσεις. Θα πρέπει να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου και να περιορίσεις πολύ τις σπατάλες, αφού δεν αποκλείεται κάτι να γίνει και να μείνεις άφραγκος. Επίσης, καλό θα είναι να ξεκινήσεις μια μορφή άσκησης, ειδικά μέσα στη φύση, γιατί μέσω αυτής θα βρεις διέξοδο κατά την επόμενη περίοδο που θα είναι γεμάτη άγχος. Στα καλά νέα είναι πως πλέον μπορείς να βρεις λύση με έναν μαγικό τρόπο σε ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε και δεν ήξερες τι να κάνεις.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο και μάλιστα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, οπότε θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Είναι η ευκαιρία για τον τελικό σου απολογισμό και φυσικά για τα ξεκαθαρίσματα που επιβάλει το σύμπαν. Επίσης θα γίνουν αποκαλύψεις πραγμάτων που αγνοούσες και είναι πολύ σημαντικά. Αυτό θα σε οδηγήσει να διώξεις από γύρω σου άτομα που ο κύκλος σας έχει κλείσει. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για κάποιο νέο ξεκίνημα, αφού δεν είναι καλή εποχή για κάτι νέο, ειδικά εάν αφορά εργασιακό ή ερωτικό τομέα. Άφησε το διάστημα αυτό να περάσει και βλέπεις από την άνοιξη.

 

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη στον 12ο σου οίκο και με Δία, Κρόνο κι Ερμή στο δικό σου ζώδιο θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις μια ενδοσκόπηση ώστε να δεις πού βρίσκεσαι στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που θα έχει διάρκεια, οπότε μην προετοιμάζεσαι για επιφανειακό έλεγχο των καταστάσεων. Επίσης, πολλά γεγονότα θα συμβούν που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις όλες σου τις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές κι ίσως κάποια άτομα να δρουν παρασκηνιακά εναντίον σου. Αυτά τα άτομα μπορείς να τα πολεμήσεις, αρκεί να δεις εγκαίρως τη ζημιά που ετοιμάζονται να σου κάνουν και να προλάβεις τα χειρότερα.

 

Ιχθύς

Ένα νέο θα φτάσει στα αυτιά σου, που όμως θα σε ξαφνιάσει και θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου. Αυτό θα μπορούσε να αφορά είτε τον επαγγελματικό σου τομέα είτε την οικογένειά σου. Η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της, κι όσα πρόκειται να μάθεις αυτό το διάστημα δε θα σε βοηθήσουν. Ο μόνος τρόπος να ηρεμήσεις είναι να καθίσεις και να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Τι είναι αυτό που δε σου αρέσει, τι σε πιέζει κι ανάλογα να πράξεις. Να θυμάσαι πως όσα δεν τα κάνεις με τη θέλησή σου, θα στα κάνει το σύμπαν με το «έτσι θέλω».

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα