Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις ερωτικές συναστρίες εδώ

 

 

Προλάβατε να πάρετε μια ανάσα; Εάν ναι, ευτυχώς. Εάν πάλι όχι, λυπάμαι που θα σας το χαλάσω, αλλά αυτή η εβδομάδα προβλέπεται εξίσου δύσκολη, μιας και την Κυριακή έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, ηλιακή αυτή τη φορά, στον Καρκίνο. Θερινό ηλιοστάσιο, πανσέληνος και έκλειψη κι όλο αυτό σε όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, δεν τα λες και εύκολες συγκυρίες. Επιπλέον, στις 18 του μήνα ο λατρεμένος μας Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο, κάτι που θα κρατήσει μέχρι τις 12 Ιουλίου, γεγονός που θα φέρει τα πάνω σε ταξίδια, μετακινήσεις, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και φυσικά σε πάσης φύσεως επικοινωνία. Τέλος, ο Άρης πραγματοποιεί ένα εξάγωνο από τους Ιχθύες με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία που βρίσκονται στον Αιγόκερω, κάτι που θα βοηθήσει στην ολική μεταμόρφωσή -εσωτερική και εξωτερική- όσων έχουν ήδη φάει τα μούτρα τους αλλά έχουν μάθει το μάθημά τους.

 

 

Κριός

Θα πρέπει να προσέξεις πολύ το πόσο οργανωμένος είσαι, μιας κι ο ανάδρομος Ερμής είναι ικανός να σου φέρει τα πάνω κάτω με ασυνεννοησίες και κακές επικοινωνίες. Το καλό νέο βέβαια είναι πως εάν θέλεις να ξαναδείς ένα θέμα επαγγελματικό που δεν του είχες δώσει τόση βάση όση χρειαζόταν ή εάν πιστεύεις πως κάπου έχεις κάνει λάθος, είναι ιδανική ευκαιρία και περίοδος. Η έκλειψη θα σε βοηθήσει να κλείσεις υποθέσεις οριστικά και να βρεις το κουράγιο να ανοίξεις νέες, ανεξάρτητα σε ποιον τομέα θα γίνει αυτό το κλείσιμο. Κόβεις όλα όσα δε σου ταιριάζουν πλέον και δε γυρίζεις να κοιτάξεις πίσω ούτε καν για να δεις το αποτέλεσμα των πράξεών σου.

 

 

Ταύρος

Τόσο καιρό μιλάμε για επανασυνδέσεις για όλους τους υπόλοιπους, αλλά εσύ έχεις μείνει παραπονεμένο. Ήρθε όμως και για σένα η ώρα το παρελθόν σου να σού χτυπήσει την πόρτα. Προτού χαρείς όμως, να σου διευκρινίσω πως δεν είναι απαραίτητο να είναι το ταίρι που δεν έχεις ξεχάσει ακόμα˙ μπορεί ένα είναι ένα πιο παλιό ταίρι, κάποιος που απλά σε διεκδικούσε χωρίς ανταπόκριση, ένας παλιός φίλος που έχετε χαθεί ή ακόμα και ένας παλιός συνεργάτης. Το σίγουρο είναι πως λαμβάνεις μήνυμα από το παρελθόν. Πλέον όμως το timing είναι σωστό οπότε έχει πολλές πιθανότητες να έρθει κάτι καλό από αυτήν την επιστροφή.

 

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο για λίγο ακόμα και πλέον γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και ο κυβερνήτης σου Ερμής στον τομέα των οικονομικών σου. Το θετικό είναι πως εάν σου χρωστάνε χρήματα έχει έρθει η ώρα να τα πάρεις και μάλιστα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Το αρνητικό όμως είναι πως υποθέσεις από το παρελθόν σου σού επιστρέφουν για να λάβουν είτε μια καλύτερη μεταχείριση είτε ένα οριστικό τέλος. Πλέον έχεις σκεφτεί αρκετά και ξέρεις που βρίσκεσαι και που πατάς, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να ξεχωρίσεις τι θέλεις ξανά στη ζωή σου και τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου για πάντα.

 

 

Καρκίνος

Μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σου και αμέσως πραγματοποιεί την πανσέληνο του μήνα που είναι και έκλειψη, ενώ ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε κάνει τον πρωταγωνιστή των ημερών. Το πρώτο που θα πρέπει να ξέρεις είναι πως αλλάζουν όλα στη ζωή σου, σαν να γίνεται ένας σεισμός πολλών ρίχτερ. Ξεχνάς συνήθειες χρόνων, αναθεωρείς φίλους, ταίρι, συνεργασίες κι όλα τα άτομα που έχεις δίπλα σου, ενώ είναι πιθανόν να αλλάξεις και την εμφάνισή σου. Από την άλλη όμως, δεν είναι καθόλου απίθανο ένα ταίρι από τα παλιά να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του. Η δική μου συμβουλή είναι να ξεχάσεις τα παλιά και να δεις το πρόσωπο αυτό σαν να το γνωρίζεις τώρα για πρώτη φορά.

 

 

Λέων

Βρίσκεις τη δύναμη να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα όλα εκείνα τα μέτωπα που σε πιέζουν εδώ και πολύ καιρό. Η έκλειψη στον δωδέκατό σου οίκο θα σε αναγκάσει, είτε το θέλεις είτε όχι, να πετάξεις από πάνω σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε χαλάνε. Πρέπει να το κάνεις χωρίς να λάβεις υπόψη σου συναισθηματισμούς αλλά μόνο τη λογική σου που θα σου δείξει το σωστό δρόμο που πρέπει να πάρεις. Μόλις το καταφέρεις αυτό θα δεις πόσο πιο όμορφα θα νιώσεις και πόσο εύκολα θα αναπνέεις ενώ θα αφήσεις πολύ χώρο για να μπουν τα νέα και όμορφα πράγματα που σε περιμένουν.

 

 

Παρθένος

Μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τον φιλικό και επαγγελματικό σου κύκλο, με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις εάν σου ταιριάζουν αυτοί οι άνθρωποι που έχεις διπλά σου ή μήπως θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές. Εάν επιλέξεις το δεύτερο, ετοιμάσου για οριστικά ξεκαθαρίσματα κι απομάκρυνση από αυτούς, με δική σου πάντα απόφαση και κίνηση. Ο Άρης από το απέναντί σου ζώδιο, τους Ιχθύες, δεν αποκλείεται να σου φέρει νεύρα και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ψάχνεις αφορμές για να τσακώνεσαι. Μην τραβάς το σκοινί γιατί κινδυνεύει να σπάσει και να σε χτυπήσει. Τέλος, προσοχή σε ατυχήματα, μιας και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τραυματιστείς.

 

 

Ζυγός

Δεν είναι η ώρα για νέα ξεκινήματα, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών, μιας και ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα της καριέρας δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός για κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως να οργανωθείς και να ξεκινήσεις κάτι νέο μετά τα μέσα Ιουλίου. Αντιθέτως, αυτήν την περίοδο καλύτερα να ασχοληθείς με πράγματα που ήδη ξέρεις και κάνεις καλά ή να επιστρέψεις σε ένα σχέδιο που έχεις παγώσει εδώ και καιρό. Από την άλλη, καλό θα είναι να στρέψεις λίγο την προσοχή σου σε σένα και σε όσα σου έχουν λείψει, μιας και το τελευταίο διάστημα δεν έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου.

 

 

Σκορπιός:

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου, βάζεις στο μικροσκόπιο όλες σου τις σχέσεις, φιλικές κι ερωτικές, οπότε ετοιμάσου για ξεκαθαρίσματα, τερματισμούς σε φιλίες χρόνων, επιστροφές από το παρελθόν και γενικότερα ένα συνεχές πήγαινε-έλα σε αυτόν τον τομέα. Η δουλειά σου από την άλλη σε αγχώνει και τα βλέπεις όλα βουνό, αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αλλαγές στα επαγγελματικά σου, οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγο διάστημα ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες και να δεις πώς θα πράξεις. Δεν είναι σώφρων με όσα γίνονται γύρω μας να ρισκάρεις γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μη βγει υπέρ σου αυτό το ρίσκο.

 

 

Τοξότης

Τοξότης που κλείνεται στον εαυτό του είναι ξεκάθαρο σημάδι πως δεν είναι πολύ καλά, αλλά δυστυχώς αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο των ημερών. Η έκλειψη θα σε ζορίσει πολύ στο κομμάτι που αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο και ξεκινάς μια ενδοσκόπηση ποιος είσαι και πού πας. Η ενέργειά σου είναι στο ναδίρ και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι στο κρεβάτι κάνοντας ταβανοθεραπεία. Επιπλέον, μιας και δεν είσαι από εκείνους που εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους, αυτό το διάστημα, τα άτομα που είναι γύρω σου πρέπει να έχουν μαντικές ικανότητες για να μάθουν τι νιώθεις προς αυτά. Μίλα τους λίγο και θα δεις πως η δική τους στάση απέναντί σου θα σου φτιάξει το κέφι.

 

 

Αιγόκερως

Ο κακός χαμός πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου, τον Καρκίνο. Επιπλέον, έχεις και στο δικό σου ζώδιο ανάδρομους Πλούτωνα και Δία, ετοιμάζεται να μπει και ο επίσης ανάδρομος Κρόνος, οπότε οι επιστροφές από το παρελθόν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα θα δίνουν και θα παίρνουν. Επιθυμείς την μεγάλη επιστροφή; Εάν ναι, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας γιατί το πρόσωπο που περιμένεις έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις. Εάν όχι, τότε κόψε την φόρα στον άσωτο όσο είναι νωρίς. Εάν έχεις ήδη κάποιο ταίρι που όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, με την έκλειψη κόβεις οριστικά το σχοινί και προχωράς μπροστά χωρίς εκείνο. Μην πάρεις βιαστικές κινήσεις όμως γιατί μπορεί να το μετανιώσεις.

 

Υδροχόος

Αλλάζει η καθημερινότητά σου και μάλιστα  σε τέτοιο σημείο που δεν το φαντάζεσαι καν. Βάζεις βέβαια και εσύ το χεράκι σου, εκτός από τους πλανήτες, μιας και βλέπεις πλέον πιο ξεκάθαρα όλα εκείνα που πλέον σε κουράζουν, δε σου ταιριάζουν πλέον ή τα βαριέσαι. Δε λαμβάνεις υπόψη σου το κόστος όλων αυτών των εκκαθαρίσεων και τελειώνεις οριστικά μαζί τους. Το καλό νέο είναι πως ο έρωτας καλά κρατεί κι εσύ είτε ερωτεύεσαι είτε αναθερμαίνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε ξανακολλάς το γυαλί με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. Όπως κι αν έχει όμως το πράγμα, το καλοκαίρι σε βρίσκει να πετάς στα σύννεφα.

 

 

Ιχθύς

Στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων έχεις και ανάδρομο Ερμή από τις 18 του μήνα αλλά και πανσέληνο και ταυτόχρονη έκλειψη Ηλίου. Τι σημαίνει αυτό; Από τη μια ένα παρελθοντικό σου ταίρι επιστρέφει ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και η ερωτική σου ζωή μπορεί να έρθει τα πάνω κάτω. Μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από ό, τι είχες συνηθίσει ή να κόψεις οριστικά και απότομα μια σχέση που δεν είχε και τις καλύτερες προδιαγραφές. Από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα να ξεθάψεις ένα χόμπι που έκανες παλιά και να το ξαναπιάσεις από την αρχή. Τέλος, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο μπορεί να σε κάνει πολύ ευέξαπτο κι επιρρεπή σε καβγάδες.

 

 

 

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για έναν Λέων; 

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα