Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή εβδομάδα που δημιουργεί τετελεσμένα γεγονότα που οδηγούν στον τερματισμό ενός κύκλου στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Με τη συγκρουσιακή σχέση των πλανητών η αποκοπή από ένα παρελθόν που δεν έχει θέση στο παρόν μοιάζει αναπόφευκτη. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι η προσκόλληση σε τελματικές καταστάσεις και συμπεριφορές είναι μάταιη. Σε κοινωνικό επίπεδο κυριαρχεί αστάθεια στην κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας, οικονομική δυσπραγία και κρίση στον τομέα της ενέργειας.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται ήπια. Μετακινήσεις και επικοινωνίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους. Ενδεχομένως αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις του παρελθόντος. Προσοχή στην υπερβολή. Ο Δίας στο δικό σου ζώδιο βοηθά στην επίτευξη στόχων. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ομορφαίνεις κι αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Πλην, όμως, συναισθηματικά και οικονομικά εξακολουθείς να πιέζεσαι. Προς το τέλος της εβδομάδας έρχονται εξελίξεις στα προσωπικά σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες προβλέπονται δύσκολες με τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, να αυξάνονται. Χρειάζεται να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να αντεπεξέλθεις. Η ψυχολογία σου επιβαρύνεται. Γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει εμφανίζονται και ταράζουν την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να ελέγχεις τον συναισθηματικό παρορμητισμό σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου τα εμπόδια κυρίως στις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους συνεχίζονται. Αναβολές και καθυστερήσεις απαιτούν υπομονή και σοβαρή αντιμετώπιση. Ο Δίας στον Κριό εξακολουθεί να σου απλώνει το χέρι σε στιγμές δυσκολίας, κυρίως ως προς τη διαχείριση της κακής ψυχολογίας σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις ένα παρασκήνιο στα προσωπικά κι επαγγελματικά σου. Ίσως κι εσύ ο ίδιος να μην αποκαλύπτεις στους άλλους τις κινήσεις σου, που ενδέχεται να σχετίζονται με μια κρυφή σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη πρόσεχε, επειδή ενδέχεται οι ξαφνικές αποκαλύψεις να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου δημιουργούνται δυσάρεστα γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή αλλά και οικονομικές δυσκολίες. Καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις κατάματα απογοητεύσεις και μια προδοσία από κάποιον που θεωρούσες ότι σε στήριζε. Ήρθε η ώρα να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές, όσο επώδυνες κι αν είναι.

 

Δίδυμος

Χρόνια πολλά στα αγαπημένα Διδυμάκια που το Σάββατο ξεκινά ο γενέθλιος μήνας σας. Εσύ του α΄ δεκαημέρου, παρόλο που ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιό σου κινείται ανάδρομα, με το επικοινωνιακό αλαλούμ και τις συνεχείς παρεξηγήσεις ν’ αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς σου, η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη και τα επαγγελματικά σου  βαίνουν καλώς, με την ευλογία του Δία στον Κριό. Αλλά κι εσύ του β΄ δεκαημέρου περνάς όμορφα, ή τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους, επικοινωνείς, συζητάς, οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες παρουσιάζουν άνοδο και ενδεχομένως να «ψήνεις» και ένα νέο εγχείρημα, ιδιαίτερα εάν είσαι επιχειρηματίας. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι πλανητικές αλλαγές εφιστούν την προσοχή σου στον τομέα της υγείας. Ίσως κάποια παρελθοντικά ζητήματα κάνουν την εμφάνισή τους και σ΄ εξαναγκάσουν να ασχοληθείς περισσότερο με ένα λεπτομερές τσεκ απ, που σίγουρα θα αποβεί υπέρ σου. Φρόντισε να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και μην παρασύρεσαι σε διατροφικές ατασθαλίες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου βιώνεις παρασκήνιο στη δουλειά σου, με διάφορα σενάρια να κυριαρχούν στο μυαλό σου. Αισθάνεσαι ότι κάποιοι σε υπονομεύουν ή ότι υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να σε αφορούν, αλλά δε στις ανακοινώνουν. Ενδεχομένως κι εσύ να μην κοινοποιείς σε τρίτους τα σχέδιά σου. Η ψυχολογία σου είναι επιβαρυμένη και το άγχος σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου να περιμένεις απρόσμενες εξελίξεις. Μια ξαφνική γνωριμία, ή μια ευκαιρία στα επαγγελματικά, αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και βελτιώνει πολύ την ψυχολογία σου. Γενικότερα θα λέγαμε ότι ακόμη κι αν το κλίμα των ημερών δυσκολεύει πολλούς, εσύ δείχνεις να παραμένεις απτόητος και σταθερός στην πορεία που έχεις χαράξει. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου ανασύρονται στην επιφάνεια ψυχολογικά βαρίδια του παρελθόντος, τραύματα από σχέσεις και λάθη που οφείλεις να αναγνωρίσεις και αποδεχθείς. Δοκιμάζεσαι είτε σε ατομικό επίπεδο είτε στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Προσοχή στην υγεία των δικών σου προσώπων, αλλά και τη δική σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη. Βιώνεις παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και τα νεύρα σου ενίοτε χτυπούν κόκκινο καμπανάκι. Αρκετές στιγμές θα αισθάνεσαι εκτεθειμένος μες στο γενικότερο κλίμα αστάθειας που επικρατεί. Ασφαλώς ο Δίας από τον Κριό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίζεις ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Από την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις -όχι εύκολα- τις συνεχείς ανατροπές στη ζωή σου, προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική, όμως το κλίμα δείχνει λίγο να αλλάζει. Αισθάνεσαι την ανάγκη να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός και το καταφέρνεις. Παράλληλα εάν είσαι αδέσμευτος μπαίνεις και πάλι ενεργά στο παιχνίδι του φλερτ. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργούνται αναπάντεχα γεγονότα που πρόκειται να σε αναστατώσουν συναισθηματικά, ενώ το τρίπτυχο καριέρα-σπίτι-οικογένεια αλλάζει με τρόπο που δεν μπορείς να ανατρέψεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και αποδοχή των δύσκολων καταστάσεων που πρόκειται να βιώσεις από τώρα και για το επόμενο διάστημα.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος                                                        

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου ήδη βιώνεις και θα βιώσεις ακόμη πιο έντονα τις συνέπειες του κυβερνήτη σου Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων. Οι αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα στο χώρο που εργάζεσαι, σε πιέζουν και η σύγχυση του μυαλού σου σε οδηγεί σε εσφαλμένες κινήσεις και αποφάσεις. Από την άλλη ο Δίας στον Κριό σ΄ ευνοεί στο να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου και μάλιστα έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι σωστά τις εκκρεμότητές σου προς τρίτους. Ευνοείσαι παράλληλα σε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα. Αισθηματικά βιώνεις έντονα πάθη. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου δημιουργούνται εντάσεις με γείτονες, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα. Μη διατηρείς προσδοκίες, επειδή στο τέλος αυτός που θα απογοητευθεί είσαι μόνο εσύ ο ίδιος.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου και τις επαφές με το περιβάλλον σου και τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις έχουν την τιμητική σου. Μην πτοείσαι, όμως, καθώς ο Δίας στον Κριό σου παρέχει απλόχερα την εύνοιά του σε ζητήματα προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων που δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου παρόλο που βιώνεις κάποια έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καταφέρνεις και λύνεις μέσα σου το μυστήριο που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις τον έρωτα που επιθυμείς αν είσαι αδέσμευτος. Ενώ για τους δεσμευμένους Ζυγούς το δύσκολο κλίμα στη σχέση εξομαλύνεται και λαμβάνετε αποφάσεις για το μέλλον. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου έρχεται μια σειρά γεγονότων που αφορούν στα οικονομικά, αλλά και στη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που βιώνεις ή δε βιώνεις αυτό το διάστημα. Η ανασφάλειά σου πυροδοτείται από τις εξωτερικές συνθήκες, το άγχος κυριαρχεί ενώ παράλληλα αισθάνεσαι ότι κάποιοι από τον χώρο που εργάζεσαι σε υπονομεύουν. Φρόντισε να απομακρυνθείς από πρόσωπα που πια δεν εμπιστεύεσαι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου οι μέρες προμηνύονται άκρως προβληματικές σε ζητήματα οικονομικά, διαχείρισης και σε κάθε είδους επενδύσεις, που πρέπει ν’ αποφύγεις, ή έστω να σκεφτείς πολύ καλά πριν τις τολμήσεις. Από την άλλη οι σχέσεις με τα πρόσωπα που προέρχονται από το εργασιακό σου περιβάλλον βελτιώνονται, όπως παράλληλα βελτιώνεται και η υγεία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου παρόλο που εξακολουθείς να βιώνεις ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βλέποντας πολλά απ΄ όσα θεωρούσες δεδομένα να αλλάζουν, η εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου, αλλά και τις συνθήκες μες στις οποίες εργάζεσαι. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου οκιμάζεσαι σκληρά στις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου, αλλά το κυριότερο είναι ότι μέσα απ΄ αυτή τη δοκιμασία αναμετριέσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό, με τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να κρατήσεις αυτό που χάνεται από τη ζωή σου, είτε πρόσωπο είτε συναίσθημα, είτε και συμπεριφορά. Μια κρυμμένη αλήθεια αποκαλύπτεται. Αποδέξου τα λάθη σου και τα λάθη των άλλων, κάνε ειρήνη με τον εαυτό σου και προχώρα μπροστά. Τώρα βλέπεις την εικόνα ολόκληρη. Η τελική επιλογή είναι δική σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου το κλίμα σύγχυσης στην καθημερινότητά σου εξακολουθεί κι αυτή την εβδομάδα με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές σε επαγγελματικά ζητήματα να έχουν την τιμητική τους. Από την άλλη, όμως, συναισθηματικά νιώθεις πλήρης, καθώς η σχέση σου με το σύντροφό σου έχει βελτιωθεί σημαντικά και η επικοινωνία μεταξύ σας έχει πάρει τα πάνω της. Εσύ του β΄ δεκαημέρου δέχεσαι κάποιες αλλαγές στη δουλειά που ανατρέπει το πρόγραμμά σου. Όμως η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε καλό στάδιο, με πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και επέκταση. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, δοκιμάζεσαι σε ζητήματα εργασιακά ενώ παράλληλα σε ταλαιπωρεί σε θέματα υγείας. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την οικία σου αυξάνονται, ενώ οικογενειακά προβλήματα που θίγονται, αντιμετωπίζουν κρίση, χωρίς να βρίσκονται λύσεις. Προσοχή για την αποφυγή κλοπών και διαρρήξεων.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις στο χώρο εργασίας σου εξακολουθούν να σε πιέζουν, ενώ τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται. Ραντεβού και σχέδια που έχεις προγραμματίσει αναβάλλονται και αυτό σε εκνευρίζει. Από την άλλη οι ευκαιρίες επέκτασης σε επαγγελματικό επίπεδο και στην οικογένεια προσφέρονται, όμως για την ώρα προχώρησε με αργά και σταθερά βήματα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σε βρίσκει με τη διάθεση ν΄ αλλάξεις και ομορφύνεις το χώρο που ζεις. Είτε πρόκειται ν΄ αλλάξεις διακόσμηση είτε να καλέσεις κόσμο για να αυξήσεις τη θετική ενέργεια στο σπίτι σου. Γενικότερα οι μέρες αυτές κυλούν για σένα ήρεμα, με αισθητά βελτιωμένη τη διάθεσή σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, έχεις να ασχοληθείς με αντιπαραθέσεις που δημιουργούν έντονες καταστάσεις ανάμεσα σ΄ εσένα και κάποια πρόσωπα που προέρχονται από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου μπορείς να κάνεις το σταυρό σου επειδή πραγματικά το δεκαήμερό σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Κάποιες μικρές αναστατώσεις στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να δημιουργηθούν, εξαιτίας ανακατατάξεων που, ήδη, έχεις βιώσει και τώρα πραγματοποιούνται. Αισθηματικά φλερτάρεις μ’ ένα παρελθόν που εμφανίζεται ξανά μπροστά σου, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η αισιοδοξία σχηματίζεται και πάλι στο πρόσωπό σου, ενώ ο τρόπος που ενεργείς στη ζωή αλλάζει κι αυτό σε ικανοποιεί. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις ανατροπές στον άξονα καριέρα-οικογένεια, νιώθεις εξαντλημένος σωματικά και ψυχολογικά, όμως οι μέρες αυτές κυλούν ήρεμα κι ευχάριστα. Η διάθεσή σου είναι επικοινωνιακή και κανονίζεις εξόδους με παρέες και τον σύντροφό σου για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου έρχεται απογοήτευση στον επαγγελματικό κυρίως τομέα. Κάποιοι στόχοι σου δεν πραγματοποιούνται. Ενδεχομένως ένα ξεκίνημά σου, που πραγματοποίησες περίπου το Νοέμβριο του 2021, να δείχνει τώρα τα αποτελέσματά του. Βιώνεις το κλείσιμο ενός κύκλου που δεν έχει γυρισμό.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου τα νεύρα, τα εμπόδια και η ασυνεννοησία στο χώρο που κινείσαι και με τα άτομα που συναναστρέφεσαι ή μένεις μαζί εξακολουθούν να υφίστανται και αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα όμως τα οικονομικά σου ξεκινούν την ανοδική πορεία κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια. Εσύ του β΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα και στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αυξήσεις το ταμείο σου. Από την άλλη έρχονται και ευκαιρίες μέσω της δουλειάς, που βοηθούν τις επιδιώξεις σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα bonus. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου αποκαλύπτεται μια προδοσία, που θα ταράξει την εμπιστοσύνη σου στους άλλους. Από την άλλη καταστάσεις αισθηματικής υφής βιώνονται μέσα από έντονο δράμα, που χρειάζεται προσοχή επειδή μπορεί να σε οδηγήσει σε ενέργειες που θα αποδειχθούν παράλογες. Τα συναισθήματά σου δοκιμάζονται.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου