Article of the day:  Μάθε πώς να λες τα χαρτιά σε απλά κι εύκολα βήματα. Δες εδώ.

sdfbg

Η πλανητική ενέργεια την εβδομάδα αυτή αλλάζει με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο Λιοντάρι, το ζώδιο της κυριαρχίας του. Παράλληλα η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, μια θέση αταίριαστη που, όμως, έχει αρκετά δώρα να μας προσφέρει. Η περίπλοκη Πανσέληνος στον Υδροχόο (24/7) έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά μιας, ήδη, ταραγμένης καθημερινότητας, δημιουργώντας απρόοπτα γεγονότα. Κοινωνικά ίσως πρέπει να προσαρμοστούμε σε ακόμη περισσότερους περιορισμούς. Σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις κι οι συνεργασίες απασχολούν, καθώς αν κάτι πρόσφατα ξεκίνησε ή έκανε την επανεμφάνισή του, φαίνεται να τελειώνει και μάλιστα πολύ γρήγορα. Οι σχέσεις για να επιβιώσουν απαιτούν αλήθεια κι ισορροπία· το μότο του Κρόνιου Υδροχόου. Όταν, όμως, δεν υπάρχουν, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό;

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου η είσοδος του Ήλιου στο Λιοντάρι εγκαινιάζει ένα όμορφο διάστημα με ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές και μπόλικο έρωτα. Πρόσεξε μόνο την εβδομάδα αυτή την επιπολαιότητα που θα σε χαρακτηρίζει. Ευνοούνται παράλληλα οι σχέσεις με τα παιδιά ή/και μια επιθυμητή εγκυμοσύνη. Η Αφροδίτη απ΄ την Παρθένο σε εξαναγκάζει, με την καλή έννοια, να προσέξεις περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση, ενώ η Πανσέληνος στον Υδροχόο, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο έρχεται για να δημιουργήσει αναταράξεις στις σχέσεις σου, με σένα να δείχνεις σε πολλούς την πόρτα της εξόδου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές είναι καλό ν΄ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και με το σπίτι σου καθώς ευνοείσαι ιδιαίτερα στο να διευθετήσεις εκκρεμότητες που το τελευταίο διάστημα είχες βάλει στον αυτόματο πιλότο. Με τον τρόπο αυτό θα βελτιώσεις τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, που αισθάνονται ότι τους έχεις παραμελήσει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις μια χαλαρή εβδομάδα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν, αλλά και στις επαφές και συναντήσεις με φίλους.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου ο Ήλιος στο Λιοντάρι ενισχύει την ανάγκη σου για ηρεμία, χαλάρωση κι απομόνωση. Όμως η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει διαφορετικά για σένα σχέδια, προσφέροντάς σου απλόχερα ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα και να ερωτευτείς ξανά το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέες γνωριμίες με άρωμα ερωτικό εμπλουτίζουν το πρόγραμμά σου. Όμως η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ανατρέπει το συναισθηματικό αυτό κλίμα, καθώς απαιτεί από σένα αλλαγές στα επαγγελματικά σου κι εκεί πρέπει δυστυχώς να επικεντρωθείς. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές να επιδιώξεις την επαφή με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου, είτε για να διασκεδάσετε είτε για να συζητήσετε κάποια θέματα που εκκρεμούν. Επιπλέον η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για προώθηση ζητημάτων που σχετίζονται με σπουδές ή/και επιμορφωτικά σεμινάρια. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται τις μέρες αυτές να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις κάποιες ξαφνικές οικογενειακές υποχρεώσεις κι αυτό θα σε πιέσει έντονα. Προσπάθησε όμως να τακτοποιήσεις ό,τι τυχόν προκύψει και να μην το μεταθέσεις στο μέλλον.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και δημοφιλής στον κύκλο σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με τους οικείους σου και το σπίτι σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή/και να παρατείνεις την περίοδο των διακοπών σου, εάν ήδη αυτή έχει ξεκινήσει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε την εβδομάδα αυτή να διευθετήσεις κατά το μέτρο που ΄ναι δυνατό τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Αν μάλιστα βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα καλύτερης διαχείρισης των χρημάτων σου, μελλοντικά θα ωφεληθείς. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για επαφές και συναντήσεις με φίλους αλλά και για σύντομες μετακινήσεις. Πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείς εντάσεις που ενδέχεται να προκύψουν μέσα από κάποια λόγια που θα ειπωθούν απ’ τους φίλους σου. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου, που έτσι κι αλλιώς διαθέτεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι ξεκινά ένα διάστημα που πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν τα οικονομικά σου κι οι οφειλές προς τρίτους αλλά και τυχόν χρήματα που έχεις δανείσει ή δανειστεί. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σ΄ επηρεάζει αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα ζητήματα αυτά και φαίνεται να σου ζητά να βρεις μία νέα πηγή εσόδων, όπως επίσης και να διαχειρίζεσαι συνετά τα χρήματά σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε οικεία πρόσωπα και φίλους, προσφέροντάς σου τις ευκαιρίες να ενδυναμώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σ΄ επηρεάζει περισσότερο θα ΄χεις ευκαιρίες να πλησιάσεις πρόσωπα, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και να βελτιώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Οι συζητήσεις πάνω σε ζητήματα που ενδεχομένως σας είχαν απομακρύνει ευνοούνται. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ΄χεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα μάλλον θα πιεστείς έντονα σε οικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως προκύψουν περισσότερες υποχρεώσεις απ΄ αυτές που ΄χες υπολογίσει κι αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις και πάλι τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

 

Λέων

Λιονταράκια χρόνια σας πολλά. Ο γενέθλιος μήνας ξεκινά για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας. Για σένα του α΄ δεκαημέρου το διάστημα που ακολουθεί αλλάζει θετικά την καθημερινότητά σου, με περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κάτι που βελτιώνει και την ψυχολογία σου. Λάμπεις και προσελκύεις τα βλέμματα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει το ταμείο σου κι αν κάνεις προσεκτική διαχείριση δε θα αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο φωτίζει τις σχέσεις σου, φέρνοντας στην επιφάνεια και τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα, είτε απ΄ την πλευρά σου είτε απ΄ τους άλλους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές ενδεχομένως να θελήσεις ν΄ αποκαλύψεις σε πρόσωπα κάποιες ενέργειές σου. Πρέπει να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός σε ποιους μιλάς και τι ακριβώς λες, καθώς ενδέχεται μελλοντικά όλα όσα εμπιστεύθηκες να δημοσιοποιηθούν και να σε φέρουν σε δυσάρεστη θέση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή επιθυμείς όσο τίποτα άλλο να ξεφύγεις απ΄ την καθημερινότητά σου και ν΄ ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ενδεχομένως όμως αυτό να μην είναι εφικτό κι έτσι να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στους οικείους σου.

 

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι θα θελήσεις ν΄ απομονωθείς, να στραφείς περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό και να προσπαθήσεις να καταλάβεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, ώστε να νιώθεις ασφαλής. Χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο τονίζει τον ίδιο τομέα κι ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας, που εάν δεν τα αγνοήσεις, πολύ σύντομα θα θεραπευθούν. Η Αφροδίτη, όμως, στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου και παράλληλα ενισχύει και τον οικονομικό τομέα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής. Έρχεσαι σε επαφή με πολλά πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντός σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα εξαιτίας του θετικού επικοινωνιακού κλίματος πολλές από τις τυπικές μέχρι τώρα σχέσεις να εξελιχθούν σε φιλικές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές  ενδέχεται να θελήσεις ν΄ αποτραβηχτείς για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας. Αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά απ΄ όλους. Όμως η δουλειά μπορεί και να μην σε αφήσει να το κάνεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Πρέπει να προσέξεις να διατηρήσεις το ήπιο κλίμα στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς μια και μόνο λέξη μπορεί να αποτελέσει αφορμή για παρεξηγήσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου με τον Ήλιο στο Λιοντάρι σου δίνονται ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση μέσω ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου ή/και μιας νέας συνεργασίας. Παράλληλα η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να εμπλέκεσαι σε «παράνομες» αισθηματικές καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο επικεντρώνεται στις σχέσεις σου κι εκεί θα πρέπει να περιμένεις εξελίξεις, στις οποίες αναγκαστικά θα προσαρμοστείς. Μια σχέση που έδειχνε έντονα σημάδια επανεκκίνησης θα λήξει απότομα. Παράλληλα όμως ένα καινούριο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου είτε βρίσκεσαι σε διακοπές είτε όχι, τα επαγγελματικά τείνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Κάποιες εξελίξεις ή/και συζητήσεις πάνω σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα φαίνεται ότι θα σε κρατούν μονίμως απασχολημένο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές πιθανότατα να ΄ρθεις αντιμέτωπος με φίλους ή πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντός σου. Κάποιες κουβέντες που θα ειπωθούν μπορούν να πυροδοτήσουν το κλίμα ανάμεσά σας και να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο αντικειμενικός σε όσα ακούς αλλά και εκφράζεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι ο επαγγελματικός τομέας μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Συμφωνίες που διαπραγματεύονται εξελίσσονται θετικά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να διαχειριστείς τη σωματική κούραση αλλά και το άγχος να προλάβεις τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για διασκέδαση με φίλους αλλά και για όμορφες ερωτικές καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο φέρνει εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Κάτι δείχνει να ολοκληρώνεται. Για σένα του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες ώστε να επικοινωνήσεις αλλά και να συναντήσεις φίλους, με τους οποίους το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων είχατε απομακρυνθεί. Η θέση του Ερμή στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει αυτό το διάστημα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία αλλά και τη συναισθηματική επαφή είτε με το σύντροφό σου είτε με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα θα ΄ναι αρκετά αγχωτική με επαγγελματικές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες να προκύπτουν συνεχώς. Πρέπει να συγκεντρωθείς και ν’ αφιερώσεις χρόνο σ΄  αυτές ώστε να τις διεκπεραιώσεις και το επόμενο διάστημα θα ΄ναι περισσότερο χαλαρό.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι ευνοούνται αφενός τα επαγγελματικά σου σχέδια, αφετέρου σου προσφέρονται ευκαιρίες για ταξίδια κι ίσως τώρα για σένα να ξεκινούν κι οι καλοκαιρινές σου διακοπές. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει ακόμη περισσότερο το επαγγελματικό σου προφίλ κι είναι πολύ πιθανό να συνδυάσεις δουλειά και διασκέδαση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ενδεχομένως να επηρεάσει τις σχέσεις σου με την οικογένεια, τους συγγενείς και γενικότερα τα οικεία σου πρόσωπα, δημιουργώντας εντάσεις για ασήμαντες κυρίως αφορμές.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές εάν χρειαστεί να λάβεις μια απόφαση σημαντική, άκουσε προσεκτικά τον εαυτό σου και μόνο. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου το συγκεκριμένο διάστημα. Αν κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις ένα προσωπικό σου ζήτημα που σχετίζεται με το παρελθόν σου, κάντο τώρα και μην το αναβάλλεις, γιατί θα εμφανίζεται συνεχώς μπροστά σου. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προσφέρονται για ταξίδια ή/και σύντομες αποδράσεις με φίλους ή/και με πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα είχατε χαθεί. Πρόσεξε μόνο να μην είσαι βιαστικός σε οποιαδήποτε κίνησή σου, καθώς η έντονη παρορμητικότητά σου ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα, τα οποία ασφαλώς και δε χρειάζεσαι.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι θα σε απασχολήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους και θα προσπαθήσεις να ρυθμίσεις τυχόν οφειλές σου στο Δημόσιο ή Τράπεζες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού. Απ΄ την άλλη «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λένε κι αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου, καθώς η εμμονή σου να εμπλέκεσαι σεξουαλικά μ΄ ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο προσπαθείς να διατηρήσεις κρυφό ή/και με μια τοξική σχέση, θα σε βάλει σε μπελάδες. Και τούτο διότι η Αφροδίτη στην Παρθένο σημαίνει για σένα υγιείς αισθηματικές σχέσεις κι αν τα θελήσεις όλα αντιλαμβάνεσαι ότι θα μείνεις με ένα τίποτα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές δείχνουν την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού ζητήματος προς το δικό σου όφελος. Παράλληλα πρόκειται και για ένα διάστημα που ευνοεί τις νέες συνεργασίες. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται για κάποιο λόγο να μην μπορείς να ξεκολλήσεις απ΄ το παρελθόν. Ενώ προσπαθείς να επικεντρωθείς στο παρόν σου, συναισθηματικά ανατρέχεις πίσω στο χρόνο. Ασφαλώς και όλο αυτό σε κάνει απαισιόδοξο, κάτι που επηρεάζει αρνητικά και τις σχέσεις σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαγγελματικών κι αισθηματικών θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Να περιμένεις εξελίξεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που τώρα σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο γίνεσαι πολύ κτητικός. Προσπάθησε να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο το δικό σου δεκαήμερο, φωτίζει τις σχέσεις σου. Το ενδεχόμενο μέσα από απρόοπτα γεγονότα κι εντάσεις να οδηγηθείς σε αναγκαστικές αλλαγές, είναι πολύ πιθανό. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η καθημερινότητά σου βελτιώνεται. Έχεις τη διάθεση αλλά και την έμπνευση ν’ ασχοληθείς με όλες τις εκκρεμότητες αλλά και να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, ώστε στο τέλος της ημέρας να μπορείς να αφιερωθείς σε όλα όσα σε ευχαριστούν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες ή να παρουσιαστούν προβλήματα σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς απ΄ την κατάσταση ώστε να ΄σαι περισσότερο αντικειμενικός για να αποφύγεις περαιτέρω συγκρούσεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου το πέρασμα του Ήλιου στο Λιοντάρι κάνει πιο έντονη την καθημερινότητά σου, αυξάνοντας και τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, όμως, ευνοεί τη φυσική σου κατάσταση, προσφέροντάς σου την απαιτούμενη δύναμη ν΄ ανταπεξέρχεσαι σε όλα όσα σε πιέζουν. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο έρχεται και πάλι κοντά σου, επιδιώκοντας να λύσετε το πρόβλημα που το τελευταίο διάστημα σας είχε απομακρύνει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σου δίνει μια ευκαιρία μέσα από δύσκολες συγκυρίες να διώξεις ό,τι τοξικό υφίσταται ή επιδιώκει να εισέλθει και πάλι στη ζωή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που επιθυμείς. Παράλληλα θα ασχοληθείς με χόμπι και δραστηριότητες καλλιτεχνικές κι αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η καθημερινότητα εξακολουθεί να σε δυσκολεύει και να σε πιέζει με τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις διαρκώς ν΄ αυξάνονται αντί να ελαττώνονται. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσες μπορείς, ώστε το επόμενο διάστημα να ΄ναι πιο χαλαρό κι ευχάριστο.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου