Ο Σεπτέμβριος έφτασε και ξεκινά δυναμικά, ιδιαίτερα για τους πύρινους και αέρινους εκπροσώπους των ζωδίων, κυρίως του α΄ δεκαημέρου, που αφενός δέχονται πολλές ευκαιρίες για επέκταση, αφετέρου διαθέτουν την τόλμη για την ανάληψη ρίσκου. Χρειάζεται μόνο ν’ αποφύγουν τις επιπολαιότητες και την υπερβολική αισιοδοξία, που θα φέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σ΄ άλλα νέα, κάποιοι συνεχίζουν τις διακοπές τους, ενώ άλλοι μόλις ξεκινούν. Καλό μήνα!

 

Κριός

Κριέ μου, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη σε βρίσκει να δίνεις έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Προσπαθείς και καταφέρνεις να βρεις την ισορροπία στις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες που μέχρι σήμερα βάδιζαν σε τεντωμένο σχοινί. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης δείχνουν κατά κάποιο τρόπο να επιλύονται. Απ’ την άλλη, είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να εμφανιστεί μια ευκαιρία για δημιουργία μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, που δείχνει να υπόσχεται επέκταση στην καριέρα σου και παράλληλα και σε οικονομικό επίπεδο. Έχεις και τη διάθεση αλλά και την τόλμη να αναλάβεις το ρίσκο του καινούριου. Αυτό, όμως, που πρέπει πρώτα να κάνεις είναι να προγραμματίσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου και να μην σχεδιάσεις οτιδήποτε με επιπόλαιο τρόπο. Ενδεχομένως αυτά που σου υπόσχονται να ΄χουν ειπωθεί λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η καθημερινότητα και η δουλειά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα, με τις ευκαιρίες για επέκταση, καλύτερη επίδοση και μεγαλύτερη απόδοση, να διαδέχονται η μία την άλλη. Αρκεί να κρατήσεις χαμηλό προφίλ στις προσδοκίες και να μην παρασύρεσαι από όλα όσα ακούς αν δεν τσεκάρεις προηγουμένως την αλήθεια τους. Παράλληλα, κάνεις κάποιες κινήσεις ή σχεδιάζεις τις επόμενες ενέργειές σου όσον αφορά στα οικονομικά σου, προκειμένου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Ενδεχομένως να κρατήσεις -τουλάχιστον για την ώρα- κρυφά από τους άλλους τα σχέδιά σου και αν όντως το κάνεις, αυτό θα αποβεί προς όφελός σου. Αισθηματικά, εάν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με ένα απωθημένο του παρελθόντος.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, αυτές τις μέρες ευνοείσαι ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις, τις δημιουργίες και τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Να περιμένεις πολλά οφέλη, περισσότερα έσοδα κι ευκαιρίες για επέκταση σε όλους τους τομείς. Δεν αποκλείεται η επισημοποίηση, σε περίπτωση που διατηρείς μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Παράλληλα, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασύρεσαι πάνω στον ενθουσιασμό σου και υποσχεθείς ή κάνεις πράγματα που δε θα μπορείς εν ευθέτω χρόνο να υλοποιήσεις. Χρειάζεται περισσότερη εγκράτεια στις σκέψεις και τα λόγια σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτές τις μέρες θα προσπαθήσεις ν΄ αποφύγεις την επαφή με πολλούς ανθρώπους. Η φαντασία σου θα οργιάζει και το ένστικτό σου θα ΄ναι εξαιρετικά ισχυρό. Η δημιουργικότητα και η διάθεσή σου για δουλειά θα ΄ναι αυξημένη. Αν την εκμεταλλευτείς, δεν κρατήσεις τις ιδέες που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου μόνο για τον εαυτό σου και τις παρουσιάσεις στους συνεργάτες σου και γενικότερα στον επαγγελματικό σου χώρο, θα λάβεις τα εύσημα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν΄ αναβαθμιστείς. Μια προαγωγή ή αύξηση εισοδήματος είναι αρκετά πιθανή. Η σχέση σου με πρόσωπα κύρους ευνοείται και θα ευνοηθείς παράλληλα κι εσύ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα επικρατεί μέσα σου να σκέφτεσαι περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Αυτό συνεπάγεται θολή κρίση και κατ’ επέκταση λήψη επιπόλαιων αποφάσεων.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτές τις μέρες γίνεσαι περισσότερο ονειροπόλος και ενθουσιάζεσαι με οτιδήποτε τείνει να ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια ομάδα, έναν σύλλογο, ή/και ηγείσαι ενός project στον επαγγελματικό χώρο, θα λάβεις την αμέριστη στήριξη από τα πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι. Απ’ την άλλη, αν σχετίζεσαι με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό και αναμένεις κάποια εξέλιξη που μπορεί ν΄ αφορά τη μεταξύ σας σχέση ή/κι ένα ζήτημα που σας απασχολεί, το αποτέλεσμα θα ΄ναι θετικό. Αισθηματικά, αν είσαι αδέσμευτος ενδέχεται να δημιουργήσεις μια σχέση από απόσταση. Σε γενικές γραμμές, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να παραμένεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου, χωρίς ν΄ αναλώνεσαι ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά ζητήματα, είτε αυτό αφορά τον επαγγελματικό είτε τον προσωπικό τομέα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει ο Σεπτέμβρης κι εσύ δείχνεις έτοιμος ν’ αγωνιστείς στον επαγγελματικό στίβο. Είσαι φιλόδοξος και καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να κατακτήσεις την πρώτη θέση στον τομέα που εργάζεσαι. Σ΄ αυτό βοηθά και η ψυχολογία σου που ΄ναι αρκετά βελτιωμένη. Απ’ την άλλη σε οικονομικό επίπεδο, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να προβείς σε ρυθμίσεις χρεών, σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητες τέτοιου είδους, ή/και να λάβεις ένα δάνειο. Κι αφού έχεις τη δυνατότητα να καταστρώνεις αποτελεσματικές στρατηγικές, μπορείς και στον τομέα αυτό να πράξεις με παρόμοιο τρόπο. Αισθηματικά η ερωτική σου διάθεση χτυπάει κόκκινο καμπανάκι αλλά θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις επιλογές σου. Επειδή όμως και αισιοδοξία νιώθεις και τη δύναμη να κατακτήσεις όλα όσα επιθυμείς διαθέτεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου ή να φτάσεις στο σημείο να τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις επιθυμίες σου για να μη χάσεις και αυτά που έχεις ήδη κερδίσει.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτές τις μέρες η επιθυμία και η σκέψη σου επικεντρώνεται στο να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες και να μάθεις καινούρια και περισσότερα πράγματα. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία με πρόσωπο που προέρχεται από το εξωτερικό, το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο είτε στην επαγγελματική σου ζωή είτε στην προσωπική. Γενικότερα έχεις σημαντική εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μη γίνεσαι ανταγωνιστικός στον επαγγελματικό σου χώρο και στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος. Άλλα -θετικά και πάλι- νέα είναι ότι εάν βρίσκεσαι σε μια δοκιμασμένη σχέση. Αυτή μπορεί να επεκταθεί και να εξελιχθεί σε κάτι μονιμότερο. Αν, όμως, βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί ή δεν είσαι σίγουρος για το μέλλον της, η τάση να εμπλακείς σε παράνομα ειδύλλια είναι έντονη. Σε γενικότερο επίπεδο, οφείλεις να παραμένεις συγκεντρωμένος στις λεπτομέρειες και ν’ αναλύεις προσεκτικά κάθε σου κίνηση προτού δράσεις, καθώς η όποια επιπολαιότητα είναι ικανή να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, οι μέρες αυτές σου προσφέρουν τις ευκαιρίες και τη δυνατότητα ν’  αλλάξεις την καθημερινότητά σου, με πρωταρχικό σκοπό ν’ απαλλαγείς από όλα όσα πια δε σε ικανοποιούν. Επίσης ενδέχεται οι αλλαγές αυτές ν΄ αφορούν στο εργασιακό περιβάλλον, με μία αναβάθμιση θέσης, προαγωγή ή/και μετακίνηση που θα σου αποφέρει ταυτόχρονα σημαντικό οικονομικό όφελος. Απ’ την άλλη, ενδέχεται ν΄ αφήσεις τις ευκαιρίες αυτές ανεκμετάλλευτες, επειδή θα προτιμήσεις την απομόνωση και την ενδοσκόπηση, κάτι που δεν το λες και κακό, καθώς με τον τρόπο αυτό μπορείς να αναλογιστείς σε βάθος τις καταστάσεις που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να δεις τι επιθυμείς ν΄ αλλάξεις και τι όχι. Αρκεί να προσπαθήσεις να βάλεις ένα μέτρο και να μην απομονωθείς εντελώς από φόβο μην τυχόν σε κατακρίνουν ή δεν αξιολογήσουν σωστά τις πράξεις και τις επιθυμίες σου. Σ΄ άλλα νέα, η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται, αρκεί μόνο ν΄ αποφύγεις τη λαιμαργία που θα σε πιάνει συχνά.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, οι μέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σημαντικές για την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα εάν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Η ενέργειά σου είναι στραμμένη στη σχέση σου ή/και τον γάμο σου, καθώς και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Πρόκειται για μια εξαιρετική εβδομάδα, που μπορείς να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή/και να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία στη δουλειά. Είσαι περισσότερο δημιουργικός και γενναιόδωρος με τους άλλους κι αυτό παίζει βασικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου. Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια γνωριμία με νεότερο άτομο που θα σε συνεπάρει. Πρόσεξε την τάση για αλόγιστες σπατάλες. Παράλληλα, μην ξεχνάς ότι για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς οφείλεις να λαμβάνεις υπόψη σου και τους άλλους. Ο επαγγελματικός χώρος αλλά και οι προσωπικές σχέσεις για να επεκταθούν και ευοδωθούν απαιτούν ομαδικό πνεύμα και συνεργασία.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, είσαι επικεντρωμένος στην εργασία σου, αναζητάς τρόπους να δημιουργήσεις ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά, την καθημερινότητα και την οικογένεια και θα το καταφέρεις. Επιπλέον δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί η θέση σου στον χώρο που εργάζεσαι. Μια προαγωγή είναι αρκετά πιθανή, εάν κι εσύ κινήσεις τα νήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η οικογένειά σου σε στηρίζει και μάλιστα έμπρακτα, σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι ο τρόπος που προβάλλεις τον εαυτό σου, τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σου στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους. Αν αντιληφθείς ότι το γνώριμο μοτίβο της συμπεριφοράς σου ή ακόμη και η επιμονή σου σε κάποιο σχέδιο δε βρίσκουν την ανταπόκριση που επιθυμείς, μπορείς ν’ αναθεωρήσεις τη στάση σου και να καταστρώσεις νέους στόχους. Απ’ την άλλη, το ενδεχόμενο ν’ αποφασίσεις μια μετακόμιση ή/και συγκατοίκηση είναι πολύ πιθανό.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες το μυαλό σου είναι περισσότερο επικεντρωμένο στη διασκέδαση και τη χαλάρωση παρά στη δουλειά. Προτιμάς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, με το ταίρι σου ή/και με τις παρέες σου και να περάσεις όμορφα και μπορείς να το καταφέρεις, όπως και να κανονίσεις μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα για να φέρεις και πάλι κοντά σου το καλοκαίρι. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε διά ζώσης και στο διαδίκτυο, ενώ οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνετε τη μεταξύ σας φλόγα. Επαγγελματικά, αν η εργασία σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το διαδίκτυο μπορείς να αυτές τις μέρες να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Απ’ την άλλη, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη χάσεις εντελώς τη σοβαρότητα που σε χαρακτηρίζει, με αποτέλεσμα να προβάλλεις τον εαυτό σου με αρνητικό τρόπο. Την ίδια προσοχή πρέπει να δείξεις και σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, είτε αυτά προέρχονται από σένα είτε από τους άλλους.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, αυτές τις μέρες η οικογένειά σου και το σπίτι σου φαίνεται να σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτό που τώρα δείχνει να σ΄ ενδιαφέρει είναι να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην κάνεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Οικονομικά, η τάση ν’ αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων που θα αυξήσουν τον προϋπολογισμό σου είναι έντονη, όπως επίσης και η περίπτωση να γνωρίσεις πρόσωπα που μαζί τους θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Πρόσεχε να μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου, επειδή σήμερα νιώθεις ασφάλεια σ΄ αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, προσπάθησε να συγκεντρώσεις τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψεις, τυχόν οφειλές σου σε τρίτους. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν σου, που σας συνέδεε ιδιαίτερα έντονη ερωτική έλξη. Θα πρέπει να παραμείνεις υποψιασμένος και να μην παρασύρεσαι απ’ τα λόγια και τις υποσχέσεις, για να μη χάσεις τη συναισθηματική ασφάλεια και τη σταθερότητα που τόσο έχεις ανάγκη.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου